انواع آزمایش ویروس کرونا برای چه کسانی کاربرد دارد؟

انواع آزمایش ویروس کرونا برای چه کسانی کاربرد دارد؟

دو نوع آزمایش ویروس کرونا در دسترس است: آزمایش های ویروسی که به دنبال ماده ژنتیکی ویروس هستند، و آزمایش های آنتی بادی که به دنبال پاسخ ایمنی بدن در برابر ویروس می باشند. آزمایش ویروسی به شما می گوید که آیا عفونت فعلی و فعالی دارید یا خیر. تست آنتی بادی در آزمایش ویروس کرونا به شما می گوید که آیا عفونت قبلی داشته اید یا خیر. آزمایش آنتی بادی ممکن است نتواند نشان دهد عفونت فعلی وجود دارد یا خیر، زیرا برای ساخت آنتی بادی 1-3 هفته پس از عفونت طول می کشد تا بدن بتواند به ویروس پاسخ دهد. ما هنوز نمی دانیم که داشتن آنتی بادی بر روی ویروس می تواند از ابتلا دوباره فرد به ویروس محافظت کند یا اینکه این محافظت چه مدت ممکن است ادامه داشته باشد.

کووید-19 در اثر یک کرونا ویروس به نام SARS-CoV-2 ایجاد می شود. کرونا ویروس ها یک خانواده بزرگ از ویروس ها هستند که در افراد شایع است و در بسیاری از گونه های مختلف حیوانات از جمله شتر ، گاو ، گربه و خفاش ها وجود دارد. به ندرت ، كورونا ویروس های حیوانی می توانند انسان ها را آلوده كرده و سپس بین مردم گسترش یابند. این اتفاق در مورد MERS-CoV و SARS-CoV و اکنون با ویروس هایی که باعث COVID-19 می شوند رخ داده است. ویروس SARS-CoV-2 مانند MERS-CoV و SARS-CoV یک بتا کرونا ویروس است. هر سه این ویروس ها منشاء خود را در خفاش ها دارند. با این حال ، منبع دقیق این ویروس ناشناخته است. (جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد ویروس کرونا، به مقاله ویروس کرونا چیست مراجعه نمایید.)

انواع آزمایش ویروس کرونا برای چه کسانی کاربرد دارد؟

همان گونه که گفته شد، ویروس کووید 19 گونه جدیدی از ویروس کرونا می باشد در زمان های گذشته به طور معمول در انسان گزارش نشده بود و برای بار اول در سال 2019 بود که به انسان ها منتقل گردید. علائم این بیماری در برخی موارد بسیار شدید و خطرناک می باشد و می تواند تهدید کنند زندگی فرد باشد، اما در برخی موارد نیز مانند یک بیماری سرماخوردگی موجب بیماری خفیف می شود. این بیماری بسیار مسری می باشد و می تواند از طریق قطرات تنفسی و یا تماس با سطوح آلوده به افراد مختلف انتقال یابد.

نام این بیماری جدید که باعث همه گیری و جهانی و ابتلا شدن طیف گسترده ای از افراد شده است، بیماری کرونا ویروس 2019 است که به اختصار COVID-19 یا کووید 19 نامگذاری شده است. در واژه COVID-19 ، ‘CO’ ” به معنای کرونا ویروس و “VI” به معنی “ویروس” ، و “D” برای بیماری است. عبارت 19 هم به سال انتشار بیماری در سال 2019 اشاره دارد. پیش از این ، این بیماری به عنوان “coronavirus جدید 2019” یا “2019-nCoV” گفته می شد.

تصور می شود ویروسی که باعث کووید-19 می شود، عمدتا از طریق فردی به فرد دیگر، به طور عمده از طریق قطرات تنفسی ایجاد می شود که فرد آلوده سرفه می کند یا عطسه می کند. این قطرات می توانند در دهان یا بینی افرادی که در همان نزدیکی هستند یا احتمالاً در ریه ها استنشاق می شوند فرود بیایند. در صورت نزدیکی افراد با یکدیگر (در حدود 2 متر) احتمال پخش بیشتر است.

به نظر می رسد ویروس کرونا در بسیاری از مناطق جغرافیایی تحت تأثیر در جامعه به راحتی و پایدار گسترش می یابد (“گسترش اجتماعی”). گسترش اجتماعی به این معنی است که افراد در یک منطقه به ویروس آلوده شده اند ، از جمله برخی که مطمئن نیستند که چگونه یا کجا آلوده شده اند. اگر شما نیز احتمال می دهید که ممکن است به این ویروس مبتلا شده باشید، می توانید با انجام آزمایش ویروس کرونا، در مورد ابتلا یا عدم ابتلا خود به این بیماری اطمینان حاصل نمایید.

انواع آزمایش ویروس کرونا برای چه کسانی کاربرد دارد؟

بهترین و مناسب ترین راه در امان ماندن از ویروس کرونا

انواع مختلفی از ویروس های انسانی وجود دارد از جمله برخی که معمولاً باعث بیماری خفیف دستگاه تنفسی فوقانی می شوند. کووید-19 یک بیماری جدید است ، که توسط یک کورونا ویروس جدید ایجاد می شود که قبلاً در انسان دیده نشده است. بهترین و مناسب ترین راه در امان ماندن از این بیماری، رعایت نکات ایمنی و پیشگیری از ابتلا به بیماری می باشد.

معمولاً تصور می شود كه كرونا ویروس ها از طریق قطرات تنفسی از شخصی به فرد دیگر پخش می شوند. در حال حاضر ، هیچ مدرکی برای پشتیبانی از انتقال COVID-19 مرتبط با غذا وجود ندارد. قبل از تهیه یا خوردن غذا بسیار مهم است که حداقل 20 ثانیه برای ایمنی عمومی مواد غذایی دست ها را با آب و صابون بشویید. در طول روز از یک دستمال برای پوشاندن سرفه یا عطسه استفاده کنید و بعد از دمیدن بینی ، سرفه یا عطسه یا رفتن به دستشویی ، دستان خود را بشویید.

ممکن است فرد با لمس یک سطح یا اشیاء مانند یک ظرف بسته بندی ، بتواند COVID-19 را دریافت کند که دارای ویروس روی آن باشد و سپس با لمس دهان ، بینی یا احتمالاً چشمان خود این ویروس را به داخل بدن خود انتقال دهد، اما تصور نمی شود که اصلی ترین شیوه انتشار ویروس کرونا به این طریق باشد. به طور کلی ، به دلیل زنده ماندن ضعیف این کرونا ویروس ها روی سطوح ، احتمالاً احتمال کمی برای شیوع بسیار گسترده این ویروس از طریق انتشار از مواد غذایی یا بسته بندی غذایی وجود دارد.

هنوز مشخص نیست که آیا آب و هوا و دما در گسترش کووید 19 تأثیر می گذارد یا خیر. برخی دیگر از ویروس ها ، مانند آن هایی که باعث سرماخوردگی و آنفولانزا می شوند ، بیشتر در ماه های سرد سال گسترش می یابند ، اما این بدان معنی نیست که بیمار شدن با این ویروس ها در ماه های دیگر غیرممکن است. اطلاعات بیشتری در مورد قابلیت انتقال ، شدت و سایر ویژگی های مرتبط با ویروس کرونا مورد نیاز بوده و تحقیقات بیشتر در حال انجام است. بنابراین تنها راه اطلاع یافتن از ابتلا به این بیماری حتی در ماه های گرم سال نیز به وسیله آزمایش ویروس کرونا امکان پذیر می باشد.

به طور کلی کرونا ویروس ها برای مدت زمان کوتاه تر در دماهای بالاتر و رطوبت بالاتر از محیط های سردتر یا خشک تر زنده می مانند. با این حال ، ما اطلاعات مستقیمی در مورد این ویروس نداریم ، و همچنین داده های مستقیمی برای برش مبتنی بر دما برای غیرفعال کردن در این مرحله نداریم. درجه حرارت مورد نیاز برای از بین بردن ویروس همچنین بر اساس مواد سطح ، محیط ، و غیره متفاوت خواهد بود. بدون در نظر گرفتن درجه حرارت ، لطفاً برای تمیز کردن و ضد عفونی کردن سطوح دستورالعمل های بهداشتی را دنبال کنید.

انواع آزمایش ویروس کرونا برای چه کسانی کاربرد دارد؟

چه کسی باید آزمایش ویروس کرونا را انجام دهد

برای اینکه بدانید که شما در حال حاضر عفونت فعلی دارید یا خیر، از آزمایش های ویروسی استفاده می شود. اما همه به این آزمایش احتیاج ندارند. بیشتر افراد به بیماری خفیف مبتلا می شوند و می توانند بدون مراقبت پزشکی در خانه بهبود یابند و ممکن است نیازی به آزمایش نباشد. تصمیم گیری در مورد اینکه چه کسانی باید حتما آزمایش ویروس کرونا را بدهند، در وهله اول به نظر پزشک متخصص شما بستگی دارد و در موارد دیگر اگر فردی احساس می کند که در معرض ابتلا می باشد و در صورت ابتلا خطر زیادی برای فرد ایجاد می شود، بهتر است آزمایش ویروس کرونا را انجام دهد.

اگر علائم ویروس کووید 19 را دارید و می خواهید آزمایش شوید ، ابتدا با ارائه دهنده خدمات درمانی خود تماس بگیرید. شما می توانید با مراجعه به سایت آزمایشگاه آنی آزما درخواست خود را مبنی بر انجام آزمایش ویروس کرونا ثبت نمایید. این آزمایشگاه با فراهم نمودن امکان نمونه برداری در منزل، باعث شده تا دیکر شما مجبور نباشید برای انجام آزمایش، به صورت حضوری به آزمایشگاه مراجعه نمایید.

ویروسی که باعث کووید-19 می شود از فردی به شخص دیگر در حال گسترش است. تصور می شود افراد وقتی علامت دار هستند (مریض ترین) ، بیشترین احتمال را دارند که بیماری را به دیگران انتقال دهند. به همین دلیل CDC توصیه می کند که این بیماران یا در بیمارستان یا در خانه (بسته به میزان بیماری بودن) قرنطینه شوند تا اینکه بهتر شوند و دیگر خطر انتقال عفونت به دیگران را به وجود نیاورند. اخیراً این ویروس در افراد بدون علامت نیز مشاهده شده است.

مدت زمانی که بیمار به طور جدی بیمار باشد می تواند متفاوت باشد ، بنابراین تصمیم گیری در مورد آزاد کردن فرد از قرنطینه خانگی یا بیمارستان با استفاده از یک استراتژی مبتنی بر آزمایش ویروس کرونا یا غیر آزمایشی (یعنی زمان از زمان شروع بیماری و زمان بهبودی) با مشورت با پزشکان متخصص انجام می شود. پزشکان متخصص با در نظر گرفتن ویژگی های هر فرد، از جمله شدت بیماری ، علائم بیماری و نتایج تست های آزمایش ویروس کرونا برای آن بیمار است.

قرنطینه به معنای جدا کردن شخص یا گروهی از افرادی است که در معرض بیماری مسری قرار گرفته اند تا بیماری (علائم) را به دیگران که در معرض ابتلا قرار نگرفته اند، انتقال نداده و این کار برای جلوگیری از شیوع احتمالی بیماری انجام می شود. قرنطینه معمولاً برای دوره انکوباسیون از بیماری واگیردار ایجاد می شود ، یعنی مدت زمانی که در طی آن افراد بعد از قرار گرفتن در معرض بیماری به بیماری مبتلا و علام را بروز می دهند.

برای ویروس کرونا، دوره قرنطینه از آخرین تاریخ قرار گرفتن در معرض بیماری برای 14 روز است زیرا دوره انکوباسیون برای این ویروس 2 تا 14 روز است. کسی که از قرنطینه کرونا ویروس رها شده است ، خطر شیوع ویروس به دیگران در نظر گرفته نمی شود زیرا در دوره انکوباسیون بیماری را بروز نمی دهد. انجام آزمایش ویروس کرونا برای رهایی از قرنطینه و بازگشت به شرایط عادی پس از اطمینان از عدم ابتلا فرد به بیماری فعال که می تواند به دیگر افراد نیز انتقال یابد، بسیار ضروری می باشد.

انواع آزمایش ویروس کرونا برای چه کسانی کاربرد دارد؟

آیا افراد دارای فشار خون بالا حتما باید آزمایش ویروس کرونا را انجام دهند؟

در این زمان ، ما فکر نمی کنیم که افرادی که فشار خون بالایی دارند و هیچ شرایط بهداشتی و بیماری دیگری ندارند، احتمال ابتلا آن ها به این بیماری بیشتر است و لازم نیست که حتما آزمایش ویروس کرونا را حتی بدون داشتن علائم بیماری، انجام دهند. اگرچه بسیاری از افرادی که از COVID-19 به شدت بیمار شده اند ، فشار خون بالایی دارند ، اما اغلب مسن تر هستند یا شرایط پزشکی دیگری مانند چاقی ، دیابت و شرایط جدی قلبی دارند که آنها را در معرض خطر بیشتر بیماری شدید از کووید 19 قرار می دهد.

اگر فشار خون دارید ، بسیار مهم است که فشار خون خود را تحت کنترل داشته باشید تا خطر ابتلا به بیماری های قلبی و سکته های قلبی را کاهش دهید. اگر می توانید فشار خون خود را در خانه در کنترل داشته باشید، هر روز داروهای فشار خون خود را طبق دستورالعمل پزشک خود مصرف کنید، فشار خون خود را ثبت کنید و با تیم بهداشت و درمان خود همکاری کنید تا اطمینان حاصل کنید که فشار خون شما به خوبی کنترل شده است و نیازی نیست که حتما آزمایش ویروس کرونا را انجام دهید. هرگونه تغییر در داروهای شما باید با مشورت تیم مراقبت های بهداشتی شما انجام شود.

آیا باید به مصرف داروی فشار خون خود ادامه دهم؟ بله. همچنان داروهای فشار خون خود را دقیقاً مطابق دستورالعمل مصرف کنید و اصلاحات در شیوه زندگی را در برنامه درمانی خود با آن توافق کنید. تمام داروهای منظم خود را ، از جمله مهارکننده های آنزیم تبدیل کننده آنژیوتانسین (ACE-Is) یا مسدود کننده های گیرنده آنژیوتانسین (ARB) ، مطابق تجویز تیم مراقبت های بهداشتی خود ، ادامه دهید.

انواع آزمایش ویروس کرونا برای چه کسانی کاربرد دارد؟

نتایج آزمایش ویروس کرونا

اگر تست ویروسی شما در آزمایش ویروس کرونا مثبت باشد، باید بدانید که در صورت بیمار بودن یا مراقبت از شخصی که بیمار است، چه اقدامات محافظتی را باید انجام دهید. اگر جواب آزمایش ویروسی شما منفی باشد، احتمالاً در زمان نمونه برداری، شما آلوده نشده اید. با این حال ، این بدان معنی نیست که شما بیمار نخواهید شد. نتیجه آزمایش فقط بدین معنی است که شما در زمان آزمایش COVID-19 ندارید.

اگر جواب آزمایش ویروس کرونا شما مثبت یا منفی باشد، بدون توجه به نوع آزمایش، هنوز هم باید اقدامات پیشگیرانه را برای محافظت از خود و دیگران انجام دهید.

برای انجام آزمایش ویروس کرونا در منزل و به صورت نمونه برداری در منزل می توانید به سایت آزمایشگاه آنی آزما مراجعه نمایید و پس از تعیین محل خون گیری، این آزمایش به صورت آزمایش در منزل انجام می شود.

درخواست آزمایش

  • YYYY slash MM slash DD

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

باز کردن پیام
خدمات نمونه گیری در محل آنی آزما
سلام
به خدمات نمونه گیری در محل آنی آزما خوش آمدید!
برای ارتباط با اپراتور پیام خود را ارسال نمائید.