محققان از احتمال بومی شدن کرونا خبر می دهند

محققان از احتمال بومی شدن کرونا خبر می دهند

جالب است بدانید که متخصصان در دو سال اخیر که از شیوع بیماری کرونا می‌گذرد تحقیقات زیادی بر روی آن انجام داده‌اند و متوجه شده‌اند که اثرگذاری این ویروس در هر موقعیت جغرافیایی نسبت به مناطق دیگر متفاوت است. برای مثال ممکن است در کشور ایران این ویروس عمدتاً ریه‌ها را درگیر کرده باشد در حالی که در کشوری دیگر بیشتر به سیستم گوارشی افراد حمله کرده است. در این زمان است که نظریه بومی شدن کرونا مطرح می‌گردد. حتما برای شما سوال خواهد بود که منظور از بیماری بومی یا آندمیک چیست؟ اگر چه این تنها یک فرضیه درمورد بیماری کرونا است اما این مقاله برای شما توضیح خواهد داد که بومی شدن کرونا چگونه اتفاق افتاده و آیا حقیقت دارد یا نه.

بومی شدن کرونا

بیماری‌های اندمیک به صورت مداوم در حال چرخش در یک منطقه محدود هستند و هر از گاهی ممکن است با مناسب شدن شرایط از جمله در زمستان شیوع بالایی پیدا کنند. بر اساس نظرسنجی نشریه علمی «نیچر» دانشمندان پیش بینی می‌کنند کرونا به یک بیماری بومی تبدیل خواهد شد. به گزارش شبکه تلویزیونی بلومبرگ، ۹۰ درصد از دانشمندانی که در نظرسنجی نشریه علمی «نِیچر» شرکت کردند، پیش بینی می‌کنند کرونا به یک بیماری بومی (اندمیک) تبدیل خواهد شد.

براساس این گزارش نظرسنجی از بیش از ۹۰۰ دانشمند نشان می‌دهد این افراد پیش بینی می‌کنند بیماری «سارس -کوید-۲» (یا همان کرونا) به یک بیماری «اندمیک» (بومی) تبدیل خواهد شد. بیماری‌های اندمیک به صورت مداوم در حال چرخش در یک منطقه محدود هستند و هر از گاهی ممکن است با مناسب شدن شرایط از جمله در زمستان شیوع بالایی پیدا کنند. گفتنی است سویه‌های مختلف از بیماری (کرونا) باعث می‌شوند این مسئله پیچیده‌تر شود.

هرچه ویروس کرونا چرخه بیشتری داشته باشد، برای جهش فرصت بیشتری پیدا می‌کند و می‌تواند از ایمنی اکتسابی افراد بر اثر ابتلای طبیعی به بیماری یا واکسیناسیون عبور کند. این در حالی است که تاکنون فقط یک بیماری انسانی، یعنی آبله ریشه کن شده است.

آزمایش چکاپ مردان

یک نشریه هندی: سویه جدید کرونا اروپا و ایالات متحده را در برگرفته

نه تنها سازمان جهانی بهداشت (WHO) بلکه مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده نیز تا اکنون در مورد ادعاهایی مبنی بر شکل گیری سویه جدیدی از کروناویروس موسوم به دلمیکرون اظهارنظری نکرده اند. “سویه دلمیکرون” که به عنوان یک واریانت ویروس کرونا هنوز از سوی نهادهای رسمی و بهداشتیِ جهان واکنشی نسبت به آن صورت نگرفته در واقع سویه جدیدی از کروناویروس نیست بلکه طبق برخی از اخبار و گزارش‌های اخیر که در نشریه‌های محلی هند منتشر شده، وضعیتی احتمالی از اوج‌گیری شیوع دلتا کرونا و سویه امیکرون است که در غرب در حال شدت گرفتن است.

نشریه آنلاینِ هندی “فرست پُست” در مطلبی در این باره آورده است: عنوان دلمیکرون از ترکیب نام سویه های دلتا و اُمیکرون کروناویروس گرفته شده است. یکی از مقامات بهداشتی هند اخیرا دلمیکرون را به عنوان ترکیبی از اوج گیری همزمان سویه‌های دلتا و امیکرون نامگذاری کرده که اروپا و ایالات متحده را در برگرفته است.

کدام سازمان بهداشتی درباره دلمیکرون اظهارنظر کرده است؟

نه تنها سازمان جهانی بهداشت (WHO) بلکه مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده نیز تا اکنون در مورد ادعاهایی مبنی بر شکل گیری سویه جدیدی از کروناویروس موسوم به دلمیکرون اظهارنظری نکرده اند. همچنین تاکنون کارگروه ملی کووید-۱۹ در هند و شورای تحقیقات پزشکی هند (ICMR) نیز از واژه دلمیکرون استفاده نکرده اند.

دلمیکرون

واژه دلمیکرون از کجا منشا گرفته است؟

تمام گزارش‌های اخیر که در آنها از کلمه دلمیکرون استفاده شده بر اساس نقل قولی از دکتر “شاشانک جوشی”، یکی از اعضای کارگروه کووید۱۹ در “مهاراشترا”ی هند بوده است. بنابر گزارش‌ها، دکتر جوشی در اظهارات اخیر خود گفته است: دلمیکرون، شرایطی از ترکیب سویه های امیکرون و دلتای کروناویروس است که در اروپا و ایالات متحده باعث افزایش موارد ابتلا به کووید ۱۹ شده است. در حال حاضر، در حالی که برخی گزارش ها در مورد سویه ای جدید از کروناویروس با نام دلمیکرون صحبت می کنند اما این چیزی نیست که دکتر جوشی در مورد آن صحبت کرده است.

به نظر می رسد دکتر جوشی در واقع در مورد وضعیتی صحبت می کند که اوج گیری هر دو سویه دلتا و امیکرون، باعث افزایش موارد ابتلا به کووید۱۹ در یک منطقه خاص می شود. بنابراین، دلمیکرون سویه جدیدی از کروناویروس نیست و اساساً به شرایطی گفته می‌شود که هر دو سویه دلتا و امیکرون، ۱) یا همزمان در یک بیمار مبتلا به کووید۱۹ شناسایی شوند و ۲) یا در یک منطقه به سرعت شیوع پیدا کنند.

ترکیب دو سویه دلتا و امیکرون (دلمیکرون) کرونا علائم خاصی دارد؟

تاکنون علائم متفاوتی ناشی از قرار گرفتن در وضعیت دلمیکرون گزارش نشده است. دلمیکرون علائمی مشابه با علائم ابتلا به سویه های امیکرون و دلتا را دارد که برخی از آن ها به شرح زیر است:

  • دمای بالا بدن
  • سرفه مداوم
  • از دست دادن یا تغییر در حس بویایی یا چشایی
  • سردرد
  • آبریزش بینی
  • گلو درد

داده های مطالعات جدید نشان داده است که هر دو سویه دلتا و امیکرون کروناویروس به سرعت منتقل می شوند با این حال محققان انگلیسی در دو مطالعه اخیر اعلام کردند افرادی که به سویه امیکرون کروناویروس مبتلا می شوند نسبت به افرادی که به سویه دلتای این ویروس مبتلا می شوند، کمتر احتمال دارد که درگیر نوع شدید این بیماری شوند.

عفونت‌شناس آلمانی: امواج کرونا در سال ۲۰۲۲ کاهش می‌یابند

ماتیاس پلتس، عفونت‌شناس آلمانی در یک پیش‌بینی خوش‌بینانه احتمال داد که پاندمی کرونا در سال ۲۰۲۲ فروکش خواهد کرد. مدیر مؤسسه بیماری‌های عفونی بیمارستان دانشگاه ینای آلمان ابراز خوش‌بینی کرد که به دلیل ظهور یک مصونیت بنیادین، امواج کرونا در سال آتی کاهش خواهند یافت. او تزریق دوز سوم واکسن کرونا را برای رسیدن به این هدف حیاتی نامید. به گزارش دویچه‌وله؛ ماتیاس پلتس، عفونت‌شناس آلمانی در یک پیش‌بینی خوش‌بینانه احتمال داد که پاندمی کرونا در سال ۲۰۲۲ فروکش خواهد کرد.

او در گفت‌وگو با خبرگزاری آلمان گفت: «امواج کرونا حتی اگر سویه‌های جدیدی پدید بیایند دائما ملایم‌تر خواهند شد، به این دلیل ساده که دیگر یک مصونیت مشخص بنیادین وجود دارد.» پلتس، مدیر مؤسسه بیماری‌های عفونی و بهداشت بیمارستانی در بیمارستان دانشگاه ینا خاطرنشان ساخت که آنفولانزای اسپانیایی نشان داد که چنین ویروسی هیچ وقت ناپدید نمی‌شود. این کارشناس بیماری‌های عفونی افزود: «اما زمانی می‌رسد که فرایند‌های دشوار این بیماری تنها در حدی خواهند بود که نظام درمانی بتواند بر آن‌ها غلبه کند.»

به گفته او مشکل اساسی در مورد کرونا این بود که در ابتدای جهان‌گیر شدن این ویروس، در بدن انسان‌ها هیچ‌گونه مصونیتی علیه آن وجود نداشت‌،‌ مثل “انداختن یک کبریت درون مخزن بنزین”. پلتس ابراز امیدواری کرد که سویه نوپدید کرونا که با نام اومیکرون شهرت یافته عمدتا با میزبان‌هایی روبرو شود که با زدن دوز سوم از ایمنی کافی برخوردار شده‌اند، چرا که در این صورت فرایندهای بعدی بسیار آسان خواهد شد. ماتیاس پلتس گفت، اگر چنین شود یک ایمنی ترکیبی (هیبریدی) یا فوق‌العاده در جمعیت‌های انسانی علیه این ویروس پدید خواهد آمد.

امواج کرونا در سال ۲۰۲۲

محققان: ۴۰ درصد مبتلایان به کرونا ناقل خاموش هستند

افراد مبتلا به کرونای بدون علامت ، افرادی هستند که با وجود آلوده بودن به این ویروس احساس ناخوشی ندارند. به این معنی که احتمال دارد این افراد با ادامه تعامل با دیگران، این ویروس را منتشر کنند. نتایج یک مطالعه بزرگ روی ۳۰ میلیون نفر نشان داد که ۴۰ درصد از افراد مبتلا به کووید ۱۹ هیچ علامتی ندارند و ناقل خاموش هستند.

به گزارش دیلی میل، پیش از این تصور می شد که حدود یک پنجم ناقلین ویروس کرونا بدون علامت هستند که این موضوع حتی با وجود آزمایش های جمعی مردم بازهم پیشگیری از شیوع بیماری را دشوار کرده است. اما اکنون یک بررسی جدید بین المللی روی حدود ۱۰۰ مطالعه نشان داد که حدود ۴۰.۵ درصد از افراد کرونا مثبت ممکن است در واقع «ناقل خاموش» باشند. با این حال این مطالعات در سال اول همه‌گیری یعنی در زمانی انجام شدند که ویروس اصلی یا سویه آلفا کرونا در سراسر جهان غالب بود، بنابراین مشخص نیست که انواع جدیدتر و خطرناک‌تر مانند اومیکرون و دلتا را چگونه می توان در آنها گنجاند.

موارد بدون علامت کرونا در میان زنان باردار شایع‌تر است

این بررسی که توسط محققان دانشگاه پکن در چین انجام شد، نشان داد که موارد بدون علامت در میان زنان باردار شایع‌تر است و ۵۴ درصد آنها هیچ نشانه‌ای از بیماری را نشان نمی‌دهند. محققان حدس نمی زنند که چرا چنین است، اما توجه داشته باشند که مادران باردار بیشتر از افراد معمولی مورد آزمایش قرار می گیرند. محققان علت این موضوع را نمی دانند اما متذکر شدند که میزان موارد بدون علامت کرونا در میان گروه هایی مانند زنان باردار بیشتر است. آنها در مقاله ای در رابطه با این مطالعه نوشتند که این میزان بالای موارد بدون علامت کرونا، «این خطر بالقوه انتقال» را که به اصطلاح پخش‌کننده‌های خاموش نامیده می شود، برجسته می‌کند.

به گفته محققان، این افراد تنها از طریق آزمایش «گسترده» و ردیابی تماس نزدیک قابل شناسایی هستند. افراد مبتلا به کرونای بدون علامت ، افرادی هستند که با وجود آلوده بودن به این ویروس احساس ناخوشی ندارند. به این معنی که احتمال دارد این افراد با ادامه تعامل با دیگران، این ویروس را منتشر کنند. طبق اعلام سرویس سلامت همگانی انگلیس، علائم اصلی کووید-۱۹، تب، سرفه و تغییر طعم یا بو است. اما کارشناسان هشدار می‌دهند که این علائم گسترده‌تر هستند و با افزایش موارد ابتلا به اومیکرون در انگلیس، این علائم خفیف‌تر و سردتر شده‌اند که این موضوع می‌تواند به گسترش آلودگی به این سویه دامن بزند.

نمونه گیری در منزل

پیشرفت روز افزون اینترنت از سویی و از سوی دیگر افزایش مشکلات ترافیک، کرونا، هزینه های رفت و آمد باعث آن شده است که بسیاری از افراد برای انجام آزمایشات خود به نمونه گیری در منزل روی آورند. زندگی پر مشغله امروزه گاهی اوقات باعث آن می شود که ما کارهای مانند آزمایش دادن که ضامن سلامتی ماست را متاسفانه به تعویق بیندازیم ؛ مسئله ای که تاخیر در آن به قیمت از دست دادن سلامتیتان تمام شود!

نمونه گیری در منزل روش کم هزینه ، سریع ، آسان و دقیق است که شما این امکان را می دهد که بدون دردسر تمام آزمایش هایتان را انجام دهید. اگر مشغله کاری زیادی دارد یا اینکه نگران ابتلا به کووید ۱۹ هستید و از طی کردن مسیرهای پرترافیک و آلودگی هوا هراس دارید ، آزمایش در منزل بهترین گزینه برای شماست.

یکی از تست های مرسوم که این روزها با نمونه گیری در منزل انجام می شود، تست کرونا می باشد. آزمایش کرونا با روش های مختلف و برای اهداف مختلف انجام می شود برای مثال برای تشخیص کووید ۱۹، پیگیری درمان کامل و بهبودی، بررسی وضعیت ایمنی علیه کرونا و غیره. علاوه بر آزمایش کرونا در منزل شما می توانید تست آنتی بادی کرونا و یا تست الایزا را برای بررسی میزان ایمنی که پس از تزریق واکسن کرونا ایجاد می شود، و همچنین برای بررسی اثربخشی تزریق واکسن کرونا استفاده می شود. آنتی‌بادی‌ها نوعی پروتئین هستند که پس از آلوده شدن بدن به یک عامل بیماری‌زا یا بعد از دریافت واکسن، توسط سیستم ایمنی بدن تولید می‌شوند.

نمونه گیری در منزل

آزمایشات چکاپ

با نمونه گیری در منزل به راحتی و بدون دردسر می توانید آزمایشات چکاپ را از منزل انجام دهید. به طور سالانه بر اساس سن ، جنسیت، شرایط فرد و غیره یک یا دو بار باید آزمایشات چکاپ را انجام دهید. انجام چکاپ های سالیانه، یکی از مهم ترین اقدامات برای آگاهی از سطح سلامت بدن ماست. یکی از روش ها برای سنجش سلامتی بدن، انجام آزمایش های روتین است یا ممکن است در طول روز علائم و نشانه هایی را مشاهده کنید که نیازمند بررسی و پیگیری باشد. آزمایش در منزل آنی آزما به شما این امکان را می دهد که به راحتی چکاپ های خود را بدون هیچ حضوری در آزمایشگاه انجام دهید.

بنابراین یکی دیگر از مزیت های نمونه گیری در منزل انجام آزمایشات بدون دردسر می باشد. آیا شما به دلیل زیاد بودن حجم کار، فرصت کافی برای مراجعه به آزمایشگاه و انجام تست های لازم برای تعیین وضعیت سلامتی بدن را ندارید؟ آیا شما و یا یکی از اعضای خانواده به دلیل ابتلا به نوعی بیماری، توانایی خروج از منزل را ندارند و در نتیجه انجام آزمایشات سخت شده است؟

نمونه گیری در منزل

آزمایشگاه شبانه روزی انی آزما

با وجود مراکزی همانند آزمایشگاه شبانه روزی انی آزما که آزمایش آنلاین را انجام می دهند جایی برای نگرانی در این مورد نخواهد بود. تنها وظیفه شما این است که با این قبل آزمایشگاه ها تماس گرفته و درخواست خود را مطرح کنید. در اولین فرصت کارشناسان ما با تجهیزات کامل به منزل شما مراجعه نموده و آزمایش آنلاین انجام خواهد شد. خوشبختانه در کشور آزمایشگاه هایی که خدمات در منزل ارائه می کنند در حال توسعه بوده و شرایط برای شما تسهیل خواهد شد.

برای انجام نمونه گیری در منزل آنی آزما برای بیمارانی که قادر به حضور در آزمایشگاه نیستند و یا مراجعینی که تمایل به آزمایش در منزل یا محل کار را دارند، سرویس آزمایش در منزل توسط افراد مجرب را فراهم نموده ایم. بدین منظور می توانید با مراجعه حضوری و یا تلفنی آدرس بیمار و آزمایش های درخواستی را اعلام نمایید و یا با ثبت مکانیزه درخواست خود در وب سایت ما با پر کردن فرم زیر منتظر تماس همکاران ما باشید تا در اولین فرصت یا زمان مورد درخواست شما جهت نمونه گیری مراجعه شود.

سخن پایانی

زمانی که درمورد بومی شدن کرونا صحبت می‌کنیم به این معنا است که این ویروس می‌تواند چرخه زندگی خود را بار‌ها و بار‌ها در یک موقعیت جغرافیایی تکرار کرده و سویه‌های مختلفی را ایجاد کند.در نتیجه دامنه آسیب‌رسانی آن به افراد جامعه بیشتر خواهد شد. اگر چه هنوز نظریه بومی شدن کرونا تأیید یا رد نشده است ولی این موضوع قابل تامل خواهد بود. به هر حال لازم است همه ما بحث مراقبت‌های توصیه شده توسط متخصصان در تمام دنیا را جدی بگیریم تا از آسیب‌های این ویروس در ‌امان مانده و بتوانیم جان خود و اطرافیان را حفظ کنیم.

درخواست آزمایش

  • YYYY slash MM slash DD

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

باز کردن پیام
خدمات نمونه گیری در محل آنی آزما
سلام
به خدمات نمونه گیری در محل آنی آزما خوش آمدید!
برای ارتباط با اپراتور پیام خود را ارسال نمائید.