ویروسی بسیار مسری‌تر از اُمیکرون

ویروسی بسیار مسری‌تر از اُمیکرون

در حال حاضر ویروسی بسیار مسری‌تر از اُمیکرون در مدارس ایالات‌متحده در حال گسترش است. به نقل از بیزینس نیوز، دکتر رجینالد واشنگتن، مدیر ارشد پزشکی در بیمارستان کودکان ایالات‌متحده گفت: در حال حاضر ویروس سنسیتیال تنفسی (RSV) بر سویه اُمیکرون در دنور و اطراف آن غالب است. وی اظهار کرد: این ویروس بسیار مسری است و در سیستم مدرسه همچنین در سرتاسر مهدکودک‌ها و خانه‌ها بسیار شایع است. ویروس سنسیشیال تنفسی باعث ایجاد عفونت در ریه‌ها و مجاری تنفسی فرد می‌شود.

این ویروس می‌تواند باعث بیماری شدید در برخی از افراد ازجمله نوزادان، نوزادان نارس، افراد مسن و افرادی شود که از شرایط پزشکی زمینه‌ای رنج می‌برند. این ویروس علائمی مشابه علائم کووید مانند آبریزش بینی، سرفه خشک، گلودرد و سردرد دارد. موارد شدید ممکن است باعث مشکل در تنفس، تنفس سریع، ذات‌الریه یا برونشیت شود. ابتلا به کووید در کودکان ممکن است منجر به علائم خفیف شود و ابتلا به ویروس سنسیتیال تنفسی می‌تواند به‌طور قابل‌توجهی ایمنی کودکان را کاهش و خطر ابتلا به سویه اُمیکرون ویروس کرونا را افزایش دهد.

ابتلای همزمان هم‌زمان به ویروس سنسیتیال تنفسی و کووید

طبق گفته کلینیک مایو، فرد می‌تواند هم‌زمان به ویروس سنسیتیال تنفسی و کووید مبتلا شود که ممکن است منجر به علائم بدتر شود. ویروس سنسیتیال تنفسی سالانه موجب مرگ‌ومیر ۱۰۰ تا ۵۰۰ کودک زیر ۵ سال می‌شود. داده‌های مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها نشان می‌دهد که در میان بزرگسالان بالای ۶۵ سال، سالانه حداقل ۱۴ هزار نفر بر اثر ویروس سنسیتیال تنفسی جان خود را از دست می‌دهند.

با وجود افزایش تعداد موارد ابتلا به ویروس سنسیتیال تنفسی، مقامات بهداشتی همچنان از والدین می‌خواهند که در صورت منفی بودن آزمایش کووید-۱۹ فرزندشان و وجود علائم مشابهی با این ویروس مراقب باشند. بسیاری از پزشکان و محققان در اواخر ماه گذشته گفتند که هنوز شواهدی مبنی بر خطرناک‌تر بودن سویه اُمیکرون برای کودکان نسبت به سایر سویه‌های کووید-۱۹ مشاهده نکرده‌اند با این حال، تعداد عفونت‌های کودکان به‌طور پیوسته افزایش یافته است.

نمونه گیری در منزل

توصیه کارشناسان به استفاده از دو ماسک برای مصونیت در برابر اُمیکرون

کارشناسان هنگ کنگ توصیه کردند برای جلوگیری از ابتلا به سویه اُمیکرون از دو ماسک استفاده شود. دو ویروس شناس هنگ کنگی اظهار کردند: افراد پرخطر باید از دو ماسک استفاده کنند تا خود را در برابر سویه اُمیکرون مصون نگه دارند. به گفته این محققان، استفاده از ماسک پارچه‌ای روی ماسک جراحی می تواند فضایی را که ماسک جراحی پوشش نمی‌دهد را پر کند.

این توصیه بیشتر متوجه افراد پرخطر، افرادی که در مناطق شیوع بیماری تردد دارند و مسافران وسایل حمل‌ونقل عمومی است. به گزارش هندوستان تایمز، محققان هنگ کنگی تاکید کردند: مبتلایان به بیماری‌های مزمن یا افرادی که نمی‌توانند واکسن کووید-۱۹ را دریافت کنند، همچنین کارکنان مشاغل پرخطر مانند کارکنان فرودگاه می‌توانند استفاده از دو ماسک را در دستور کار خود قرار دهند.

WHO دو روش درمانی جدید بیماری کووید-۱۹ را تایید کرد

سازمان جهانی بهداشت (WHO) در بحبوحه افزایش پذیرش مبتلایان به کووید-۱۹ یا اُمیکرون در بیمارستان‌ها استفاده از دو روش درمانی جدید را توصیه کرد. سازمان بهداشت جهانی دو روش درمانی جدید را برای بیماری ناشی از کروناویروس تایید کرد چراکه موارد ابتلا به سویه اُمیکرون نظام سلامت در سراسر جهان را تحت فشار قرار داده است. کارشناسان این سازمان داروی عارضه آرتریت موسوم به بارسیتینیب (baricitinib) و داروی آنتی بادی سوتروویماب (Sotrovimab) را برای جلوگیری از ابتلا به نوع شدید بیماری و مرگ ناشی از کووید-۱۹ توصیه کرده‌اند.

بارسیتینیب (baricitinib)

کارشناسان اکیدا استفاده از داروی بارسیتینیب را به عنوان جایگزین مسدودکننده‌های اینترلوکین-۶ (IL-۶) در ترکیب با کورتیکواستروئیدها برای درمان بیماران بدحال کووید-۱۹ توصیه کردند. به گفته آنان استفاده از این دارو همراه با کورتیکواستروئیدها درمبتلایان به نوع شدید کووید-۱۹ منجر به افزایش احتمال طول عمر آنان و کاهش نیاز به استفاده از دستگاه تنفس مصنوعی می‌شود. کارشناسان این سازمان همچنین پیشنهاد کردند که بارسیتینیب و مسدودکننده‌های گیرنده IL-۶ مانند توسیلیزوماب و ساریلوماب اثرات مشابهی دارند و تصمیم گیری در مورد تجویز آنان باید بر اساس مسائلی از جمله هزینه و تجربه پزشک باشد.

سوتروویماب را برای چه کسانی توصیه کرده اند؟

به گزارش هندوستان تایمز، آنان همچنین سوتروویماب را برای مبتلایان به کووید خفیف که بیشتر در معرض خطر بستری شدن در بیمارستان هستند مانند افراد مسن و مبتلایان به بیماری‌های مزمن توصیه کردند. استفاده از این داروی آنتی بادی در مبتلایان به نوع خفیف بیماری، منجر به کاهش قابل توجه خطر بستری شدن در بیمارستان میشود. با این حال، طبق دستورالعمل صادر شده این دارو احتمالا تاثیر کمی بر مرگ و میر و استفاده از دستگاه تنفس دارد.

«اسپایکوژن» برای دُز سوم سایر واکسن‌ها تاییدیه گرفت

واکسن اسپایکوژن برای دُز اول و دوم در گروه‌های سنی ۱۸ تا ۵۰ سال و برای دز سوم در تمام افراد بالای ۱۸ سال از سازمان غذا و دارو مجوز تزریق دریافت کرد. بنابر اعلام کانال خبری وزارت بهداشت، معاون بهداشت وزارت بهداشت در نامه‌ای به معاونین بهداشت دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی سراسر کشور آورده است:«بر اساس مطالعات، تاییدیه سازمان غذا و دارو و با توجه به مصوبات کمیته ملی واکسن کووید۱۹، واکسن اسپایکوژن به عنوان نوبت سوم تمام واکسن‌های موجود در داخل کشور مورد تایید است.

واکسن اسپایکوژن برای دُز اول و دوم در گروه های سنی ۱۸ تا ۵۰ سال و برای دز سوم در تمام افراد بالای ۱۸ سال مجوز تزریق دریافت کرده است. تزریق این واکسن از هفته آینده در مراکز واکسیناسیون به عنوان دُز سوم انجام می‌شود.» گفتنی است ساخت و تولید این واکسن کرونا، حاصل همکاری مشترک ایران و استرالیاست.

تزریق واکسن به معنای پایان کرونا نیست

بسیاری از کشورهای دنیا حدودا دو سوم جمعیت خود را واکسینه کرده اند، اما با این وجود هنوز هم شیوع گسترده سویه دلتا ویروس کرونا نگرانی زیادی ایجاد کرده و حتی منجر به الزامی شدن دوباره استفاده از ماسک شده است. شیوع سویه دلتا ویروس کرونا در کشورهای مختلف جهان در حالی که برخی کشورهای واکسینه شده مقررات ماسک اجباری و رعایت فاصله گذاری فیزیکی را لغو کرده و برخی از کشورها در آستانه لغو هستند، بر پیچیدگی شرایط مبارزه جهانی با ویروس کرونا افزوده است.

ویروس کرونا جدید (کووید19) ویروسی است که طی یک سال و نیم گذشته جهش های زیادی داشته و همین مساله ناظران و کارشناسان را نگران کرده است؛ چون کار مبارزه و ریشه کنی ویروس های جهش کننده بسیار سخت و احتمال نابودی کامل و از بین بردن آنها از راه واکسن و ایمنی جمعی، غیرممکن است. با این جهش های مداوم احتمال ابتلا و بیماری شدید و حتی مرگ و میر افراد واکسینه شده – هر چند کمتر از افراد واکسینه نشده – همچنان وجود خواهد داشت و احتمال درگیری با ویروس کرونا پایان نخواهد یافت و دنیا همچنان گروگان این ویروس سمج یاقی خواهند ماند.

با وجودی که در برخی کشورها بیش از دو سوم جمعیت بزرگسال و افراد آسیب پذیر و کادر درمان و اصناف مختلف طی ماه های اخیر به طور کامل هر دو دوز واکسن خود را دریافت کرده اند، اما شیوع سویه دلتا ویروس کرونا طی روزها و هفته های گذشته آمار مبتلایان و مرگ و میر ها را در این کشورها افزایش داده است.

تزریق واکسن به معنای پایان کرونا نیست

مرگ و میر کرونا در دنیا در هقته گذشته

طی هفته گذشته دنیا شاهد 3 میلیون ابتلای جدید و 55 هزار مرگ و میر کرونا بوده است که تفاوت چندانی با آمار هفته ها و ماه های قبل ندارد و نشان می دهد واکسینه شدن میلیاردها نفر از مردم دنیا در برابر کووید 19 هنوز از سرکشی و قدرت درگیر کردن این ویروس آن طور که انتظار می رفته، نکاسته است؛ هر چند خوشبختانه از مرگ و میر ها در کشورهای واکسینه شده به طور قابل ملاحظه ای کاسته است. بسیاری از مبتلایان جدید طی هفته های گذشته به سویه دلتا آلوده می شوند که قدرت سرایت پذیری و بیماری و مرگ زایی بیشتری نسبت به سویه های قبلی دارد.

بدون تردید این خبر بدی برای کشورهایی است که هنوز در اول راه واکسیناسیون هستند و یا حتی واکسیناسیون را شروع نکرده اند؛ چون نشان می دهد حتی با وجود واکسیناسیون، رهایی جامعه جهانی از شر ویروس کرونا به این سادگی ها میسر نخواهد شد. در بریتانیا که نخستین کشور آغاز کننده واکسیناسیون ضدکرونا بوده و تاکنون بیش از دو سوم جمعیت خود را در برابر ویروس واکسینه کرده، آمار ابتلای روزانه به ویروس کرونا مرز کم سابقه 51 هزار نفر در روز را رد کرده است و در آمار مرگ و میر هم شاهد افزایش است.

حتی وزیر بهداشت بریتانیا که هر دو دوز واکسن خود را دریافت کرده بود، دیروز اعلام کرد که تست کرونایش مثبت شده و به قرنطینه می رود. این در حالی است که طبق وعده قبلی “بوریس جانسون” نخست وزیر بریتانیا ، قرار است از فردا (دوشنبه) بسیاری از محدودیت های کرونایی در بریتانیا از جمله زدن ماسک و بازگشایی مشاغل و اجتماعات عمومی لغو شود. کارشناسان نظام سلامت نسبت به این بازگشایی در شرایط شیوع سویه دلتا ویروس کرونا هشدار داده اند.

محدودیت های کرونایی در روسیه

در روسیه نیز که از فردا قرار است محدودیت های کرونایی در پایتخت آن کاهش یابد طی روزهای گذشته شاهد بیشترین آمار ابتلا و مرگ و میر از زمان شیوع همه گیری کرونا در این کشور است؛ و با توجه به عدم اقبال عمومی گسترده مردم روسیه به زدن واکسن کرونا، کارشناسان نظام سلامت نسبت به افزایش موارد مرگ و میر طی روزها و هفته های آتی هشدار داده اند.

در ایالات متحده آمریکا هم با تکمیل شدن واکسیناسیون بیش از دو سوم جمعیت محدودیت های سراسری (فدرال) کرونایی لغو شده و احبار به زدن ماسک و تجمعات برای افراد واکسینه شده کاهش یافته اما در بسیاری از ایالت ها از جمله ایالت پرجمعیت کالیفرنیا مسئولان ایالتی اعلام کرده اند با شیوع سویه دلتا می خواهند بار دیگر محدودیت های سابق را بازگردانند. ضرورت بازگشت به محدودیت های کرونایی حتی در کشورهایی که مردم خود را واکسینه کرده اند، نشان از این واقعیت تلخ دارد که محدودیت های کرونایی تا زمانی نامعلوم همچنان باید سبک زندگی جدید جامعه بشری باقی بماند.

محدودیت های کرونایی در روسیه

مزایای تست کرونا در منزل

با گسترش بیماری های عفونی از جمله کووید ۱۹ نیاز به خدماتی مانند تست کرونا در منزل احساس می شود. آزمایش کرونا در منزل از خدمات جدیدی است که به منظور کاهش هزینه ها، افزایش سرعت پروسه آزمایش و جوابدهی، کاهش انتقال این بیماری طراحی و اجرا شده است. این خدمت حضور فیزیکی در محیط های آزمایشگاهی را حذف کرده، و اشخاص می توانند با مراجعه به وب سایت آنی آزما درخواست خود را ثبت نمایند. نمونه گیری در منزل یا محل کار شخص انجام می شود و بابت این خدمت هیچ گونه هزینه ی اضافه از بیمار اخذ نخواهد گردید. همچنین متقاضیان پس از نمونه گیری، پاسخ آزمایشات خود را نیز به صورت آنلاین و از طریق وب سایت می توانند دریافت کنند.

تمامی مراحل تست کرونا در منزل از مرحله پذیرش و نمونه گیری و حتی جواب دهی به صورت غیر حضوری و آنلاین قابل انجام است. برای انجام پذیرش وارد سایت آنی آزما شده و اطلاعات فردی را که نیاز به نمونه گیری دارد را وارد کنید و همچنین زمانی که برای شما انجام آزمایش مقدور می باشد را می توانید تعیین کنید. توجه داشته باشید شماره ی تلفنی که وارد می کنید حتما در دسترس باشد تا همکاران ما در اولین فرصت بتوانند با شما تماس داشته باشند.

نمونه گیری در منزل

تست کرونا در منزل و محل کار با هدف تشخیص آسان

تست کرونا در منزل و محل کار با هدف تشخیص آسان طراحی شده است. به طوری که برای انجام آن دیگر لازم به خارج شدن از منزل برای مراجعه به یک آزمایشگاه نمی باشد. همچنین نمونه گیری در محل دارای مزیت های فراوان همچون عدم اتلاف وقت در میر رفت و آمد و انتظار برای پذیرش، نمونه گیری، جوابدهی ، کاهش هزینه های رفت و آمد، دوری از ترافیک ، عدم وجود آلودگی هوا و آلودگی های صوتی و غیره می باشد. یکی دیگر از مزیت های مهم تست در محل ، کاهش احتمال ابتلا به کرونا می باشد.

آزمایش خون در منزل به منظور آسان تر کردن انجام تست ها و درنهایت تشخیص انجام می گیرد. با شیوع شدیدتر کرونا و پاندمی‌ شدن این ویروس ، نیاز به قرنطینه و ماندن در خانه هر روز بیشتر احساس می شود. اما گاهی اوقات با وجود ضرورت قرنطینه به نظر می رسد افراد برای رفع نیاز های اساسی نیاز به خارج شدن از خانه و قرنطینه دارند برای مثال برای انجام آزمایش ها. اما با کمی تدبیر می توان به آسان ترین روش تست کرونا در منزل و محل کار را انجام داد بدون آن که هیچ نیازی به مراجعه حضوری به آزمایشگاه و مراکز درمانی باشد.

درخواست آزمایش

  • YYYY slash MM slash DD

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

باز کردن پیام
خدمات نمونه گیری در محل آنی آزما
سلام
به خدمات نمونه گیری در محل آنی آزما خوش آمدید!
برای ارتباط با اپراتور پیام خود را ارسال نمائید.