نکاتی در مورد مراقبت از بیمار کرونایی در خانه

نکاتی در مورد مراقبت از بیمار کرونایی در خانه

ثبت آزمایش

  • YYYY slash MM slash DD

مراقبت از بیمار کرونایی و روش های درست آن از موارد مهمی هستند که این روزها در صورتی که یکی از اعضای خانواده یا نزدیکانتان دچار کووید ۱۹ شده باشد رعایت کنید. ویروس کووید ۱۹ یک ویروس نو ظهور می باشد که اخیرا همه دنیا را به خود درگیر کرده است و حتی می توان گفت تقریبا تمام جنبه های زندگی ما را تحت تاثیر قرار داده است. علت همه گیر شدن و پاندمی این بیماری را شیوع بالای آن می توان حدس زد به طوری که پس از چند ماه از شیوع آن در چین تقریبا کل دنیا درگیر این بیماری شده اند به طوری که حتی بستن مرز ها به چین کارساز نبوده است.

بنابراین مراقبت از یک بیمار کرونایی باید با رعایت اصول پیشگیرانه انجام شود. همه افرادی که به کرونا مبتلا می شوند نیازی به بستری شدن در بیمارستان ندارند و در خانه، تحت مراقبت پرستار درمان می شوند. اگر شما هدف مراقبت از بیمار کرونایی را داشته باشید باید به یک سری اصول و اقداماتی را رعایت کنید که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم:

آزمایش اعتیاد در منزل

رعایت اصول و اقدامات مراقبت از بیمار کرونایی

همان طور که در بالا اشاره شده اگر یکی از اعضای خانوادتان دچار کووید ۱۹ شده باشد باید برای مراقبت از بیمار کرونایی اقدامات ویژه ای انجام دهید. توجه داشته باشید که این اقدامات علاوه بر این که برای تسریع بهبودی علائم کرونای فرد درگیر لازم و ضروری هستند بلکه از ابتلای افراد دیگر خانواده پیشگیری می کند و با هدف حفظ سلامتی شما و دیگر اعضای خانوادتان باید انجام شوند. در ادامه این مطلب هفده گام لازم برای تشخیص تا سلامتی کامل را توضیح خواهیم داد:

گام اول: آزمایش کرونا را در منزل انجام دهید

اولین اقدام در مراقبت از بیمار کرونایی تشخیص می باشد. بدون تشخیص و شک در مورد بیمار بودن یا نه هیچ اقدامی در این خصوص نمی توان انجام داد. اگر یکی از اعضای خانواده یا نزدیکانتان دچار علائم کرونا شده باشد باید در اولین اقدام هر چه سریع تر اقدام به انجام تست کرونا کنید. اما نکته ای که در این باره ممکن است شما را نگران کرده باشد حضور در مراکز درمانی و آزمایشگاه هه و ترس از ابتلا به کووید ۱۹ در این محل هستید.

برای پیشگیری از آن شما می توانید درخواست آزمایش آنلاین کرونا را از سایت آنی آزما دهید. در این روش بدون آن که نیاز باشد در آزمایشگاه حضور داشته باشید تنها کافی است که پذیرش خود را به صورت آنلاین انجام دهید و تست مورد نظرتان را انتخاب کنید. نمونه گیری کرونا در اسرع وقت در خانه توسط کادر مجرب آنی آزما انجام خواهد شد. جوابدهی تست کرونا در منزل در سریع ترین زمان در سایت قرار می گیرد.

آزمایش کرونا را در منزل

گام دوم: آرامش خود را حفظ کنید

یکی از مهم ترین نکاتی که باید در مراقبت از بیمار کرونایی رعایت کنید حفظ آرامش، کنترل استرس می باشد. استرس علاوه بر آن که کمکی در بهبودی فرد مبتلا نمی کند باعث کاهش سیستم ایمنی بدن فرد می شود. کنترل استرس می تواند به شما در پیشبرد اقدامات پیشگیری و مراقبتی کمک کند.

گام سوم: سایر اعضای خانواده نیز باید آزمایش کرونا را انجام دهند

در مراقبت از بیمار کرونایی علاوه بر آن که فرد مبتلا باید آزمایش کرونا انجام دهد بلکه سایر اعضای خانواده نیز لازم است این تست را انجام دهند تا افراد مبتلا در خانواده از افراد سالم جدا شوند تا به این صورت افراد سالم خانواده به این بیماری مبتلا نشوند.

گام چهارم: فرد مبتلا باید قرنطینه شود

قرنطینه شدن فرد مبتلا باعث می شود که از ابتلای سایر افراد سالم خانواده پیشگیری شود. قرنطینه فرد مبتلا به کرونا باید به صورتی باشد که اتاق یا محل ماندن فرد جدا از سایر افراد باشد. تهویه، نور کافی داشته باشد و وسایل لازم فرد مبتلا از سایر جدا شده باشد. (برای مطالعه بیشتر به مقاله در دوران قرنطینه چیکار کنیم؟ مراجعه کنید)

گام پنجم: ظروف فرد مبتلا جدا شود

اگر شما مراقبت از بیمار کرونایی را بر عهده داشته باشید باید توجه داشته باشید که ظروف غذای فرد مبتلا مانند بشقاب، چنگال، قاشق، لیوان و غیره از سایر افراد جدا شده باشد به طوری که حتی پس از شستشو این ظروف کنار بقیه ظرف های آشپز خانه قرار داده نشود. همچنین نکته که باید در شستشوی ظروف فرد مبتلا در نظر داشت این است که حتی اسکاچ که برای شستشوی آن ها استفاده می شود جدا باشد و پس از شستشو در صورت ممکن در معرض نور خورشید جهت ضد عفونی شدن قرار داده شود.

گام ششم: فرد مبتلا و سایر افراد باید ماسک بزنند

از ارتباط های غیر ضروری از فرد مبتلا خودداری کنید و در صورت لزوم از ماسک، دستکش ، شیلد استفاده کنید. توجه داشته باشید فاصله خود را با فرد مبتلا به حداکثر برسانید و همچنین در مراقبت از فرد کرونایی باید توجه داشته باشید که فرد مبتلا نیز باید ماسک بزند تا احتمال ابتلا کاهش یابد. (برای مطالعه بیشتر به مقاله طرز استفاده صحیح از ماسک در برابر کرونا مراجعه کنید)

گام هفتم: جدا کردن زباله های فرد مبتلا

زباله های فرد مبتلا را باید در مراقبت از بیمار کرونایی جدا کرده و در سطل درپوش دار نگهداری شود تا از خانه خارج شود. فردی که این زباله ها را از منزل خارج می کند باید از دستکش و ماسک استفاده کند.

گام هشتم: در صورت نیاز با ۴۰۳۰ تماس بگیرید

اگر شما مسئولیت مراقبت از بیمار کرونایی را به عهده داشته باشید باید به علائم بیمار توجه داشته باشید تا در صورت مشاهده برخی از علائم که نشان گر خطرناک شدن ببماری است با مراکز تعیین شده تماس بگیرید. این علائم شامل موارد زیر می باشد:

  • تنگی نفس
  • سرفه های مکرر
  • تب بالا
  • نفس نفس زدن
  • درد مداوم یا فشار در قفسه سینه
  • سرگیجه
  • عدم توانایی در بیدار شدن و بیدار ماندن
  • کبود شدن دست ها ، صورت و غیره

علائم بیمار کرونایی

گام نهم: پس از استحمام باید حمام را ضد عفونی کنید

فرد مبتلا به کرونا بهتر است در صورت توانایی هر روز و یا یک روز در میان استحمام کند. البته هنوز به قطعی انجام این عمل به کمک به بهبودی فرد کرونایی مشخص نشده است ولی بر اساس تجربیات افراد به نظر می رسد این استحمام کمک کننده باشد.

به این نکته در مراقبت از بیمار کرونایی توجه داشته باشید که در حمام فرد کرونایی دچار تنگی نفس نشود! و یا فرد با آب بسیار داغ یا سرد حمام نکند. آب داغ علاوه بر آن که در تسریع بهبودی فرد تاثیر ندارد بلکه ممکن است باعث سوختگی ها شود‌ همچنین نکته که در مورد استحمام فرد مبتلا در نظر داشته باشید ضد عفونی کردن حمام پس از خروج فرد می باشد. محلول کلر را در تشت آب بریزید تا رقیق شود سپس به محل های که ممکن است فرد تماس داشته باشد بریزید ، سپس آب گرم بگیرید. البته توجه داشته باشید که در این حین از ماسک فیلتر دار استفاده کنید.

گام دهم: در خانه بمانید

فرد مبتلا به کرونا باید تا بهبودی کامل در خانه بماند. هرگز نباید فرد مبتلا برای کار های غیر ضروری از خانه خارج شود. اگر فرد مبتلا نیاز به انجام خدمات درمانی مانند مشورت کردن با پزشک باشد می توانید با یک پزشک آنلاین تماس بگیرید و یا برای انجام آزمایشات خود و فرد مبتلا می توانید نمونه گیری را در منزل انجام دهید.

گام یازدهم: تماس خود را با فرد مبتلا کم کنید

کووید ۱۹ بین افرادی که در تماس مستقیم باهم هستند از طریق قطرات تنفسی در هنگام صحبت، عطسه و سرفه منتقل می شود. بنابراین لازم است برای جلوگیری از انتشار بیماری کرونا حدود ۲ متر از افراد فاصله بگیرید.

در صورت امکان فرد بیمار از اتاق خواب و حمام و توالت جداگانه استفاده کند. یک اتاق را به او اختصاص دهید تا در تمام مدت بیماری آنجا بماند.

حداقل یک متر و ۸۰ سانتی متر از فرد بیمار فاصله بگیرید.

اگر امکان جدا کردن اتاق را ندارید. به طور مرتب پنجره های اتاق را باز کنید و از سیستم تهویه استفاده کنید تا به گردش هوا کمک کنید.

فرد بیمار، پرستار بیمار کرونا و تمام افراد نزدیک او را قرنطینه کنید تا هیچ گونه ملاقاتی با دیگران نداشته باشند.

به یاد داشته باشید تنها راه جلوگیری از انتقال بیماری ماندن در خانه و عدم ملاقات با افراد دیگر است. هر فرد بیمار می تواند ده ها نفر را به ویروس کووید-۱۹ آلوده کند.

گام دوازدهم: در صورت امکان دستشویی فرد مبتلا باید جدا شود

در هر مکان که فرد مبتلا در آن رفت و آمد می کند برای مدتی امکان انتقال بیماری وجود دارد. بنابراین اگر فرد مبتلا با شما دستشویی مشترک داشته باشد حتما در این مکان ها فرد مبتلا و شما باید ماسک بزنید و شیر دستشویی ، دکمه مایع دستشویی و دستگیره و هر نقطه ای که ممکن است فرد درگیر تماس داشته باشد باید ضد عفونی شود.

گام سیزدهم: لوازم مورد نیاز فرد مبتلا در دسترس باشد

در مراقبت از بیمار کرونایی باید همیشه در دسترس دستمال کاغذی باشد تا فرد مبتلا در صورت سرفه یا عطسه در مقابل دهان خود دستمال بگیرد. البته توجه داشته باشید پس از استفاده از دستمال کاغذی داخل نایلولی گره زده شود تا در انتها زباله ها از خانه خارج شود.

گام چهاردهم: مراقب استراحت و تغذیه بیمار کرونایی باشید

اگر مراقبت از بیما کرونایی را بر عهده دارید باید مراقب استراحت فرد باشید تا حداقل ۸ ساعت بخوابد. ۸ لیوان آب بنوشد. همچنین تغذیه مناسب در تسریع بهبودی فرد مبتلا به کرونا بسیار کمک کننده می باشد.

گام پانزدهم: شستشوی البسه فرد بیمار

یکی از مهم ترین اقدامات در مراقبت از بیمار کرونایی ، شستشوی البته فرد با روش مناسب می باشد. برای شستشوی لباس ها و ملحفه توصیه می شود یک محلول رقیق نیم درصد کلر استفاده کنید به این صورت که در یک لیتر آب ۵ میلی لیتر آب کلر (تقریبا اندازه سر یک محلول کلر) استفاده کنید و آب را قاطی کنید یا برای دو لیتر آب، ۱۰ میلی لیتر کلر لازم می باشد و غیره

گام شانزدهم: کار با دستگاه اکسیژن را یاد بگیرید

همان طور که در بالا اشاره شد هر فردی که به کووید ۱۹ مبتلا شد نیاز به بستری شدن در بیمارستان را ندارد حتی اگر دچار تنگی نفس شود با تشخیص پزشک از فرد می توان در خانه مراقبت کرد. گاه نیاز به تهیه دستگاه اکسیژن برای فرد مبتلا می باشد. برای استفاده از این دستگاه ممکن است نیاز به آن باشد که شما ساز و کار استفاده از آن را بیاموزید.

کار با دستگاه اکسیژن

گام آخر: آزمایش کرونا را پس از بهبودی نیز انجام دهید

پس از آن که تمامی علائم بیماری فرد مبتلا به غیر از از دست دادن حس بویایی وحس چشایی بهبود یافت برای آن که متوجه شوید که فرد دیگر ناقل بیماری کووید ۱۹ نیست و می تواند فرد مبتلا به جمع خانواده باز گردد ، آزمایش الایزا کرونا انجام دهید. آزمایش الایزا کرونا برای تشخیص ناقل بودن و بهبودی کامل فرد انجام می شود. برای انجام آن به راحتی می توانید آزمایش را در خانه انجام دهید. به این صورت که پذیریش تست الایزا را به صورت آنلاین انجام دهید. نمونه گیری در منزل در اسرع وقت توسط کادر مجرب آنی آزما انجام می شود.

چه کسانی می توانند مراقبت از بیمار کرونایی را انجام دهند؟

در خصوص مراقبت از بیمار کرونایی باید دقت کنیم که هر فردی توانایی مراقبت و پرستاری فرد بیمار را ندارد. برای مثال یک فرد با سابقه بیماری مانند بیماران قلبی، بیماران با مشکلات ریوی، ضعف سیستم ایمنی و غیره نباید از فرد مبتلا به کرونا پرستاری کند زیرا که این افراد مستعد ابتلا به کووید ۱۹ با شدت بالا هستند که در صورت بیمار شدن و ابتلا به ویروس کووید ۱۹ مستعد خطر می باشند. همچنین توصیه می شود فرد که بیمار کرونایی مراقبت می کند در صورت امکان دوره های تزریق سرم را آموخته باشد تا از ارتباط شخص دیگری با فرد مبتلا پیشگیری شود. در ادامه نکاتی که لازم پرستار بیمار کرونایی انجام دهد را اشاره می کنیم:

  • در هنگام تماس با خون، مدفوع یا مایعات بدن مراقبت از بیمار کرونایی مانند بزاق و مخاط و ادرار بیمار حتما دستکش بپوشد. سپس آن ها را درون سطل زباله بیندازد و خیلی زود دست ها را شسته و ضدعفونی کند.
  • پرستار بیمار کرونا باید از بیمار بخواهد قبل از ورود او به اتاق ماسک خود را بپوشد.
  • بهتر است مراقب بیمار نیز هنگام مراقبت از ماسک استفاده کند.
  • برای جلوگیری از بیمار شدن، پرستارحتما اقدامات پیشگیرانه را هرروز انجام دهد.
  • دستان خود را مرتب بشوید.
  • از تماس دستها با چشم، دهان و بینی خود داری کند.
  • سطوح را تمیز و ضدعفونی کند.

نمونه گیری در منزل

انجام نمونه گیری در منزل یک روش بسیار ساده، سریع

انجام نمونه گیری در منزل یک روش بسیار ساده، سریع و بی دردسر می باشد که باعث صرفه جویی شما در زمان، کاهش هزینه های رفت و آمد و پیشگیری از ابتلا به بیماری های مسری در مسیر رفت و آمد و مراکز درمانی مانند آزمایشگاه شود. به طوری که شما برای انجام تست کرونا، انجام انواع آزمایش های مرحله های مختلف بارداری، تشخیص ناقل بودن فرد مبتلا به کرونا و غیره می توانید با انجام پذیرش آنلاین آنی آزما درخواست خود را ثبت کنید. نمونه گیری در اسرع وقت در منزل و بدون نیاز به حضور در آزمایشگاه می باشد. همچنین جوابدهی سریع در سایت و به صورت آنلاین می باشد.

درخواست آزمایش

  • YYYY slash MM slash DD

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

باز کردن پیام
خدمات نمونه گیری در محل آنی آزما
سلام
به خدمات نمونه گیری در محل آنی آزما خوش آمدید!
برای ارتباط با اپراتور پیام خود را ارسال نمائید.