چه زمانی به تقویت کننده یا بوستر واکسن کووید 19 نیاز داریم؟

چه زمانی به تقویت کننده یا بوستر واکسن کووید 19 نیاز داریم؟

کارشناسان در تلاش هستند تا دریابند که آیا تزریق بوستر واکسن کووید 19 به مبارزه با همه گیری کمک می کند یا خیر. برخی کشورها در حال ارائه سومین دوز واکسن کرونا به افرادی هستند که کاملاً واکسینه شده اند. اما تحقیقات بیشتری در مورد فواید و زمان دوزهای تقویت کننده مورد نیاز است. آلمان قصد دارد دوزهای تقویت کننده را در ماه سپتامبر برای افراد مسن و افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف آغاز کند.

بریتانیا همچنین ماه آینده تزریقات بوستر را شروع می کند. ایالات متحده هنوز به طور کامل از تقویت کننده های کووید 19 استفاده نکرده است. از آنجایی که افزایش انواع دلتا تهدیدی برای از بین بردن پیشرفت همه گیر است، برخی از کشورهای دارای واکسن بسیار بالا، دوزهای تقویت کننده واکسن کووید 19 را به شهروندان خود ارائه می دهند.

آزمایش چکاپ زنان

چه کسانی به دوز سوم واکسن نیاز دارند؟

در اوایل ماه ژوئیه، مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها (CDC) و سازمان غذا و دارو (FDA) گفتند: “آمریکایی هایی که کاملاً واکسینه شده اند در حال حاضر نیازی به تزریق تقویت کننده ندارند.” اما آژانس ها افزودند که آنها به نظارت بر داده های علمی ادامه می دهند تا تصمیم بگیرند که آیا و چه زمانی به تقویت کننده نیاز است. با این حال ، مقامات دولت بایدن این احتمال را دارند که افراد مسن و افراد دارای نقص ایمنی که دو دوز واکسن mRNA داشته اند-Pfizer-BioNTech یا Moderna-NIAID-ممکن است به دوز سوم نیاز داشته باشند.

به گزارش نیویورک تایمز، دکتر آماندا کوهن از CDC گفت که “به طور فعال در حال جستجو برای یافتن راه هایی است تا برخی افراد” زودتر از هرگونه تغییر احتمالی در تصمیمات قانونی “به دوزهای تقویت کننده دسترسی پیدا کنند.

FDA باید مجوز استفاده اضطراری واکسن (EUA) را تغییر دهد تا بتواند دوز تقویت کننده واکسن کووید 19 را تجویز کند. گزینه دیگر تأیید کامل FDA است، که به پزشکان امکان می دهد دوز تقویت کننده “خارج از برچسب” را توصیه کنند. به گزارش تایمز، FDA می تواند در مورد تأیید کامل واکسن Pfizer-BioNTech تا اوایل سپتامبر تصمیم گیری کند. به گزارش رویترز، در پیش بینی نیاز بالقوه به تقویت کننده ها – علاوه بر واکسیناسیون کودکان زیر 12 سال در صورتی که FDA واکسن های این گروه را تأیید کند – دولت ایالات متحده در حال افزایش عرضه واکسن خود است.

آیا تقویت کننده های واکسن کووید 19 مورد نیاز است؟

حتی در حالی که برخی از کشورها داروهای تقویت کننده خود را ارائه می دهند، اطلاعات مربوط به نیاز به دوز اضافی واکسن ها، به ویژه برای عموم مردم محدود است. واضح ترین مزایا برای کسانی است که سیستم ایمنی ضعیفی دارند، مانند افراد مبتلا به سرطان، دریافت کنندگان پیوند اعضا و افراد مسن با بیماری مزمن پزشکی. این افراد ممکن است پس از واکسیناسیون واکنش ایمنی قوی ایجاد نکنند، چیزی که CDC در وب سایت خود به آن هشدار می دهد.

دکتر ازکیل جی. امانوئل ، انکولوژیست در دانشگاه پنسیلوانیا، در جریان جلسه توجیهی رسانه های انجمن بیماری های عفونی آمریکا گفت: “ما احتمالاً باید به افراد دارای نقص ایمنی و [سایر] افرادی که مستعد هستند، تزریق تقویت کننده واکسن کووید 19 داشته باشیم.”. “من فکر می کنم از آنجا شروع می کنیم.” برای بقیه مردم ، به نظر می رسد که حفاظت از واکسن حداقل برای چندین ماه حتی در صورت وجود نوع دلتا به خوبی حفظ می شود – اگرچه برخی مطالعات نشان می دهند که برخی از جنبه های این حفاظت ممکن است با گذشت زمان کاهش یابد.

تقویت کننده های واکسن کووید 19

اثر واکسن کووید 19

داده های حاصل از آزمایش بالینی در حال انجام Pfizer نشان داد که اثر واکسن کووید 19 آن در موارد علامتی از 96 درصد به 84 درصد در 6 ماه پس از واکسیناسیون کاهش یافته است. بیش از نیمی از آمریکایی های واکسینه شده علیه ویروس کرونا واکسن Pfizer-BioNTech را دریافت کرده اند. با این حال ، اثربخشی بیش از 80 درصد هنوز بالا است-FDA در ابتدا نوار اثربخشی واکسن کووید 19 را 50 درصد تعیین کرده بود.

مطالعه Pfizer همچنین نشان داد که واکسن در طول 6 ماه پس از واکسیناسیون همچنان در برابر بیماری های شدید محافظت می کند – اثربخشی 97 درصدی. مودرنا داده هایی را در آوریل منتشر کرد که نشان می داد دو دوز واکسن آن دارای اثر 6 ماهه 90 درصد در موارد علامتی و 95 درصد در برابر بیماری های شدید بود. این شرکت هیچ جزئیاتی در مورد اینکه آیا این امر در طول زمان تغییر کرده یا نه ارائه نکرده است.

واکسن هایی که در برابر نوع دلتا مقاوم هستند

مشخص نیست که آیا کاهش اثربخشی در برابر عفونت علامتی که در مطالعه Pfizer مشاهده شده است به دلیل تغییرات در پاسخ ایمنی، گسترش دلتا و انواع دیگر در آن زمان یا تغییر رفتارهای افراد با لغو محدودیت های همه گیر است. برخی از مطالعات نشان داده اند که برخی از واکسن ها در برابر نوع دلتا به خوبی مقاومت می کنند ، اگرچه نتایج آن مخلوط شده است. در تحقیقی که در مجله پزشکی New England منتشر شد ، محققان دریافتند که دو دوز واکسن Pfizer-BioNTech 88 درصد در برابر عفونت علامتی ناشی از نوع دلتا موثر است. این میزان کمتر از 94 درصد حفاظت ارائه شده در برابر نوع آلفا بود. با این حال، اطلاعات اخیر نشان دهنده کاهش بیشتر حفاظت است.

به گزارش تایمز ، دکتر آنتونی اس. فائوچی ، رئیس بخش بیماری های عفونی موسسه ملی بهداشت ، گفت که اثربخشی پایین باعث می شود افراد “ابروهای خود را کمی بالا ببرند.” وی افزود که مایل است این را با داده های مشابه جمع آوری شده توسط CDC مقایسه کند. با این حال ، مانند سایر مطالعات هنوز محافظت قوی – 91 درصد – را در برابر بیماری های شدید ناشی از دلتا ، و 88 درصد در برابر بستری شدن در بیمارستان نشان می دهد.

تحقیقات مداوم در مورد تقویت کننده ها واکسن کووید 19 مورد نیاز است

در حالی که هرگونه کاهش حفاظتی که توسط واکسن کووید 19 ارائه می شود باید به دقت زیر نظر باشد، کارشناسان می گویند نیاز به تقویت کننده ها بستگی به این دارد که واکسن ها هنوز از افراد در برابر بیماری های شدید محافظت می کنند. این امر مستلزم نظارت مداوم بر اثربخشی واکسن ها در جهان واقعی است، مانند داده هایی که به طور مرتب توسط CDC جمع آوری می شود. علاوه بر این، دانشمندان به نظارت بر سطح آنتی بادی و سایر نشانگرهای محافظت ایمنی در افرادی که کاملاً واکسینه شده اند ادامه می دهند تا ببینند چگونه این تغییرات در طول زمان تغییر می کند.

تقویت کننده واکسن کرونا

مزایای دوزهای تقویت کننده

سازندگان واکسن در حال مطالعه مزایای دوزهای تقویت کننده با تمرکز بر انواع نگران کننده هستند. Pfizer اطلاعاتی را در گزارش درآمد هفته گذشته منتشر کرد که نشان می داد دوز سوم واکسن آن “به شدت” محافظت در برابر نوع دلتا را افزایش می دهد. داده ها نشان داد که افراد 18 تا 55 ساله که دوز سوم واکسن کووید 19 را دریافت کرده بودند ، در مقایسه با سطوح بعد از دوز دوم ، پنج برابر سطح آنتی بادی بالاتری که نوع دلتا را هدف قرار می دادند ، داشتند. در افراد 65 تا 85 سال ، دوز سوم آنتی بادی های اختصاصی دلتا را بیش از 11 برابر افزایش داد. این داده ها به عنوان بخشی از گزارش درآمد فصلی Pfizer منتشر شده است و مورد بازبینی قرار نگرفته است.

مشخص نیست که آیا سطوح بالای آنتی بادی های گزارش شده توسط Pfizer به معنای حفاظت بیشتر است یا سطح آنتی بادی های ارائه شده توسط دو دوز کافی است. برای آگاهی از این امر ، آزمایش بالینی مورد نیاز است. این شرکت اخیراً یکی را راه اندازی کرده است که بررسی می کند آیا افرادی که دوز سوم را دریافت می کنند در مقایسه با افرادی که تنها دو دوز دارند در جهان واقعی در برابر ویروس کرونا بهتر محافظت می شوند یا خیر. این شرکت همچنین در گزارش سه ماهه خود گفته است که قصد دارد از اوت برای تأمین دوز تقویتی از FDA درخواست تأیید اضطراری کند.

بسیاری از کشورها برای تأمین دوزهای اول تلاش می کنند

حتی با وجود کمبود داده ها در مورد مزایای تقویت کننده ها واکسن کووید 19، برخی از مردم آنها را به تنهایی در داروخانه های محلی، در ایالت های دیگر و در سایر کشورها – هر جا که سابقه واکسیناسیون اصلی آنها وجود ندارد، جستجو می کنند. برخی از این موارد ناشی از نگرانی ها در مورد گسترش نوع دلتا است. دکتر پیتر مارکس از FDA روز سه شنبه گفت که آژانس توصیه نمی کند که در مورد دوزهای تقویت کننده واکسن کووید 19 دست به دست خود بگیرید. وی در جریان بحثی که در جریان برنامه آموزشی واکسن کووید 19 برگزار شد ، گفت: “این در واقع کاری نیست که شما مجبور به انجام آن هستید.”

با افزایش موج دلتا در سراسر ایالات متحده ، اما به ویژه در مناطق با نرخ واکسیناسیون پایین ، امانوئل فکر می کند باید تلاش بیشتری برای رسیدن به سوم آمریکایی های واجد شرایط که یک دوز واحد نکرده اند ، انجام شود. وی گفت: “بسیار مهمتر از [دادن] تقویت کننده به افرادی که قبلاً دو بار واکسینه شده اند این است که افرادی که واکسینه نشده اند ، کاملاً واکسینه شوند.” من فکر می کنم ما باید اولویت های خود را به عنوان یک کشور در جای مناسب قرار دهیم. “

واکسن کووید 19

استفاده از داروهای تقویت کننده در کشورهای ثروتمند

سایر کارشناسان بهداشتی نگران استفاده از داروهای تقویت کننده در کشورهای ثروتمند هستند ، در حالی که بسیاری از کشورهای با درآمد پایین و متوسط به دلیل کمبود عرضه در تلاش هستند تا شهروندان خود را با اولین دوز واکسینه کنند. وی گفت: “تاکنون بیش از 4 میلیارد دوز واکسن در سطح جهان تجویز شده است. دکتر تدروس آدهانوم غبریسوس، مدیر کل سازمان بهداشت جهانی در یک جلسه توجیهی گفت: بیش از 80 درصد به کشورهای با درآمد بالا و متوسط متوسط رفته اند، هر چند که کمتر از نیمی از جمعیت جهان را تشکیل می دهند.

نرخ پایین واکسیناسیون در سایر کشورها بیشترین شهروندان را در معرض خطر بستری شدن و مرگ بر اثر کووید 19 قرار می دهد. اما انتقال مداوم بالای ویروس کرونا همچنین احتمال ظهور نوع دیگری از نگرانی را افزایش می دهد. این امر در مناطقی از ایالات متحده با نرخ پایین واکسیناسیون نگران کننده است. گبریسوس خواستار توقف فعالیت تقویت کننده ها حداقل تا پایان ماه سپتامبر شد تا به همه کشورها 10 درصد یا بیشتر از جمعیت خود واکسینه شود.

آیا واکسن کووید 19 در دوران بارداری بی خطر است؟

واکسن کووید 19 این روزها به یک مسئله مهم و حیاتی تبدیل شده است به طوری که اغلب کشورها در تلاش هستند که واکسن کووید 19 را خود تولید کنند و یا وارد کننده این واکسن از کشورهای دیگر باشند. ویروس کووید ۱۹ که تبدیل به پاندمی شده است به نظر می رسد قبل از سال ۲۰۱۹ در انسان توانایی پاتوژنی( بیماری زائی) نداشته است ولی با انتقال آن چندین گونه و جهش های مختلف توانایی بیماری زائی در انسان را به دست آورده است. بارداری دوران حساس و حایز اهمیتی می باشد که کوچک ترین غفلت در آن ممکن است مشکلات بزرگی را در آینده در پی داشته باشد. هر واکسن کووید 19 که تولید و وارد بازار می شود باید از هر لحاظی بررسی و گزارش شود.

واکسن ها انواع مختلفی دارند که شامل واکسن های زنده (بسیار نادر)، زنده ضعیف شده ، کشته شده یا غیر فعال شده، نوترکیب می باشد. برخی واکسن ها توانایی عبور از جفت و باعث مشکلاتی برای جنین می شود. به این صورت که از میان انواع واکسن‌ ها، زنان باردار نباید واکسن‌ های ویروس زنده مانند واکسن سرخک، اوریون، سرخجه و آبله ‌مرغان را تزریق کنند، زیرا این واکسن‌ها می‌تواند خطراتی را برای جنین به وجود بیاورد. اما تزریق واکسن‌های حاصل از ویروس کشته ‌شده مانند واکسن آنفلوانزا و واکسن توام کزاز، دیفتری در دوران بارداری بی ‌خطر است.

نمونه گیری در منزل

مزیت های مهم تست در منزل یا محل

تست کرونا در منزل و محل کار با هدف تشخیص آسان طراحی شده است. به طوری که برای انجام آن دیگر لازم به خارج شدن از منزل برای مراجعه به یک آزمایشگاه نمی باشد. همچنین نمونه گیری در محل دارای مزیت های فراوان همچون عدم اتلاف وقت در میر رفت و آمد و انتظار برای پذیرش، نمونه گیری، جوابدهی ، کاهش هزینه های رفت و آمد، دوری از ترافیک ، عدم وجود آلودگی هوا و آلودگی های صوتی و غیره می باشد.

یکی دیگر از مزیت های مهم تست در محل ، کاهش احتمال ابتلا به کرونا می باشد. آزمایش خون در منزل به منظور آسان تر کردن انجام تست ها و درنهایت تشخیص انجام می گیرد. با شیوع شدیدتر کرونا و پاندمی‌ شدن این ویروس ، نیاز به قرنطینه و ماندن در خانه هر روز بیشتر احساس می شود. اما گاهی اوقات با وجود ضرورت قرنطینه به نظر می رسد افراد برای رفع نیاز های اساسی نیاز به خارج شدن از خانه و قرنطینه دارند برای مثال برای انجام آزمایش ها. اما با کمی تدبیر می توان به آسان ترین روش تست کرونا در منزل و محل کار را انجام داد بدون آن که هیچ نیازی به مراجعه حضوری به آزمایشگاه و مراکز درمانی باشد.

درخواست آزمایش

  • YYYY slash MM slash DD

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

باز کردن پیام
خدمات نمونه گیری در محل آنی آزما
سلام
به خدمات نمونه گیری در محل آنی آزما خوش آمدید!
برای ارتباط با اپراتور پیام خود را ارسال نمائید.