توصیه هایی در مورد قرنطینه در ایام کرونا

در دوران قرنطینه چیکار کنیم؟

ثبت آزمایش

  • YYYY slash MM slash DD

متخصصان در اولین روزهایی که بیماری کرونا به دنیا معرفی شد اعلام نمودند مهمترین راه انتقال این ویروس از طریق نفس کشیدن در هوای آلوده و تماس دست آلوده با دهان است. به همین دلیل است که تقریبا همه کشورها فاصله‌گذاری اجتماعی را آغاز نمودند. همچنین افرادی که به این بیماری مبتلا می‌شوند باید در قرنطیه بمانند تا دوره نقاهت بیماری با موفقیت سپری شده و علاوه بر به دست آوردن مجدد سلامتی، به دیگران نیز آسیب نزنند. اما نکته مهم این است که دوره قرنطینه در ایام کرونا باید به چه صورت سپری شود؟ در این مقاله ما توضیحات لازم را برای شما ارائه خواهیم کرد

هر بیماری به روش یا روش های مختلف از انسانی به انسان دیگر و یا از حیوان به انسان منتقل می شود. اکنون که کرونا در تمام دنیا شیو پیدا کرده است، متخصصین در تحقیقاتی متوجه شده اند این ویروس از طریق تماس با سطح آلوده و یا تنفس هوای آلوده به ویروس، به بدن وارد می شود به همین دلیل است که همه ما باید در زمان خروج از خانه، ماسک بزنیم. افرادی که به کرونا مبتلا شده اند حداقل باید دو هفته در خانه و یا در بیمارستان قرنطینه باشند. حضور هر فرد آلوده در جامعه می تواند چندین نفر را درگیر این بیماری کند. اما در دوران قرنطینه باید چکار انجام دهیم که هم زودتر سلامت خود را به دست آورده و هم در صورت حضور سایر اعضای خانواده، منجر به بیماری آن ها نشویم؟ این مقاله را با دقت مطالعه نمایید.

این روز ها با همه گیر شدن کووید ۱۹ همه دنیا به اجبار در دوران قرنطینه به سر می برنند. دوران قرنطینه اگر به درستی انجام شود به طور حتم لین بیماری ریشه کن خواهد شد. همچنین باتوجه به اپیدمی ویروس کرونا، راه‌های متفاوتی برای پیشگیری و درمان این ویروس بیان شده است که با توجه به توصیه سازمان بهداشت جهانی، تغذیه یکی از راه‌های پیشگیری مربوط به رژیم غذایی و تغذیه سالم به جهت بالابردن سیستم ایمنی بدن می‌شود. بنابراین در این دوران باید اصولی را برای سلامت جسم و روان خود رعایت کنیم.

در دوران قرنطینه چیکار کنیم؟

در این مقاله ما قصد داریم در مورد هر آن چه که نیاز است در دوران قرنطینه بدانیم صحبت کنیم:

در دوران قرنطینه چه بخوریم ؟

دوران قرنطینه برای هر دو گروه افراد مبتلا و سالم برهه ویژه و مهمی است که سلامت جسم و روح را می توان تحت تاثیر قرار دهید. اگر همه ما بتوانیم از این دوران به درستی بهره ببریم در واقع توانسته ایم سلامت جسمی و روحی خود را بهبود ببخشیم ولی اگر اصول دوران قرنطینه را ندانیم ممکن است سلامت خود و خانواده خود را به خطر بیندازیم. نکته مهم در این رابطه این است که اگر چه هیچ غذایی و یا مکمل غذایی نمی توانند از عفونت کووید ۱۹ جلوگیری یا درمان کنند اما رژیم غذایی سالم برای حمایت و تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مهم است.

تغذیه خوب می تواند احتمال بروز سایر مشکلات سلامتی از جمله بیماری های قلبی، دیابت، برخی از انواع سرطان ها و مرض های چاقی را کاهش دهد. ( هت کسب اطلاعات بیشتر به مقاله روش های تقویت سیستم ایمنی مراجعه فرمایید) در این قسمت از مقاله ما قصد داریم در مورد رژیم و تغذیه مناسب این دوران صحبت کنیم:

از مصرف نمک بالا بپرهیزید

تحقیقات نشان داده است که ماندن در خانه (مانند دوران قرنطینه) و کاهش تفریح های سالم ممکن است رژیم غذایی افراد را به سمت مواد شور و پر نمک سوق دهد. توجه داشته باشد که مصرف نمک را به ۵ گرم (معادل یک قاشق چای خوری) در روز محدود کنید. همچنین نمکدان ها را از روی میز غذایی خود حذف کرده و سعی کنید به جای نمک از گیاهان تازه و خشک، ادویه جات و ترشیجات برای طعم غذا استفاده کنید.

از مصرف بیش از حد مواد شیرین و پر شکر بپرهیزید

یکی از عادات غذایی نادرست در دوران قرنطینه روی آوردن به انواع شیرینی ها ، مواد پر شکر و شیرین باشد. ماندن در خانه ممکن است شما را به پختن انواع شیرینی ها و کیک ها ترغیب کند ولی اگر چه پختن می تواند در سلامت روحی و در نتیجه جسمی شما موثر باشد ولی توجه فرمایید که مصرف این مواد می تواند تاثیر سوئی در افزایش وزن و حتی سیستم ایمنی شما داشته باشد. بنابراین توجه کنید اگر به آشپزی علاقمند هستید در پختن کیک و شیرینی مصرف شکر را به حداقل برسانید و یا از شیرین کننده های طبیعی مانند میوه ها ، عسل را جایگزین شکر های صنعتی کنید.

همچنین توصیه می شود که در صبحانه و عصرانه که بیشتر مصرف چای در آن‌ها مشاهده می‌شود، در کنار نوشیدن چای توت خشک و کشمش مصرف کنند، زیرا مصرف قند و شیرینی پاشنه آشیل افزایش کالری و تجمع چربی‌ ها در بدن است.

در دوران قرنطینه چیکار کنیم؟

مصرف میوه ها، سبزیجات و آجیل را در این دوران فراموش نکنید‌

در دوران قرنطینه سعی کنید که برای میان وعده نیز ردیف های غذایی شامل سبزیجات، میوه های تازه و آجیل های بدون نمک را انتخاب کنید. همچنین غذاهای سبوس دار مانند ذرت فرآوری نشده، جو، گندم و برنج قهوه ای را در صورت امکان انتخاب کنید. این غذاها سرشار از فیبرهای ارزشمند هستند و می توانند به شما در طولانی مدت احساس کامل بودن را بدهد.

از مصرف بالای روغن و کره بپرهیزید

شاید برای شما جالب باشد که بدانید وزن بالاو داشتن توده های چربی به ویژه در اطراف شکم باعث کاهش سیستم ایمنی می شود. بنابراین اگر دارایی وزن بالا می باشید بیش از پیش سعی در این دوران در کاهش وزن خود داشته باشید که آن چه که مسلم است مصرف بالای روغن ها ما را از هدف کاهش وزن و نگه داشتن وزن ایده آلمان دور خواهد کرد.

نوشیدن آب را فراموش نکنید

همه ما همیشه به ویژه در دوران قرنطینه باید روزانه ۸ لیوان آب برای سلامت خود بنوشیم. در واقع می توان گفت که هیدراتاسیون مناسب برای سلامتی مطلوب بسیار مهم است. آب سالم ترین و ارزان ترین نوشیدنی است. همچنین نوشیدن آب به جای نوشیدن های شیرین و قنددار، یک راه ساده برای محدود کردن مصرف قند و کالری اضافی برای مردم است.

از ریزه خواری در این دوران بپرهیزید

یکی از عوامل چاقی در دوران قرنطینه روی آوردن افراد به ریزه خواری می باشد. استرس و اضطراب ناشی از گسترش ویروس کرونا و بی‌ثباتی و تردید درباره آینده باعث می‌شوند که افراد برای آرام کردن خود به خوردن رو بیاورند و سلامتی فیزیکی و روانی خود را به خطر بیاندازند. همچنین ترکیب ریزه خواری مداوم و کمبود تحرک می‌تواند باعث بالا رفتن وزن و در پی آن باعث بالا رفتن قند خون و ایجاد دیگر مشکلات جسمانی شود. توجه داشته باشید که یک اصل طلایی تغذیه را نباید فراموش کنیم.

در برنامه غذایی مان تنوع و تعادل باید رعایت شود به این صورت که تعادل به معنی مصرف مقادیر کافی از مواد مورد نیاز برای حفظ سلامت بدن است و تنوع یعنی مصرف انواع مختلف مواد غذایی که در گروه‌های اصلی غذایی (نان، غلات، سبزی‌ها، میوه‌ها، شیر و فرآورده‌های آن، گوشت و پروتئین مانند تخم مرغ و حبوبات و مغز دانه‌ها) قرار دارند.

در دوران قرنطینه ورزش را فراموش نکنید

فواید ورزش و فعالیت های فیزیکی بر هیچ کس پوشیده نیست ولی انجام ورزش در دوران قرنطینه این روز ها بسیار تاکید می شود و علت آن تاثیر ورزش و فعالیت های ورزشی بر سلامت روح و جسم می باشد. به طوری که در طول روز کم تحرکی گا‌ها فعالیت هورمون‌ ها را در بدن آنقدر ضعیف می‌کند، که باعث مشکل روحی و روانی مانند افسردگی، پرخاشگری و کسلی در فرد می‌شود. فعالیت فیزیکی شامل همه انواع فعالیت‌های تفریحی،مشارکت‌های ورزشی، دوچرخه‌سواری و پیاده‌روی و همچنین فعالیت‌هایی که در محل کار، خانه و باغ انجام می‌دهید است.

فعالیت فیزیکی فقط شامل ورزش و تمرینات ورزشی نیست، بلکه بازی کردن، رقصیدن، باغبانی و حتی تمیز کردن خانه و حمل خریدهای سنگین نیز همه قسمتی از فعالیت‌های بدنی هستند. برای انجام ورزش در منزل و در قرنطینه شما می توانید یک اپلیکشین در این بابت دانلود کنید و یا با رنبال کردن یک سایت در خانه ورزش انجام دهید. توجه داشته باشید برای شروع یک ورزش نیازی به تجهیزات خاصی وجود ندارد و شما می توانید با کمترین وسایل یک ورزش مفید و موثر را در خانه را داشته باشید.

در دوران قرنطینه چیکار کنیم؟

در دوران قرنطینه کتاب بخوانید

دروان قرنطینه اگر چه همراه با ترس و نگرانی، استرس می باشد ولی با کمی تغییر نگرش خود می توانیم از این دوران برای بهبود سبک زندگی خود استفاده کنیم. کتاب خواندن یکی از موارد است که متاسفانه با ماشینی شدن و افزایش فضای مجازی کمتر به آن پرداخته می شود. یک کتاب خوب می تواند نگرش و حتی ذهنیت شما را تغییر دهد.

اگر معمولا کتاب‌های سرگرم‌کننده‌ای مانند داستان و رمان های معمایی و رمزآلود مطالعه می‌کنید، ولی همیشه می‌خواستید در موضوع‌های جدی‌تری (مثل رشد و توسعه فردی یا موضوع خاصی که درباره‌اش کنجکاوید) نیز مطالعه کنید، حالا می‌توانید کتاب‌هایی عمیق‌تر و جدی‌تر و درعین‌حال لذت‌بخش بخوانید. پادزهر تمام اخبار بد و ناراحت‌ کننده‌ای که این روزها می‌شنوید، خواندن کتابی دربارۀ شادی، کتاب‌های موفقیت، کمک به خود یا سایر موضوع‌های مثبت است.

یک فرد مبتلا برای چه مدتی باید دوران قرنطینه را سپری کند؟

یکی از سوالاتی ذهن هر فرد مبتلا به کووید ۱۹ را درگیر خود می کند که تا چه مدت نیاز است در دوران قرنطینه بماند؟ برای پاسخ به این سوال باید گفت که همان طور که در بالا اشاره کردیم قرنطینه تنها مخصوص افراد مبتلا نمی باشد و منطقه در دنیا بر اساس سیاست های که در باب حوزه سلامت و درمان دارد و همچنین بر اساس وضعیت ابتلایان و مرگ و میر در اثر ابتلا به این بیماری راهبرد های مختلفی را در قرنطینه و سایر موارد پیشگیری دنبال می کنند. ولی آن چه که به نظر در پیشگیری از این بیماری موثر به نظر می رسد قرنطینه می باشد.

قرنطینه در افراد سالم در خانه و در کنار سایر اعضای خانواده انجام می شود ولی قرنطینه در افراد مبتلا به صورت انفرادی و دور از افراد دیگر باید باشد. اما این دوران باید تا بهبودی کامل دنبال شود و فرد مبتلا بعد از بهبودی کامل نیاز است که نسبت به تست الایزا کرونا اقدام کند. انجام این تست با آزمایش خون می باشد و در صورت آن که فرد مبتلا دارای IgG مثبت و IgM منفی باشد یعنی دیگر ناقل نبوده و می تواند در کنار دیگر اعضای خانواده قرار گیرد. (جهت کسب اطلاعات بیشتر به مقاله مقایسه تست های کرونا ویروس (PCR ، الایزا) مراجعه فرمایید)

برای خودتان برنامه ریزی کنید

خیلی وقت ها ما یادمان می‌رود که چه کارهایی را باید در طول روز انجام بدهیم یا چه کاری را دوست داریم که در آینده بکنیم. مکتوب کردن باعث می‌شود ما با دقت و کیفیت بیشتری به کارهایمان برسیم. این روزها که حسابی وقت خالی دارید دفتری را تهیه کنید و در آن، لیست کارهایی که دوست دارید یا باید انجام بدهید را بنویسید. لیست را بر اساس تاریخ تمام شدن آن تنظیم کنید تا بدانید چقد زمان میبرد تا کار تان به سرانجام برسد. پس از هر کاری که انجام دادید مقابل آن تیک بزنید و به سراغ کار بعدی بروید. با این روش در آخر هفته میبینید تعداد زیادی کار مفید انجام داده‌اید.

در دوران قرنطینه مراقب چه علائمی باشیم؟

گاهی افراد با رعایت اصول پیشگیری و بودن در دوران قرنطینه ممکن است در خود علائمی را احساس کنند و دچار سوالاتی از قبیل این که آیا من مبتلا به کووید ۱۹ هستم؟ علائم کرونا ویروس چیست و سوالاتی دیگر در این رابطه شوند. (جهت کسب اطلاعات بیشتر به مقاله علائم کرونا ویروس؛ بدون علامت ، دارای علائم خفیف تا شدید مراجعه فرمایید.) .

در دوران قرنطینه چیکار کنیم؟

در ادامه ما علائم کووید ۱۹ را به طور کلی می گوییم:

  • تب بالا
  • خستگی
  • گلو درد
  • آبریزش بینی
  • تنگی نفس
  • اسهال
  • استفراغ و حالت تهوع
  • احساس تپش قلب
  • مشکلات عصبی و سکته های قلبی
  • راش های پوستی
  • قرمزی چشم
  • احساس بوی بد و لجن
  • از دست دادن حس بویایی و چشایی
  • سردرد
  • حس کوفتگی در بدن
  • ناباروری در مردان و غیره

نکاتی که باید افراد مبتلا به کووید ۱۹ در دوران قرنطینه رعایت کنند

همان طور که در بالا اشاره شد افراد مبتلا به کرونا باید دوران قرنطینه خود را کامل کنند‌. و این دوران آن ها باید به دور از سایر اعضای خانواده و دوستان باشد. در ادامه این مطلب نکاتی که باید فرد مبتلا رعایت کند را بیان می کنیم:

  • در خانه بمانید مگر برای مراجعه به پزشک.
  • علائم خود را بررسی کنید. در صورت بروز علائم حاد (مانند مشکل در تنفس)، به دنبال مراقبت‌های فوری پزشکی باشید.
  • در صورت امکان در اتاقی جداگانه خود را قرنطینه کنید.
  • در صورت امکان از سرویس بهداشتی جداگانه استفاده نمایید.
  • از تماس با سایر افرادی که در خانه زندگی می‌کنند و حیوانات خانگی خودداری نمایید.
  • وسایل شخصی مانند فنجان، حوله و سایر وسایل خود را به صورت اشتراکی استفاده نکنید.
  • در هنگام تماس مستقیم با دیگران از ماسک استفاده نمایید.

در دوران قرنطینه چیکار کنیم؟

مجموعه آنی آزما به علت نیاز به آسان شدن مراحل تشخیص و درمان انجام خونگیری در خانه و همچنین آزمایش کرونا در منزل را انجام می دهد. اگر شما نیز تمایل به انجام آزمایش خون در منزل یا مکان دیگر را دارید می توانید بدون مراجعه و حضور در مراکز درمانی و آزمایشگاه ها به صورت آنلاین در سایت پذیرش خود را انجام دهید. همکاران ما در سریع ترین زمان ممکن با شما تماس خواهند گرفت و هماهنگی های لازم در مورد زمان و مکان که شما مایل به نمونه گیری می باشید را انجام خواهند داد. پس از نمونه گیری نمونه شما سریعا به آزمایشگاه درخواستی شما ارسال می شود و درکمترین زمان جوابدهی انجام می گیرد.

درخواست آزمایش

  • YYYY slash MM slash DD

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

باز کردن پیام
خدمات نمونه گیری در محل آنی آزما
سلام
به خدمات نمونه گیری در محل آنی آزما خوش آمدید!
برای ارتباط با اپراتور پیام خود را ارسال نمائید.