آیا می دانید آزمایش در محل دارای مجوز از طرف وزرات بهداشت است؟

آزمایش

در عصر حاضر که بشر زمان بیشتری را مشغول کار و فعالیت می کند تا بتواند امورات زندگی را سپری نماید، قطعا انجام اموری همانند آزمایش و رفتن به آزمایشگاه، اولویت نخواهد داشت. برخی از آزمایشگاه ها همانند آزمایشگاه شبانه روزی آنی آزما امکان نمونه گیری در محل را فراهم نموده اند. اما به شما حق می دهیم که به راحتی نتوانید به آزمایش در محل کار و یا منزل اعتماد کنید و مهمترین دلیل مردم برای خودداری از این کار، نگرانی از بابت آسیب رسیدن به سلامتی خواهد بود. ما برای شما اسناد و مدارکی ارائه خواهیم نمود که بدانید تمامی خدمات آزمایشگاه شبانه روزی آنی آزما تحت نظارت وزارت بهداشت بوده و دارای تاییدیه از این ارگان است. در نتیجه جایی برای نگرانی نخواهد بود. برای انجام هر گونه آزمایش کافی است با آزمایشگاه ما تماس گرفته و درخواست خود را ثبت کنید. کارشناس مربوطه در اولین فرصت به منزل و یا محل کار شما مراجعه می کنند.

آزمایش دادن، یکی از راه های مطلع شدن از سلامتی سیستم بدن و درمان بیماری ها، می باشد. در دوره ای که تکنولوژی و علم آن قدر پیشرفت کرده که می توان در خانه و یا محل کار پشت سیستم یا تلفن همراه نشست و زندگی را در دست گرفت، دیگر کمتر کسی سراغ خیابان ها و مراکز مختلف برای پرداختن به امور خود می رود.

این مانور یا حرکت برای بدن یکی از این روش های برتر آنلاین است. دیگر زمان آن تمام شده است که برای برطرف کردن نیازها و مسائل مختلف به بیرون از خانه یا محل کار مراجعه نمایید زیرا اینترنت فراهم کردن همه چیز را به خانه های شما آورده است.

پرداختن و آشنا شدن با آزمایشهای مربوط به سلامتی مانند آزمایشات خون، شناخت آزمایشها همچون انواع آزمایشات خون، تفسیر آزمایش ادرار، آزمایشات ادرار، معرفی علائم اختصاری آزمایش خون، آزمایش در منزل، آزمایش در محل کار و … از اهداف این مقاله پر محتوا است که مطالعه آن خالی از لطف نخواهد بود.

پس همراه ما باشید تا ببینید گاهی به راحتی می توان آزمایشات گوناگون آزمایشگاهی را بدون حضور در آزمایشگاه انجام داد.

تعریف آزمایش

آزمایش عبارتند از بررسی سلول های خونی در آزمایشگاه های پزشکی که ابتدا توسط پزشک متخصص برای بیمار نوشته می شود و سپس کارشناسان علوم آزمایشگاهی نمونه مربوطه را با دستگاه های پیشرفته و مجهز مورد بررسی قرار می دهند. در واقع این چک آپ یا مانور راهی است که به نحوه عملکرد مکانیزم بدن پی برده می شود و اگر اختلالی در قسمتی از دستگاه پیچیده بدن وجود داشته باشد، مورد درمان قرار می گیرد.

آزمایش نمونه گیری آنلاین

امروزه آزمایش دادن یکی از بهترین راه ها برای پی بردن به سلامتی بدن است. خیلی اوقات به ظاهر همه چیز رو به راه است، اما ناگهان مشکلی کوچک انسان را از پای در می آورد.
این به دلیل اثر تدریجی ویروس ها بر بدن است که در دراز مدت خود را نشان داده است. هنگامی که شما مورد آزمایشات خون، آزمایشهای ادرار یا در کل انواع آزمایش در محل کار، در منزل یا خود آزمایشگاه قرار می گیرید، از عملکرد بدن خود بیشتر آگاه می شوید و این کمک زیادی به مبتلا نشدن به انواع بیماری ها خواهد کرد. اگر هر چند ماه یک بار با یک چک آپ کامل از اوضاع آشفته بدن باخبر شوید راه دوری نمی رود!

مهمترین هدفی که این مقاله در مورد آزمایشات یا آزمایشگاهی دنبال می کند، مدل آزمایش در خانه است. شاید برای شما عجیب باشد که چطور آزمایشات در منزل انجام می شود. همراه ما باشید تا توضیح بیشتری در این خصوص ارائه دهیم.

آزمایش در خانه به چه صورت است؟

همیشه این موقعیت برای انسان پیش نمی آید که اگر دچار مشکل جسمی شد و دلیل آن را متوجه نشد، صبح زود به آزمایشگاه برود. زیرا خیلی افراد سالخورده هستند و آن قدر قدرت بدنی بالایی ندارند که به آزمایشگاه مراجعه نمایند. یا گاهی لازم است اطفال در منزل مورد آزمایشات قرار گیرند و وارد محیط بیمارستانی یا آزمایشگاهی نشوند. حتی ممکن است خیلی ها به دلایل مختلف بخواهند آزمایشگاه را به منزل بیاورند نه اینکه خود به آزمایشگاه بروند.

اینجا است که مراکز بزرگ علوم آزمایشگاهی یا در واقع آزمایشهای آنلاین به سراغ کاربران خود می آید. افرادی که می خواهند بدون مراجعه به آزمایشگاه، آزمایشهای خون دهند، می بایست ابتدا مطالب مربوط به وب سایت های معتبر و مخصوص را مطالعه نمایند و طبق شرایطی که گفته شده اقدام به پر کردن فرم نمایند.

هنگامی که تحت نظر پزشک معالج خود ویزیت می شوید و ایشان برای شما آزمایشاتی را می نویسد، می توانید با توجه به شرایطی که دکتر صلاح دیده است، مانند ناشتا بودن و … به وب سایت آزمایشهای آنلاین مراجعه نمایید تا طبق قوانین و ضوابطی که توسط وزارت بهداشت و درمان وضع شده است، کادر مجرب پزشکی برای گرفتن آزمایشهایتان در منزل، اقدام نمایند.

آزمایش خون

آزمایش در خانه توسط کارشناسان پزشکی با تمام اصول استاندارد، همراه با بهداشت کامل و تجهیزات مناسب انجام می گیرد. امتیاز آزمایش در منزل این است که شما بدون اینکه استرس رفتن آزمایشگاه، معطل شدن، افت فشار و مهمتر از همه دغدغه رفت و آمد را داشته باشید، در منزل خود آزمایشات مربوطه را انجام می دهید.همچنین برای گرفتن نتیجه آزمایشات در خانه نیز می توانید به راحتی با مراجعه به همان سایتی که به شما خدمت رسانی کرد، به وسیله پیامک یا ایمیل، جواب آزمایشات را دریافت نمایید.

آزمایش خون چیست و چگونه انجام می گیرد؟

برای پیشگیری یا درمان بیماری ها آزمایشاتی همچون آزمایش خون، آزمایش ادرار و… وجود دارد که برای رسیدن به بهترین و سریع ترین نتیجه، آزمایشهای خون بهترین گزینه خواهد بود. در علم آزمایشگاهی مقداری خون از بدن شخص از قسمت سیاه رگ، سرخ رگ و یا مویرگ گرفته می شود تا سلول های خونی وی مورد بررسی قرار گیرد. این نوع از آزمایشات را آزمایش خون یا پانل می نامند. این مقدار خون مورد آزمایشات معمولا 5 تا 7 میلی متر است.

هنگامی که این بررسی در آزمایشگاه و یا آزمایش در محل کار و حتی منزل، انجام گرفت، مقدار خون گرفته شده به وسیله سرنگ مخصوص با روند مخصوص به خون گیری، در داخل لوله هایی کوچک و مخصوص ریخته می شود. موادی که برای طراحی و ساخت این لوله ها به کار رفته شده است، ضد انعقاد خون است. یعنی موجب بسته شدن و یا کم شدن مقدار خون گرفته شده نخواهد شد.
اگر دقت کرده باشید آزمایشهای خون معمولا در زمان صبح انجام می گیرد. زیرا هنگامی که چند ساعت به بدن مواد غذایی نمی رسد و در واقع شما ناشتا مورد آزمایشات قرار می گیرید، خون رقیق تر شده و سلول های خونی خیلی بهتر قابل شناسایی و بررسی است.

آنچه که در آزمایشات خون باید به آن توجه نمود عبارتند از:

1- رعایت نکات گفته شده توسط پزشک
2- نداشتن اضطراب و نرمال بودن
3- تخریب نشدن خون و حالت طبیعی خون
4- نداشتن فعالیت بدنی شدید
5- نداشتن خونریزی

آزمایش در خانه

آزمایشات خون به چه منظور گرفته می شود؟

1- تشخیص و درمان بیماری
2- مقدار مواد معدنی موجود در بدن
3- تأثیر داروهای مصرفی
4- نحوه عملکرد اندام های درونی شخص
5- تشخیص اعتیاد فرد به مواد مخدر

معرفی انواع آزمایش خون

برای افرادی که علم پزشکی ندارند، آزمایشهای خون یک معنا دارد، آن هم آزمایش خون است! اما انواع آزمایشهای خون وجود دارد که طبق شرایط بدن هر شخص و علائمی که بیمار یا شخص مراجعه کننده به پزشک ذکر می کند، قابلیت بررسی دارد. انواع آزمایش خون که عمومیت بیشتری دارد عبارتند از:

1- آزمایشهای مربوط به ارزیابی سلول های خونی یا آزمایشهای CBC
2- آزمایشات مربوط به ترکیبات خون یا بیولوژی یا بیوشیمی
3- آزمایشات میکروب شناسی
4- آزمایشهای آنزیم قلب
5- آزمایشهایی جهت بررسی بیماری های قلبی

در حالت کلی آزمایشات خون می تواند عملکرد کامل بدن را نشان دهد در نتیجه اگر به این آزمایشات اهمیت داده شود، بهبودی و طول عمری بیشتری را برای شخص به همراه خواهد داشت.

علائم اختصاری آزمایش خون

حتما برای شما پیش آمده که برگه آزمایش را در دست می گیرید و سر تا پای برگه را نگاه می کنید اما چیزی از آن سر در نمی آورید و فقط با چند حروف انگلیسی یا علائم اختصاری آزمایش خون یا CBC مواجه می شوید. این علائم نشان دهنده میزان سلامتی بدن و در واقع مسائل حیاتی بدن انسان است. در نتیجه برای بالا رفتن آگاهی خودتان نیاز است با آن ها آشنا شوید.

علائم اختصاری آزمایش خون

در این قسمت قصد داریم تعدادی از این علائم اختصاری را برای شما عنوان کنیم:

1- FBS مربوط به قند خون است در زمانی که ناشتا باشید.
2- MCHC غلظت متوسط هموگلوبین را نشان می دهد .
3- WBC که به شمارش گلبول های سفید اشاره دارد
4- HC هماتوکریت ( در صد گلبول های قرمز در خون )
5- HBG هموگلوبین های موجود در گلبول قرمز
6- PLT پلاکت های خون را شمارش می کند.
7- MCH میانگین سطح هموگلوبینی است که در هر سلول RBC  وجود دارد.
8- RDW دامنه پراکندگی گلبول های قرمز را شناسایی می کند.
9- RBC گلبول های قرمز خون را مورد شمارش قرار می دهد.
10- MCV مقدار حجم گلبول های قرمز به طور متوسط

معرفی انواع آزمایشات

آزمایشات زیادی جهت چک کردن سلامتی بدن یک شخص به عنوان نمونه داشتن ویروس، عفونت، چربی، کمبود مواد معدنی، اعتیاد و … از طرق مختلف انجام می گیرد. در زیر به انواع آزمایشها اشاره خواهد شد:

1- آزمایش های عادی همانند آزمایش خون، ادرار و مدفوع
2- آزمایشات غیر روتین مانند آزمایش مغز و نخاع، آزمایشات خلط
3- آزمایشات با علائم اختصاری که در بالا به آن اشاره شده است.

آزمایش ادرار و تفسیر آن

یکی از آزمایشات روتین، آزمایش ادرار است که مشخص کننده برخی از بیماری ها همچون اورولوژیک و بیماری های کلیوی است. آزمایشات مربوط به ادرار UA نام دارد. در آزمایش ادرار به بررسی چند عامل با عنوان های فیزیکی، شیمیایی و میکروسکوپی می پردازند.

آزمایش ادرار

اگر پزشکی تشخیص دهد مراجعه کننده ای به بیماری کلیوی یا اورولوژیکی مبتلا است، قطعا برای او آزمایش ادرار می نویسد تا اگر مشکلی وجود دارد درمان شود. آزمایشهای مربوط به ادرار نقش کلیدی در تشخیص اکثر بیماری های درونی بدن دارد. در نتیجه تفسیر و پرداختن به این موضوع بسیار حائز اهمیت است.

اگر تا این بخش مقاله با ما بوده اید، همچنان ما را همراهی کنید تا شما را با خصوصیات آزمایشات ادرار و تفسیر آزمایشات ادرار آشنا کنیم.

نمونه گیری آزمایش ادرار

در وهله اول رنگ ادرار از اهمیت زیادی برخوردار است. حتما شنیده اید که برخی ادرار روشن تر و برخی رنگی دارند. اگر ادرار به رنگ زرد خیلی کم رنگ باشد یعنی دارای Urochrom می باشد. این حالت، حالت طبیعی است. در حالت کلی رنگ ادرار بنا به دلایلی مختلف دچار تغییر رنگ می شود این عوامل می تواند مقدار غلظت ادرار، خوردن برخی خوراکی ها، کم آبی، عفونت های مختلف ادراری، مصرف برخی از دارو ها و … باشد

در هر صورت اگر ادرار حالت روشن یا زرد کمرنگ نداشته باشد می بایست کمی جدی تر به این قضیه نگاه کرد و در اولین فرصت آزمایش ادرار داد.  زیرا پیشگیری بهتر از درمان است و اگر تشخیص داده شود به چه دلیل دچار مشکل شده اید، خیلی از اتفاقات ناخوشایند که عامل آن را نمی دانستید شناسایی و بر طرف می شود. عواملی همچون فسفاتوری و یا عفونت ادرار که با افزایش تعداد WBC می باشد، با بوی تندی نیز همراه است.

نمونه گیری آزمایش ادرار

در مورد وزن ادرار می توان اینگونه گفت که اگر از حالت متعارف خود خارج شود، مشکلات کلیوی ایجاد شد هاست. این وزن متعادل بین 1/8 تا 1/20 می باشد. اگر میزان وزن از مقدار حد پایین آن پایین تر باشد یعنی ادرار رقیق خواهد بود و اگر از حد بالا، بالاتر بود در نتیجه دچار غلظت است.

آزمایش ادرار چگونه خوانده می شود؟

با توجه به اینکه رنگ ادرار می تواند وسیع باشد و در واقع از حالت شفاف تا رنگ های کمرنگ یا کدر ادامه داشته باشد، این عامل تغییر رنگ را به غلظت آن مرتبط می کنند. اگر در برگه آزمایش ادرار با کلمه ” هماچورییا”یا “Hematuria” مواجه شدید یعنی ادرار قرمز است و نشان از وجود خون در ادرار است.

اگر با کلمه ” الکا پتونوری” برخورد کردید، ادرار شما سیاه است.  اگر ادراری به رنگ سفید باشد به معنی داشتن عفونت  است و به طور عجیب تر رنگ ادرار سبز یا آبی یا رنج این رنگ ها یعنی بیمار عفونت های سودو مونایی دارد.

نحوه خواندن آزمایش ادرار

یک سری از دلایل نیز موجب کدر شدن یا نیمه کدر شدن ادرار می شوند مانند:

1- رسوب فسفات اورات
2- گلبول سفید و قرمز
3- اپی تلیال
4- باکتری و موکوس

نکاتی مهم در مورد آزمایش

هیچ چیز در دنیا مهمتر از سلامتی انسان نیست. سلامتی شما و اعضای خانواده می تواند احساس رضایت از زندگی را در دلتان به وجود آورد. می توان با آزمایشای ساده از وجود خیلی از بیماری ها که ناشی از بی اعتنایی خودمان است جلوگیری کرد. در نتیجه با انجام آزمایشات مختلف چه به صورت آزمایشگاهی چه آزمایش در محل کار یا منزل که در واقع از طریق مراکز آنلاین علوم پزشکی انجام می شود، از بیماری ها جلوگیری کرده و سلامتی را به خود هدیه دهید.

این مراکز که تحت نظارت وزارت بهداشت و سلامت است، با کارشناسان و پزشکان دانا و متخصص تمامی امور آزماییشگاهی را به بهترین وجه ممکن انجام می دهند و در نهایت در کمترین زمان ممکن با بهترین کیفیت نتیجه را به شما اعلام خواهند کرد. انواع آزمایش خون، ادرار و دیگر آزمایشات با دستگاه های مدرن و دقیق، بررسی می شود. قابل ذکر است بر روی هر شیشه یا لوله مربوط به آزمایش فرد خاص، مشخصات و هویت او محفوظ است و با کد و برچسب قابل شناسایی است. در نتیجه نگرانی از بابت شناسایی خود به هر دلیلی که شما را آزرده خاطر کند، نباشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

باز کردن پیام
خدمات نمونه گیری در محل آنی آزما
سلام
به خدمات نمونه گیری در محل آنی آزما خوش آمدید!
برای ارتباط با اپراتور پیام خود را ارسال نمائید.