درگیری ریه در کرونا و دلایل ضعف آن

سرفه خشک از علائم درگیری ریه در کرونا

درگیری ریه در کرونا از اصلی ترین پیامد های مخربی است که مبتلایان به این ویروس دچار آن خواهند شد. در واقع ویروس های سرماخوردگی و ویروس های مشابه به کرونا، از نمونه ویروس هایی هستند که به دستگاه تنفسی و مسیر منتهی به ریه حمله خواهند کرد.

با توجه به اهمیت بالای سلامت ریه ها بسیار ضروری است که در سلامت این عضو حساسیت وجود داشته باشد. به همین علت تمامی پزشکان و متخصصین توصیه کرده اند که در صورت بروز هر یک از علائم مرتبط با درگیر شدن ریه به بیمارستان و مراکز درمانی مراجعه شود.

تشخیص درست ویروسی شدن ریه ها

در واقع تشخیص به موقع موجب کاهش نفوذ ویروس و کم تر درگیر شدن ریه ها خواهد شد. بنابراین در چنین شرایطی سلامت فرد ایمن خواهد بود.

در غیر این شرایط و در صورت درگیری ریه در کرونا، علائم خطرناک دیگری سلامتی فرد را مختل خواهد کرد. این علائم می تواند سرفه های شدید و مکرر، تنگی نفس، بریده بریده شدن دم و بازدم و سایر علائم شدید باشد. با این حال در صورت رویت و بروز علائم ریوی فرد مجبور به پیروی از قوانین قرنطینه خواهد بود.

علائم درگیری ریه بیمار کرونا

یکی از اصلی ترین راه های انتقال ویروس از طریق دستگاه تنفسی و در نهایت درگیری ریه در کرونا خواهد بود. بنابراین با انتقال این ویروس و راه یافتن آن به دستگاه تنفسی فرد، دور ازانتظار نیست که سلامت ریه فرد در خطر باشد.

نکته اساسی این است که کرونا ویروسی شناخته شده که متمرکز بر روی سیستم تنفسی فرد فعالیت خواهد کرد و در طی آن موجب درگیر شدن ریه ها خواهد شد.

با این حال علائم بسیاری در صورت ابتلا به این بیماری وجود دارد که می تواند توجه پزشکان را به خود جلب نماید. در ادامه مطالب به برخی از علائم ابتلا به ویروس کرونا اشاره خواهیم کرد.

  • عدم تسهیل در دم و باز دم معمولی
  • خشک شدن گلو
  • احساس سوزش شدید در گلو ها
  • تنگی نفس
  • بریده بریده نفس کشیدن
  • احساس سنگینی بر روی سینه
  • بیرون روی شدید
  • تب و لرز
  • استفراغ و احساس ضعف
  • خستگی مفرط و کسل شدن فرد
  • عرق کردن بیش از حد
  • احساس خواب آلودگی شدید
  • سر درد و سنگین شدن سر
  • احساس عدم تعادل
آب آوردن ریه در حاد ترین شرایط ابتلا
درگیری ریه در کرونا و روش تشخیص

آب آوردن ریه در حاد ترین شرایط ابتلا

نحوه تاثیر مخرب درگیر شدن ریه

درگیری ریه ها در کرونا از شایع ترین مواردی است که در چد سال اخیر و همه گیر شدن این ویروس مشاهده شده است. جهت تکمیل اطلاعات فوق می بایست به نحوه درگیری ریه ها با ویروس کرونا اشاره کرد.

ویروس کرونا پس از لانه گزینی کامل در دستگاه تنفسی فرد بیمار، به تغییر دادن متابولیسم ها سلول ها اقدام می کند.

در نهایت بروز تغییرات سیستم تنفسی و سلول های آن قادر به ادامه فعالیت به صورت عادی نخواهند بود. به هنگام بروز چنین تغییراتی فرد بیمار دچار گلو درد های شدید و سرفه های مکرر خواهد شد و با پیشرفت این اثر گذاری، ویروس ریه فرد را فرا می گیرد.

البته می بایست به این نکته توجه کرد که کرونا ویروسی سیال است، بنابراین به سمت لوله های برونشیت حرکت خواهد کرد. درگیری ریه در کرونا موجب افزایش ترشح مخاط و عفونی شدن آن می شود. در چنین حالتی ریه ها بیشتر از پیش فعالیت کرده تا توانایی رساندن اکسیژن و دفع دی اکسید را داشته باشند.

مخاطی شدن کیسه های هوا و ملتهب شدن آن ها باعث افزایش سلول های مرده و ویروسی در ریه خواهد شد و همچنین مایعات نیز سطح ریه را فرا می گیرند.

کاهش قدرت ریه ها پیامد درگیری با کرونا
ندول ریه در کرونا چه زمانی اتفاق می‌افتد

کاهش قدرت ریه ها پیامد درگیری با کرونا

حاد ترین شرایط ابتلا به ویروس کرونا

با پیشرفت و درگیری ریه ها در کرونا، مایعات داخل عفونی در داخل این بافت دیده خواهند شد و عفونی شدن ریه افزایش خواهد یافت.

در نهایت تمامی فعالیت های کرونا، بیمار مبتلا به این ویروس دچار ذات الریه شدید می شود. این بیماری حاد تنفسی موجب ابتلا و بروز سایر بیماری های خطرناک نیز خواهد شد.

بیماری های خود ایمنی، افزایش عفونت، خستگی و تحلیل رفتن ریه ها موجب افزایش وخامت کلی حال بیماری می شود و در آخر منجر به مرگ فرد خواهد شد.

عدم تزریق واکسن و افزایش احتمال ابتلا به کرونا
درگیری ریه در مبتلایانِ کرونا

عدم تزریق واکسن و افزایش احتمال ابتلا به کرونا

چه کسانی در معرض ابتلا به درگیری ریه در کرونا هستند؟

کرونا ویروسی است که دارای انواع متعددی خواهد بود و همچنین وابسته به بدن هر فردی بخش مشخصی از آن را مورد هجوم قرار می دهد. با این حال افراد زیادی هستند که دچار به درگیری ریه ها در کرونا خواهند شد.

طبق تشخیصات و تحقیقات پزشکی افراد مشخصی بیشتر با مختل شدن ریه خود در دوره ابتلا به کرونا مواجه شده اند. در ادامه مطالب به گروهی از افراد که بیشتر دچار نفوذ کرونا در ریه خواهند شد، اشاره خواهیم کرد.

  • کسانی که واکسن دریافت نکرده اند.
  • اشخاص سالخورده
  • افرادی که دارای اضافه وزن یا چاقی هستند.
  • مبتلایان به قند و انواع هپاتیت ها
  • افرادی که تحت شیمی درمانی قرار دارند.
  • افرادی که ضعف ویتامین یا پروتئین دارند.
استنشاق بخار آب موثر در کاهش عفونت
ارزیابی میزان درگیری ریوی بیماران کرونایی

استنشاق بخار آب موثر در کاهش عفونت

درمان های موثر در درگیری ریه ها

پزشکان متخصص برای بهبود برخی از مبتلایان به کرونا، انجام تحرک و ورزش های هواسازی کم فشار را تجویز خواهند کرد. جهت بازیابی نیرو در صورت ابتلا به درگیری ریه در کرونا، بهتر است نفس عمیق انجام دهید و به گونه ای که دست ها نیز تحرک داشته باشند.

استفاده از بخور آب گرم، عدم استفاده از دخانیات و داشتن برنامه غذایی سالم می تواند کمک بزرگی به بهبود درگیری ریه ها درکرونا اعمال کند.

خلاصه مطالب

درگیری ریه ها در کرونا از شایع ترین اختلالاتی است که مبتلایان به آن دچار خواهند شد. جهت جلوگیری از حاد شدن درگیری ریه ها می بایست به پزشک معالج مراجعه کرده و اقدام به رعایت تجویز پزشک داشته باشید.

البته بسیار حائز اهمیت است که در صورت ابتلا به این ویروس قوانین قرنطینه را رعایت کرده و از آلوده کردن محیط به کرونا خودداری نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

باز کردن پیام
خدمات نمونه گیری در محل آنی آزما
سلام
به خدمات نمونه گیری در محل آنی آزما خوش آمدید!
برای ارتباط با اپراتور پیام خود را ارسال نمائید.