علائم کرونا در کودکان چه بوده و چگونه باید آنها را تشخیص دهیم؟

خطر بیماری در دوران کودکی چه می باشد؟ اولین علائم کرونا در کودکان چیست؟ والدین چه اقداماتی باید انجام دهند و چه درمانی موثر خواهد بود؟ کرونا در کودکان هنوز یک بیماری مبهم محسوب می شود. اعتقاد بر این است که این بیماری در آنها بدون علامت بوده و برای نوزادان و نوجوانان اصلا خطرناک نیست. البته شواهدی از شدت بیماری، خطرات و اثرات منفی طولانی مدت آن بر بدن کودکان نیز وجود دارد. در ادامه با ما همراه باشید تا به بررسی علائم این بیماری در کودکان بپردازیم.

مشکلات تنفسی از جمله علائم کرونا در کودکان
کودکان، دارای کمترین درصد ابتلا به کرونا

مشکلات تنفسی از جمله علائم کرونا در کودکان

آیا کودکان به کرونا مبتلا می شوند؟

در دوران کودکی، عفونت ویروس کرونا کمتر از بزرگسالان شایع می باشد. البته مواردی از ابتلا کودکان به این بیماری در جهان ثبت شده است. کودکان حدود 15 درصد از کل موارد ابتلا به ویروس کرونا در کشور را تشکیل می دهند. تنها یک یا دو درصد از کودکان بیمار در بیمارستان بستری می شوند.

کرونا چگونه در کودکان ظاهر می شود؟

چگونگی شروع COVID-19 تا حد زیادی به سن بستگی دارد.

  • نوزادان

در نوزادان زیر یک سال، علائم ویروس کرونا امتناع از غذا خوردن، بی حالی و خواب آلودگی هستند. این علائم در پس زمینه افزایش دمای بدن ظاهر می شوند.

  • نوزادان 1-3 سال

برای نوزادان این سن، یک دوره بدون علامت بیماری وجود دارد. این امر با ویژگی های ایمنی نوزادان مرتبط است.

  • خردسالان 4-6 ساله

علائم کرونا در کودکان زیر 5 سال، با درد شکم، تهوع، استفراغ، اسهال و ضعف مشخص می شود. به عنوان یک قاعده، افزایش دمای بدن نیز در آنها وجود دارد.

  • کودکان 7-12 ساله

علائم و نشانه های کرونا در این کودکان می تواند اختلالات گوارشی مانند درد شکم، اسهال، تهوع و استفراغ باشد. این دوره همچنین می تواند با مشکلات تنفسی مانند گرفتگی بینی و از دست دادن حس بویایی آشکار شود. در این سن، سرفه به ندرت رخ داده و در صورت بروز، به سرفه های خشک تبدیل می شود. نوجوانان همان علائم کرونا در بزرگسالان را دارند. علائم کرونا در کودکان زیر 18 سال، شامل سردرد، خواب آلودگی، بی حالی و تب است. با این حال، بروز تب می تواند از 2-10 روز طول بکشد.

الزام آموزش نحوه شستشو دست به کودک
شستشوی مناسب، از بین برنده ویروس

الزام آموزش نحوه شستشو دست به کودک

ویروس کرونا در کودکان چگونه است؟

واکنش بدن کودک به ملاقات با ویروس، به عوامل زیادی بستگی دارد. این عوامل عبارتند از:

  • سن بیمار
  • نژاد ویروس
  • واکنش ایمونولوژیک
  • ماهیت تماس
  • منابع عفونت

پیش بینی دقیق چگونگی پیشرفت بیماری غیرممکن است. به همین دلیل در صورت مشاهده اولین علائم بیماری، والدین باید با پزشک تماس بگیرند. حتی اگر بیماری خفیف و تقریبا بدون علامت باشد، تماس با پزشک اجباری است. شما نمی توانید برای کودک از روش های خود درمانی استفاده کنید.

نحوه درمان کرونا برای کودکان به چه صورت است؟

اگر علائم کرونا در کودکان تشخیص داده شود، پزشک، آزمایش های تشخیصی تجویز می کند. کودکان نوپا و بزرگسالان باید آزمایش PCR را انجام دهند. مهم است که درمان کرونا در کودکان زیر نظر و توصیه پزشک انجام شود. پزشک بسته به نشانه ها، بر اساس توصیه ها و استانداردهای پزشکی، درمان را تجویز می کند. تاکتیک های درمان بستگی به شدت دوره بیماری دارند. اگر بیماری به شکل خفیف باشد، کودک می تواند در خانه بماند. درمان بیماران شدید، در بیمارستان کودکان انجام می شود.

کودکان پس از بهبودی از ویروس کرونا چه باید کنند؟

متاسفانه عواقب عفونت کرونا گاهی شدیدتر از خود بیماری است. سندرم پس از کووید می تواند به شکل کاهش ایمنی، نقض فلور میکروبی و آسیب کبدی دیده شود. سندرم چند التهابی بسیار شدید، چند ماه پس از ابتلا به COVID-19 در کودک ایجاد خواهد شد. این بیماری یک خطر جدی برای زندگی آنها است. یکی از نامطلوب ترین پیامدهای عفونت ویروس کرونا، ایجاد سندرم شبه کاوازاکی بوده که با آسیب به عروق کرونر قلب رخ می دهد. کنترل بهبودی بدن کودک پس از بیماری بسیار مهم بوده و این امر باید زیر نظر پزشک انجام شود. پس از گذشت دوره بیماری نیز، ممکن است برخی علائم کرونا در کودکان دیده شوند. اگر بیماری بدون عارضه تمام شد، لازم است به موارد زیر توجه کنید:

  • توجه به رعایت روال روزانه
  • اجتناب از کار زیاد
  • رعایت رژیم غذایی سالم
  • ثبت نام کودک در یک بخش ورزشی
  • انجام انواع تمرینات بدنی
  • فراهم کردن تغذیه غنی از ویتامین ها و مواد معدنی برای کودک
تب و دمای بالا، از علائم کرونا برای کودکان
مراقبت پس از درمان، امری حیاتی در کودکان

تب و دمای بالا، از علائم کرونا برای کودکان

چطور می توان از کرونا در کودکان پیشگیری کرد؟

برای محافظت از بروز عفونت و هرگونه علائم کرونا در کودکان، باید مراقب افزایش دفاع ایمنی بدن آنها باشید. مهم است که از تماس با افراد بیمار دارای علائم کرونا و سرماخوردگی خودداری کنید. همچنین نباید در رویدادهای جمعی که در آن خطر ابتلا به عفونت بالا بوده، حضور یابید. پزشکان توصیه می کنند که یک نوع روتین روزانه مانند به موقع خوابیدن، کار نکردن به مدت طولانی و داشتن تحرک را رعایت کنید. در صورت امکان، باید در هوای تازه راه رفته و به ورزش بپردازید. بهداشت، تهویه و تمیز کردن محل زندگی، محافظت و ایمنی را بهبود می بخشد. به کودکان پیش دبستانی و دانش آموزان، باید قوانین زیر آموزش داده شوند:

  • پوشیدن ماسک در مکان های عمومی
  • حفظ فاصله
  • شستن دست ها به طور صحیح
  • استفاده از دستمال مرطوب ضد باکتری
  • خودداری از مکیدن انگشتان، گرفتن اسباب بازی در دهان یا برداشتن اشیا از روی زمین

آیا باید کودکان در برابر کرونا واکسیناسیون شوند؟

واکسینه شدن نوزاد در برابر ویروس کرونا خیلی زود است. این امر حتی در صورت دیده شدن علائم کرونا در کودکان نیز باید با مشورت پزشک صورت گیرد. البته محافظت از کودک در برابر سایر عفونت های ویروسی تضعیف کننده سیستم ایمنی، اهمیت دارد. توصیه می شود کودکان در برابر آنفولانزا واکسینه شوند، زیرا تشخیص سیر کرونا از روتوویروس و آنفولانزا در دوران کودکی بسیار دشوار است. اگر کودک با فرد بیمار تماس داشته، ویتامین های C و D به دفاع از بدن او کمک می کنند. پزشکان پیشنهاد می دهند که والدین و بستگان سالخورده، برای کاهش خطر ابتلا به عفونت در نوزادان و نوجوانان، واکسینه شوند.

آزمایش از کودک در محل سکونت با متخصصان آنی آزما
انجام انواع خدمات کودکان در منزل

آزمایش از کودک در محل سکونت با متخصصان آنی آزما

جمع بندی

تا به اینجا با علائم کرونا در کودکان آشنا شدیم. به کمک مجموعه آنی آزما، می توانید در منزل به انجام تست مخصوص کودکان بپردازید. بدین ترتیب از قرار گرفتن او در مکان های دارای احتمال شیوع ویروس، جلوگیری می کنید. ضمن اینکه تمامی آزمایشگاه های همکار آنی آزما، معتبر بوده و خدمات مناسب و مقرون به صرفه ای ارائه می دهند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

باز کردن پیام
خدمات نمونه گیری در محل آنی آزما
سلام
به خدمات نمونه گیری در محل آنی آزما خوش آمدید!
برای ارتباط با اپراتور پیام خود را ارسال نمائید.