چند نکته جدید در مورد ویروس کرونا

اطلاعات جدید در مورد ویروس کرونا

از زمانی که ویروس کرونا در تمام جهان شیوع پیدا کرده است، ترس زندگی مردم را فراگرفته و غالب مردم از زمانی که می خواهند از خانه خارج شوند، نگران ابتلا به بیماری هستند. هنوز همه امید مردم دنیا به این است که متخصصین واکسن این بیماری را کشف کرده و زندگی قرنطینه ای به پایان برسد. اما تا رسیدن به این موفقیت باید مراعات کرده و پروتکل ها را رعایت کنیم تا جان خود و عزیزانمان به خطر نیافتد. البته تحقیقاتی که تاکنون انجام نگرفته است، بی نتیجه نبوده و حقایق زیادی را در مورد این بیماری کشف کرده است. در این بیماری قصد داریم چند مطلب جدید در مورد ویروس کووید 19 بیان کنیم که قطعا برای شما نیز جالب خواهد بود. با ادامه مقاله با ما همراه باشید.

ویروس کووید 19 یا ویروس کرونا، یک ویروس جدیدی است که به سرعت در بسیاری از کشورهای جهان از جمله در ایران منتشر شده است. دانستن حقایق و اطالاعت جدید در مورد علائم ویروس کرونا، نحوه انتشار ویروس و کاری که می توانید برای جلوگیری از ابتلا به آن انجام دهید به محافظت از شما و جامعه کمک می کند. اطلاعات غلط زیادی در مورد ویروس کرونا وجود دارد ، بنابراین مهم است که بررسی کنید اطلاعات از یک منبع معتبر مانند سازمان بهداشت جهانی یا وزارت بهداشت تهیه شده است.

ویروس کرونا ، یا کووید 19، بیماری جدیدی است که توسط ویروسی به نام SARS-CoV-2 که قبلاً ناشناخته بود، ایجاد می شود. این ویروس بخشی از خانواده ویروس های کرونا است که مسئول بسیاری از بیماری های مختلف از سرماخوردگی گرفته تا آنفولانزا هستند. اما این سویه جدید می تواند در برخی از جمعیت ها شدیدتر باشد.

این ویروس در دسامبر سال 2019 کشف شد و از آن زمان در سراسر جهان گسترش یافته است و در 11 مارس ، سازمان بهداشت جهانی آن را به صورت همه گیری اعلام کرد. ویروس کرونا از طریق تماس با قطرات تنفسی فردی که در حال حاضر به ویروس آلوده است ، منتقل می شود. این قطرات از بینی یا دهان فرد آلوده می آیند و ممکن است روی سطوح و اشیا اطراف آنها بنشینند. سپس ویروس در صورت تماس فرد با این قطرات و لمس صورت ، بینی یا دهان خود ، شیوع پیدا می کند. ویروس همچنین ممکن است در هنگام عطسه ، سرفه یا بازدم فرد آلوده منتشر شود و افراد اطراف آنها در این ریز قطرات تنفس کنند. به همین دلیل ، مهم است که حدود یک متر (3 فوت) از کسی که می شناسید ویروس دارد دور باشید.

شایعترین علائم سرفه خشک ، خستگی و تب با درجه حرارت بالا است. علائم دیگر شبه آنفولانزا مانند درد و ناراحتی ، گرفتگی بینی ، آبریزش بینی ، گلو درد یا اسهال نیز شایع است. حدود 80٪ افراد مبتلا به ویروس کرونا بدون نیاز به درمان خاصی ، معمولاً در حدود هفت روز پس از شروع علائم ویروس بهبود می یابند. حتی ممکن است بسیاری حتی ندانند که به این ویروس مبتلا هستند ، در حالی که دیگران ممکن است احساس سرماخوردگی کنند و مانند معمول در خانه با آن برخورد کنند. از هر شش نفر یک نفر به شدت با ویروس بیمار می شود و ممکن است در تنفس مشکل داشته باشد. این افراد نیاز به بستری شدن در بیمارستان خواهند داشت.

ویروس کرونا (COVID-19) ویروس جدیدی است که به سرعت در سراسر جهان گسترش یافته است. در حالی که در ابتدا به طور عمده آسیا ، اروپا و آمریکای شمالی را تحت تأثیر قرار می داد ، اکنون افراد بیشتری در سراسر جهان دارای آزمایش مثبت هستند. اطلاعات نادرست و برخی شایعات به سرعت در حال گسترش است ، بنابراین ما از کارمندان بهداشت جامعه از سراسر جهان و ایران خواستیم که متداول ترین افسانه ها و اطلاعات غلط را که در مورد ویروس کرونا شنیده اند را با ما به اشتراک بگذارند.

اطلاعات جدید در مورد ویروس کووید 19 یا ویروس کرونا

در اینجا برخی از این موارد به صورت خلاصه آورده شده است:

علائم و شدت

علائم و شدت ویروس کرونا یا کووید 19:

آیا ویروس کرونا و کووید 19 یکسان هستند؟

کووید 19 مخفف بیماری ویروس کرونا 2019 است. این دو اصطلاح اغلب به جای هم استفاده می شوند ، اما کووید 19 نام بیماری است که توسط ویروسی قبلاً ناشناخته به نام SARS-CoV-2 ایجاد شده است. این ویروس بخشی از خانواده ویروس های کرونا است که باعث بیماری های مختلفی از جمله سرماخوردگی و آنفولانزا می شود. در واقع کووید 19 زیرمجموعه از انواع ویروس های گروه کرونا ویروس می باشد.

اطلاعات جدید در مورد ویروس کرونا

آیا بیشتر افرادی که به ویروس کرونا مبتلا می شوند بیماری شدیدی دارند یا می میرند؟

واقعیت: اکثر افرادی که به کووید 19 مبتلا می شوند ، یک نوع خفیف از بیماری دارند و بدون نیاز به مراقبت های پزشکی حرفه ای بهبود می یابند. حدود 8 نفر از هر 10 نفر مبتلا به کووید 19علائم خفیفی دارند. از هر شش نفر یک نفر به شدت بیمار می شود و به مراقبت در بیمارستان نیاز دارد. مدل سازی علمی نشان می دهد که از هر 100 نفری که به ویروس کرونا مبتلا می شوند ، حدود 1 نفر می میرد.

آیا همیشه می توانید تشخیص دهید چه کسی ویروس کرونا دارد؟

واقعیت: خیر ویروس تا 14 روز قبل از بروز علائم در بدن فرد می تواند باشد و بعضی از افراد آنقدر بیماری خفیف کروناویروس دارند که ممکن است متوجه ابتلا به آن نشوند. به همین دلیل مهم است که همه از توصیه های بهداشتی پیروی کنند – از جمله شستن دست ، استفاده از دستمال برای سرفه و عطسه و جلوگیری از حضور در مناطق با ازدحام جمعیت – برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، حتی اگر احساس سلامتی کنند.

اگر فکر کنم مبتلا به کووید 19 هستم چه کاری باید انجام دهم؟

اگر فکر می کنید کووید 19 دارید ، در خانه بمانید و برای مشاوره با خدمات بهداشتی محلی خود تماس بگیرید. به کلینیک خود مراجعه نکنید زیرا می توانید ویروس را به دیگران منتقل کنید. افرادی که با آنها زندگی می کنید نیز باید اولین روزی که علائم را مشاهده کرده اید حداقل 14 روز در خانه بمانند.در حالی که بیمار هستید از تماس نزدیک با دیگران در خانه خود جلوگیری کنید. اگر با کسی که آسیب پذیرتر است زندگی می کنید ، سعی کنید شرایطی را برای او در جاهای دیگر فراهم کنید. از افراد دیگر دعوت نکنید که برای کمک به مراقبت از شما به خانه شما بیایند ، زیرا آنها را در معرض خطر ویروس قرار می دهید.

چه کسانی در معرض خطر هستند؟

کسانی که در معرض خطر ویروس کرونا هستند:

آیا افراد سالم هم ممکن است به بیماری شدید با ویروس کرونا مبتلا شوند؟

واقعیت: هر کسی می تواند به کرونا ویروس، صرف نظر از نژاد یا رنگ پوست و وضعیت جسمانی خود مبتلا شود. افراد مسن و افرادی که بیماری های دیگری مانند آسم ، بیماری های قلبی و دیابت دارند ، بیشتر در معرض خطر جدی بیماری قرار دارند.

آیا کووید 19 فقط افراد پیر را تحت تأثیر قرار می دهد، به این معنی که جوانان نگران نباشند؟

واقعیت: در حالی که کووید 19 می تواند در افراد مسن خطرناک تر باشد ، هر کسی می تواند به آن مبتلا شود ، از جمله جوانان ، برخی از آنها به شدت بیمار می شوند. در حالی که ما هنوز به طور کامل نمی فهمیم که چرا برخی از افراد علائم جدی تری دارند ، اما می دانیم که جوانان در صورت داشتن برخی بیماری های زمینه ای سلامتی ، به عنوان مثال آسم ، بیماری های قلبی یا HIV درمان نشده ، بیشتر دچار علائم جدی می شوند.

اطلاعات جدید در مورد ویروس کرونا

آیا مبتلایان به اچ آی وی به احتمال زیاد به بیماری جدی مبتلا می شوند؟

واقعیت: اگر با اچ آی وی زندگی می کنید و تحت درمان موثر قرار دارید ، هیچ مدرکی دال بر این که در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به علائم جدی ویروس کرونا هستید وجود ندارد. این به این دلیل است که درمان شما باعث می شود سیستم ایمنی بدن شما قوی بماند و بدن قادر به مقابله با عفونت ها باشد. اگر نگران هستید که به HIV مبتلا باشید ، اکنون زمان مناسبی برای آزمایش است تا در صورت نیاز بتوانید درمان را شروع کنید.

پیشگیری ، درمان و درمان

پیشگیری ، درمان و درمان ویروس کرونا:

آیا درمان ضد رترو ویروسی (ART) برای اچ آی وی باعث جلوگیری از ابتلا به ویروس کرونا من می شود؟

واقعیت: هیچ مدرکی مبنی بر جلوگیری از ابتلا به کرونا ویروس در استفاده از داروهای ضد HIV وجود ندارد. اگرچه برخی از داروهای ART برای استفاده در درمان کرونا ویروس در حال آزمایش هستند ، اما هنوز هیچ مدرکی مبنی بر موثر بودن آنها برای این منظور وجود ندارد.

اگر با HIV زندگی می کنید و تحت درمان هستید ، مهم است که برای کاهش شیوع کووید 19 به توصیه های عمومی عمل کنید. برای اطمینان از قدرت سیستم ایمنی بدن خود ، به درمان خود ادامه دهید. شما نباید داروهای HIV خود را با کسی که کرونا ویروس دارد یا نگران ابتلا به آن است ، به اشتراک بگذارید. این موارد فقط در صورت تجویز پزشک باید مصرف شود.

آیا ویروس کرونا می تواند در هوای گرم و آفتابی گسترش یابد؟

واقعیت: کرونا ویروس می تواند در دمای بالاتر از 25 درجه سانتیگراد نیز زنده بماند. هر چقدر آفتاب و گرم باشد می توانید آن را بگیرید. بنابراین ، در هر آب و هوایی که باشید باید به توصیه های رسمی برای محافظت از خود در برابر ویروس عمل کنید.

اگر می توانید در آفتاب قرار بگیرید ، هنوز ایده خوبی است زیرا این امر به بدن شما کمک می کند ویتامین D را که برای سیستم ایمنی بدن شما مهم است تولید کند.

آیا نوشیدن مقدار زیادی نوشیدنی گرم باعث توقف و بهبودی کرونا ویروس می شود؟

واقعیت: هیچ نوشیدنی گرم و سردی وجود ندارد که شما را در برابر کرونا ویروس محافظت کند یا بیماری را درمان کند. تاکنون هیچ درمانی اثبات شده برای ویروس کرونا وجود ندارد اما اکثر افراد به خودی خود بهبود می یابند. مصرف پاراستامول ، نوشیدن مایعات زیاد و استراحت کافی می تواند به شما در مدیریت علائم کمک کند.

آیا برای محافظت از بدن در برابر کووید 19 باید از یک ضد عفونی کننده قوی برای تمیز کردن دست و بدن خود استفاده کنم؟

واقعیت: برای تمیز کردن بدن خود نباید از ضد عفونی کننده قوی استفاده کنید. شستن کامل دست ها با آب و صابون یا استفاده از یک ضد عفونی کننده حاوی الکل روی آنها باعث جلوگیری از گسترش ویروس می شود. استفاده از مواد شیمیایی قوی روی پوست می تواند خطرناک باشد. هرگز ضد عفونی کننده و استریل کننده دست ننوشید زیرا این کار صدمه جدی به دستگاه گوارش شما می زند

اطلاعات جدید در مورد ویروس کرونا

آیا کلروکین می تواند کرونا ویروس را درمان کند؟

واقعیت: در حال حاضر هیچ درمانی اثبات شده برای کرونا ویروس وجود ندارد ، اما بسیاری از افراد بدون نیاز به مراقبت های پزشکی حرفه ای بهبود می یابند. اگر فکر می کنید ویروس را دارید و در تنفس خود مشکل دارید ، با مرکز بهداشت محلی خود تماس بگیرید زیرا به مراقبت های پزشکی حرفه ای نیاز دارید.

در حالی که دانشمندان و پزشکان به کار خود برای درک و معالجه ویروس کرونا از دانش ما ادامه می دهند و توانایی درمان و پیشگیری از ویروس بهبود می یابد. در حال حاضر ، پیروی از توصیه های رسمی دولت و کسب اطلاعات فقط از منابع معتبری مانند سایت وزارت بهداشت، سازمان بهداشت جهانی (WHO) یا دپارتمان بهداشت دولت شما مهم است.

بهترین روش برای جلوگیری از عفونت با ویروس کرونا شستن مکرر دست ها و لمس نکردن صورت است. از آب و صابون استفاده کنید و حدود 40 ثانیه بشویید ، همچنین اگر به آب یا صابون دسترسی ندارید می توانید از یک ضد عفونی کننده دست با پایه الکل استفاده کنید. اگر عطسه می کنید یا سرفه می کنید ، از یک دستمال تمیز برای پوشاندن دهان و بینی خود استفاده کنید ، سپس مطمئن شوید که آن را دور بریزید و دستان خود را بشویید. اگر دستمال ندارید ، از داخل آرنج خود برای پوشاندن دهان و بینی خود استفاده کنید. حتما از تماس نزدیک با هر کسی که تب یا سرفه دارد اجتناب کنید. به همین ترتیب ، اگر احساس ناراحتی دارید ، مطمئن شوید که از دیگران دور هستید.

اطلاعات جدید در مورد ویروس کووید 19 یا ویروس کرونا

برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا ، به افراد توصیه می شود فاصله خود را با دیگران حفظ کنند. مشاوره دقیق در مورد چگونگی انجام این کار در کشورها متفاوت است. در بعضی جاها از مردم خواسته شده است که دست دادن را متوقف کرده و از اجتماعات بزرگ خودداری کنند. در مکان های دیگر به افراد توصیه می شود که در خانه بمانند و فقط برای ورزش از خانه خارج شوند ، وسایل ضروری را بخرند و به محل کار خود بروند (اگر نمی توانید در خانه کار کنید). هدف از این توصیه کاهش سرعت شیوع ویروس با کاهش تعداد افرادی که در روز ملاقات می کنید ، است. این امر با پیشگیری از ارائه همزمان تعداد زیادی از بیماران مراقبت ویژه ، به سیستم بهداشت کمک می کند.

برای انجام آزمایش در منزل به خصوص تست کرونا به سایت آنی آزما مراجعه گنید.

درخواست آزمایش

  • YYYY slash MM slash DD

یک دیدگاه در چند نکته جدید در مورد ویروس کرونا

  1. پینگ بک: عوارض قلبی کرونا - آزمایش آنلاین آنی آزما- نمونه گیری خون در منزل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

باز کردن پیام
خدمات نمونه گیری در محل آنی آزما
سلام
به خدمات نمونه گیری در محل آنی آزما خوش آمدید!
برای ارتباط با اپراتور پیام خود را ارسال نمائید.