نکاتی که همه باید در مورد شیوع ویروس کرونا بدانند

نکاتی که همه باید در مورد شیوع ویروس کرونا بدانند

اخبار مربوط به ویروس کرونا هنوز در حال تحول است ، در حالی که پزشکان می گویند بهترین توصیه برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا این است که دستورالعمل های بهداشت عمومی را رعایت کنید و از خود مراقبت کنید.

ویروس کرونا یا COVID-19 زندگی روزمره مردم را در سرتاسر جهان دچار تغییر و تحول اساسی نموده است، زیرا SARS-CoV-2 ، که عامل ویروسی شیوع این بیماری می باشد، در سراسر جهان گسترده شده و افرا زیادی را درگیر خود نموده است.شیوع بالای این ویروس منجر به به لغو فعالیت ها و بسته شدن مدارس و مشاغل زیادی شده است. تقریبا از اوایل اسفند ماه بود که در ایران این بیماری به صورت جدی مورد توجه قرار گرفت و دستورالعمل های مختلفی در جهت محدود سازی و ممانعت از گسترش بیشتر این بیماری توسط کمیته مقابله با ویروس کرونا تدوین و ابلاغ شد.

در این دستورالعمل ها مواردی مثل ماندن افراد در خانه و استفاده از ماسک و دستکش برای جلوگیری از انتقال بیماری و همچنین رعایت فاصله 2 متری در بین افراد به صورت قانون تدوین و به جامعه ابلاغ شد. در حال حاضر کارشناسان در حال بحث و گفتگو هستند که چه موقع و چگونه کشور می تواند با خیال راحت بازگشایی کنند و از چه دوره ای می توان فعالیت های عادی را مثل گذشته از سر گرفت.

ویروس کرونا ویروسی است که دانشمندان قبلاً آن را ندیده بودند. اعتقاد بر این است که مانند سایر ویروس ها ، این بیماری نیز در ابتدا در حیوانات شروع شده و سپس به انسان گسترش یافته است. پس از شیوع اولیه در اواخر دی ماه، در بین افرادی که پیوندی به یک بازار بزرگ غذاهای دریایی و حیوانات زنده در ووهان چین داشتند ، شیوع حیوانات به فرد مشکوک شد. در ماه ژانویه ، خوشه هایی از موارد اختلالات مرموز ریوی در ووهان گزارش شده بود ، و طی هفته های بعد شیوع ویروس از فرد به فرد در سراسر جهان گزارش شد.

در اوایل اسفند ماه ، سازمان بهداشت جهانی (WHO) ویروس کرونا را بیماری همه گیر اعلام کرد. همه گیری به معنی شیوع بیماری است که در یک منطقه جغرافیایی گسترده رخ می دهد و بخش اعظمی از جمعیت را تحت تأثیر قرار می دهد.

دانشمندان و مقامات بهداشت عمومی در اسرع وقت تلاش می کنند تا پاسخ سؤالات کلیدی در مورد نحوه انتقال بیماری و چرایی برخی از موارد شدیدتر بیماری نسبت به دیگر موارد را پیدا کنند ، در حالی که آنها به بررسی معالجه و واکسن بالقوه نیز می پردازند.

نکاتی که همه باید در مورد شیوع ویروس کرونا بدانند

لیستی از مواردی که باید درباره شیوع ویروس کرونا بدانید:

در زیر لیستی از مواردی که باید درباره شیوع ویروس کرونا بدانید آورده شده است:

1. آنچه در مورد ویروس کرونا می دانیم به سرعت در حال تغییر است

تعداد مبتلایان به این بیماری هر روز تغییر می کند. در حالی که تأثیر این بیماری بر حسب مکان متفاوت است ، براساس آمار WHO ، در حال حاضر بیش از 4.7 میلیون مورد تایید شده از مبتلایان به ویروس کرونا در سراسر جهان وجود دارد و بیش از 315000 نفر بر اثر این بیماری درگذشته اند. (در حالی که برخی منابع خبری تعداد متفاوتی را گزارش می دهند ، WHO تعداد موارد رسمی تایید شده را یک بار در روز ارائه می دهد.

ایالات متحده آمریکا در حال حاضر بیشترین تعداد موارد در هر کشوری در جهان را دارد. در حالی که برخی از ایالت های ایالات متحده ، از جمله نیویورک ، از کاهش موارد جدید خبر می دهند ، تعداد کل همچنان رو به افزایش است. هنوز مشخص نیست که چگونه اعداد تغییر خواهند کرد زیرا در قسمت هایی از جهان محدودیت های موجود در حال برداشته شئه هستند و این می تواند خطر شیوع بیشتر بیماری را افزایش دهد.

مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC) در حال حاضر تصویر خشن از شیوع بیماری در جهان را در اینجا ارائه می دهد ، در حال حاضر کل موارد تایید شده و احتمالی را بیش از چند میلیون نفر قرار داده و بیش از چند صد هزار مرگ را تخمین زده است. (در صورت وجود هرگونه اختلاف ، داده های ارائه شده توسط ادارات بهداشت عمومی باید طبق اظهار نظر آژانس با به روزترین اطلاعات در نظر گرفته شود).

نکاتی که همه باید در مورد شیوع ویروس کرونا بدانند

اصطلاح کرونا ویروس شامل خانواده ای از هفت ویروس شناخته شده است که باعث بیماری های دستگاه تنفسی می شوند که از سرماخوردگی گرفته تا بیماریهای بالقوه کشنده مانند سندرم حاد تنفسی حاد (SARS) که منجر به مرگ تقریباً 800 نفر در طی اپیدمی که در سال 2002 و 2003 اتفاق افتاد ، شده است. ویروس کووید 19 یا همان ویروس کرونا اولین بیماری همه گیر شناخته شده است که ناشی از ظهور ویروس جدید کرونا است. ویروس های آنفلوانزا جدید در قرن گذشته باعث ایجاد چهار بیماری همه گیر شده است (به همین دلیل پاسخ به بیماری جدید با راهنمایی های موجود در مورد پاندمی آنفولانزا که وجود داشته است، طرح ریزی و نگاشته شده اند).

براساس گزارش CDC ، بیماریهای ویروس کرونا از موارد خفیف (بدون علائم گزارش شده در بعضی موارد) تا شدید ، از جمله بیماری که منجر به مرگ می شود، گزارش شده اند. افراد در سن 65 سال و بالاتر ، افرادی که در خانه سالمندان یا یک مرکز مراقبت طولانی مدت زندگی می کنند ، و افراد در هر سنی که دارای مشکلات و بیماری های اساسی مانند سرطان یا در حال شیمی درمانی هستند ، به نظر می رسد در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به بیماری جدی هستند. اما پزشکان هنوز در تلاشند تا یک تصویر کامل بالینی از ویروس کرونا را تهیه کنند.

ریچارد مارتینلو ، پزشک متخصص بیماریهای عفونی پزشکی ییل و مدیر پزشکی پیشگیری از عفونت در بهداشت ییل نیو هاون می گوید: “فکر می کنم دو سوال اصلی وجود دارد.” وی گفت: “ابتدا باید بدانیم كه چگونه این ویروس بین مردم منتقل می شود ، بنابراین می توانیم دقیق تر در تلاش های خود برای متوقف كردن انتشار آن عمل كنیم. اطلاعات نه تنها برای درک بهتر اینکه چه موقع کسانی که به ویروس مبتلا می شوند می توانند بیماری را به دیگران انتقال دهند، لازم است، بلکه ما باید بدانیم کدام مایعات بدن حاوی ویروس هستند و چگونه ممکن است آن ها سطوح و حتی هوای اطراف انسان ها را آلوده کنند. ” “دوم ، نیاز به درک بهتری از پاتوژنز و بیماری زایی ویروس و در نتیجه پاسخ التهابی بدن نسبت به آن وجود دارد ، تا علم بتواند باعث توسعه داروهای درمانی و پیشگیری از ابتلا به این ویروس شود.”

اطلاعات بیشتر در حال تکمیل شدن هستند. نامه ای به سردبیر که در اواسط ماه مارس در مجله پزشکی نیو انگلستان منتشر شده است نشان می دهد ویروس ایجاد کننده بیماری کرونا ممکن است برای چند ساعت در آئروسل ها پایدار باشد (در این حالت ، قطرات تنفسی یک فرد آلوده که در هوا یا روی اشیا پراکنده می شود) برای چند ساعت تا چند روز روی سطوح باقی می ماند. دانشمندان شرکت کننده در این تجزیه و تحلیل دریافتند که ویروس کرونا تا سه ساعت در آئروسل ها قابل تشخیص بود ، مس تا چهار ساعت ، مقوا تا 24 ساعت و پلاستیک و فولاد ضد زنگ تا دو یا سه روز دارای این ویروس بودند.

طبق اطلاعات مؤسسه ملی بهداشت (NIH) ، دانشمندان درگیر در تجزیه و تحلیل این موضوع هستند. شواهد موجود نشان می دهد افرادی كه به ویروس کرونا آلوده شده اند بدون شناسایی و یا قبل از تشخیص علائم ، ویروس را به دیگر افراد انتقال می دهند و باعث گسترش آن می شوند.

اما متخصص بیماریهای عفونی پزشکی ییل ، جیمی مایر ، دکتر ام اس ، می گوید: “بسیاری از اوقات مشاهدات علوم پایه را در آزمایشگاه تحقیقاتی انجام می دهند ، اما برای ما زمان می برد تا بفهمیم که از نظر بالینی چه ارتباطی بین این عوامل وجود دارد. بنابراین ، ما هنوز نمی دانیم این مطالعه برای انتقال بیماری چه بعد های دیگری می تواند داشته باشد. تا زمانی که ما در مورد جزئیات دقیق چگونگی انتقال ویروس کرونا یا SARS-CoV-2 از فرد به فرد دیگر چیزی نفهمیم ، بهداشت عمومی اینگونه تصور می کند که افراد از طریق فاصله گذاری اجتماعی ، شستن دستها ، و اغلب ضد عفونی کردن سطوح لمسی، می توانند از انتقال و گسترش این بیماری جلوگیری نمایند. “

نکاتی که همه باید در مورد شیوع ویروس کرونا بدانند

2- اقدامات سختگیرانه برای کند شدن روند گسترش بیماری کرونا بسیار مهم است

در حالی که ما هنوز نمی دانیم که اوضاع پیرامون ویروس کرونا چگونه پیش می رود ، مطالعات آنفلوانزا نشان داده اند که همه گیری ها با یک مرحله “تحقیق” آغاز می شوند ، و به دنبال آن مراحل “شناخت” ، “شروع” و “شتاب” انجام می شود. طبق مطالعات CDC ، پس از این مراحل، مرحله کاهش آغاز می شود، که در طی آن کاهش بیماری ها وجود دارد.

سرانجام ، یک مرحله “آماده سازی” وجود دارد که همه گیری در آن فروکش می نماید و مقامات بهداشت عمومی بر فعالیت ویروس نظارت می کنند و برای امواج اضافی احتمالی عفونت آماده می شوند. مناطق مختلف جهان می تواند در مراحل مختلف بیماری همه گیر باشد و طول هر مرحله تا حدودی بسته بسته به پاسخ های بهداشت عمومی می تواند متفاوت باشد.

تلاش های سازمان های بهداشتی کشور در حال حاضر با هدف “صاف کردن منحنی ابتلا” انجام می شود. اگر تعداد موارد ابتلا به ویروس کرونا را با گذشت زمان نقشه برداری کنید ، انتظار می رود که در بعضی از نقاط به اوج خود برسید – در نمودار این اوج باعث افزایش بیماران خواهد شد (که می تواند بیمارستان ها و ارائه دهندگان مراقبت های بهداشتی را تحت الشعاع قرار دهد). مسطح کردن منحنی به این معنی است که در این مدت تعداد بیماران کمتر خواهد بود و بیمارستان ها بهتر قادر خواهند بود خواسته های بیمارانی که به ویروس کرونا و سایر بیماری ها مبتلا هستند را مدیریت کنند.

دستورالعمل های ستاد مبارزه با ویروس کرونا برای بازگشایی دوباره سازمان های دولتی و خصوصی، یک رویکرد مرحله ای برای کمک به مقامات دولتی و محلی برای بازگشایی اقتصادهایشان ، مشاوره در مورد ادامه شستشو دست ها، پوشیدن ماسک صورت و همچنین پیشگیری با اقدامات احتیاطی دیگر حتی در صورت وقوع بیماری را ارائه می دهد.

در حال حاضر بیشتر اقدامات ایمنی حداقل تا تاریخ اعلام شده توسط مقامات شامل نیاز به حداقل رساندن مراجعات حضوری و انجام کار ها از خانه ، ممنوعیت تجمع بیش از پنج نفر ، محدود کردن رستوران ها فقط برای خدمات بیرون بر و هدایت افراد به پوشیدن ماسک صورت در ملاء عام هنگامی که یک فاصله شش فوت غیرقابل اجتناب باشد ، از جمله در محل کار می باشد.

در همین حال ، مقامات عالی بهداشت بر لزوم وجود ظرفیت آزمایش بحرانی و اجرای روشهای ردیابی تماس افراد آلوده برای محافظت از مردم و جلوگیری از تجدید قوا در مواردی که اقتصاد دوباره بازگشایی می کند ، تأکید کرده اند.

نکاتی که همه باید در مورد شیوع ویروس کرونا بدانند

3. پیشگیری از عفونت نکته کلیدی و مهم است

کارهای بسیاری وجود دارد که می توانید برای محافظت از خود و افرادی که با آنها تعامل دارید انجام دهید. مانند سرماخوردگی ، واکسن آنفولانزا نمی تواند مردم را از ابتلا به ویروس کرونا محافظت کند. بهترین کاری که در این مرحله می توانید انجام دهید این است که مراقبت خودتان باشید و از ابتلا به این ویروس جلوگیری کنید. شما می دانید وقتی عطسه و سرفه می کنید، یا وقتی که اشیا مختلف را با دست های آلوده لمس می کنید می توانید به این ویروس مبتلا شوید. شستن دست ها – خصوصاً قبل از غذا خوردن و لمس صورت – و اجتناب از افرادی كه علائم شبه آنفلوانزا دارند بهترین راه حل ها در این مرحله هستند.

CDC همچنین اقدامات پیشگیرانه زیر را توصیه می کند:

دست ها را حداقل برای 20 ثانیه با صابون و آب بشویید. آنها را با خشک کن یا حوله تمیز کاملاً خشک کنید. اگر صابون در دسترس نیست ، از ضد عفونی کننده دست با حداقل 60٪ الکل استفاده کنید.

نکاتی که همه باید در مورد شیوع ویروس کرونا بدانند

اگر بیمار هستید در خانه بمانید.

از دست زدن به بینی ، چشم و دهان خودداری کنید. برای پوشاندن سرفه یا عطسه از یک دستمال استفاده کنید ، سپس آن را در سطل زباله بیاندازید.

برای ضدعفونی كردن دستگیره ها ، سوئیچ های نوری ، میز ، كیبوردها ، سینك ها ، توالت ها ، تلفن های همراه و سایر اشیاء و سطحی كه به طور مكرر لمس می شود از یک دستمال خانگی یا اسپری استفاده كنید.

در صورتی که فردی در خانه شما به ویروس کرونا مبتلا شده است، یک برنامه عملی برای خانواده ایجاد کنید. شما باید با افرادی صحبت کنید که باید در برنامه خود گنجانده شوند، راه هایی را برای مراقبت از کسانی که ممکن است در معرض خطر عوارض جدی قرار گیرند ، برنامه ریزی کنید ، با همسایگان خود آشنا شوید و مطمئن شوید که شما و خانواده تان برنامه ای برای مراقبت از شخص مریض دارید. این برنامه شامل برنامه ریزی راهی برای جدا کردن اعضای بیمار خانواده با افراد سالم است.

آزمایشگاه آنلاین آنی آزما با انجام آزمایشات ویروس کرونا، احتمال ابتلا شما و اعضای خانوادتان را به این ویروس بررسی می نماید. نکته قابل توجه در این باره این است که برای انجام این آزمایشات نیازی نیست که به صورت حضوری به آزمایشگاه مراجعه نمایید. شما می توانید در هر مکانی که باشید از جمله خانه یا محل کار، این تست را ها به صورت نمونه برداری یا نمونه گیری در منزل انجام دهید. جواب تست های شما از طریق اینترنت و از سایت آزمایشگاه قابل دسترس می باشد.

درخواست آزمایش

  • YYYY slash MM slash DD

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

باز کردن پیام
خدمات نمونه گیری در محل آنی آزما
سلام
به خدمات نمونه گیری در محل آنی آزما خوش آمدید!
برای ارتباط با اپراتور پیام خود را ارسال نمائید.