مدت زمان دوره نفهتگی یا کمون برای ویروس کرونا چقدر است؟

مدت زمان دوره نفهتگی یا کمون برای ویروس کرونا چقدر است؟

ویروس کرونا نوعی ویروس است که می تواند باعث بیماری تنفسی در انسان و حیوانات شود. در سال 2019 ویروس کرونا جدید به نام SARS-CoV-2 در ووهان چین ظهور کرد و به سرعت در سراسر جهان گسترش یافت. عفونت با ویروس کرونا باعث ایجاد بیماری تنفسی به نام COVID-19 می شود. مانند اکثر ویروس ها، دوره کمون SARS-CoV-2 نیز می تواند از فردی به فرد دیگر متفاوت باشد. خود مراقبتی ویروس کرونا از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و رعایت موارد بهداشتی نقش مهمی در پیشگیری از ابتلا به کرونا دارد.

آزمایش ایدز در منزل

در این مقاله موارد مهم، شامل علائم کووید ۱۹ و مراحل بیماری کرونا بررسی می‌شود. علائم و نشانه های مختلفی وجود دارد تا شما بدانید احتمال اینکه شما به بیماری کروناو طولانی مدت مبتلا شده اید یا خیر، چقدر است. درد سینه پایدار در بسیاری از افرادی که با علائم بلند مدت کووید-19 مواجه شده اند، گزارش شده است. طی همه گیری بیماری کووید-19، کروناویرویس جدید کارشناسان سلامت را با سورپرایزهای ترسناکی مواجه کرده است.

آنچه که در ابتدا یک ویروس تنفسی به نظر می رسید، اکنون بیشتر شبیه مهاجمی است که به قسمت های مختلف بدن حمله می کند. همچنین، به نظر می رسد افرادی که به این بیماری مبتلا شده و بهبود می یابند، فقط چند ماه در برابر آن مصنویت دارند. در برخی موارد نیز اگرچه بیماران بر ویروس غلبه کرده اما همچنان با احساس بیماری و اغلب ناتوانی مواجه هستند.

با افزایش آمار مبتلایان اگر چه نیاز به انجام آزمایش کووید 19 در منزل نیز افزایش یافته است ولی به همان میزلن نگرانی در مورد ابتلا در آزمایشگاه یا مراکز درمانی نیز بیشتر شده است. طبق اعلام مراکز پرهطر مشخص شده است آزمایشگاه ها، رادیولوژی ها و به طور کلی مراکز درمانی به علت نراجعه بالای افراد مبتلا برای درمان و یا افراد مشکوک برای تشخیص ، از جمله مراکز پر خطر محسوب می شوند.

بنابراین اگر تنها دارای علائم مشکوک به کووید ۱۹ هستید و به احتمال به آن مبتلا نباشید ولی ممکن است در این اماکن به این بیماری مبتلا شوید! اگر نگران حضور در آزمایشگاه ها و انجام تست کرونا هستید و یا دیگر از صرف هزینه های بالا ، اتلاف وقت در صف های طولانی خسته شده اید و به دنبال یک روش ساده در منزل برای تشخیص هستید باید بگوییم که شما با یک روش ساده و بی دغدغه می توانید در منزل ابتلا به کووید ۱۹ را تشخیص دهید.

انجام نمونه گیری در منزل یا محل کار به این صورت می باشد که تنها کافیست وارد صفحه نخست آنی آزما شوید و پذیرش خود را به صورت آنلاین انجام دهید. همکاران آنی آزما پس از آن با شما جهت تعیین زمان دقیق نمونه گیری باش ما تماس خواهند گرفت. سپس در اسرع وقت برای شما نمونه گیری در منزل یا محل کار انجام می شود. سپس جوابدهی در سریع ترین زمان به صورت آنلاین در سایت قرار می گیرد.

دوره نفهتگی ویروس کرونا چیست؟

دوره نفهتگی زمانی بین ابتلا به ویروس کرونا و شروع علائم است. در حال حاضر، طبق منابع معتبر مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC)، دوره انکوباسیون ویروس کرونا در حدود 2 تا 14 روز پس از مواجهه است. طبق گزارش اخیر منبع معتمد، بیش از 97 درصد افرادی که به SARS-CoV-2 مبتلا می شوند ، طی 11.5 روز پس از مواجهه، علائم را نشان می دهند. به نظر می رسد میانگین دوره نفهتگی حدود 5 روز باشد. با این حال، با کسب اطلاعات بیشتر در مورد ویروس، ممکن است این تخمین تغییر کند.

دوره نفهتگی ویروس کرونا چیست؟

برای بسیاری از افراد ، علائم ویروس کرونا به صورت علائم خفیف شروع می شود و به تدریج طی چند روز بدتر می شود.

راه های انتقال بیماری ویروس کرونا

کووید ۱۹ یک بیماری عفونی است که عامل آن ویروس کرونا می‌باشد. راه های انتقال کرونا ویروس از فرد به فرد از طریق ترشحات راه تنفسی است و قطره‌های بزرگ حاوی ویروس که از طریق سرفه، عطسه و آبریزش بینی انتقال می‌یابند، می‌توانند افرادی را که در محدوده ۲ متر یا نزدیکتر از فرد بیمار قرار گرفتند را بیمار کنند. علاوه بر این راه، ابری از ذرات آلوده پس از سرفه یا عطسه فرد بیمار به مدت ۳ ساعت در هوا باقی می‌ماند که می‌تواند سایر افراد را از طریق تنفس و یا مخاط چشم‌ها آلوده کند. بنابراین خود مراقبتی کرونا و رعایت اصول پیشگیری بسیار حائز اهمیت است.

چگونه ویروس کرونا منتقل می شود؟

CDC توصیه می کند که همه افراد در مکان های عمومی که حفظ فاصله 6 فوت از دیگران دشوار است، از ماسک صورت استفاده کنند. این کار به شما کمک می کند تا شیوع ویروس در افراد بدون علائم یا افرادی که نمی دانند به ویروس مبتلا شده اند، کند شود. ماسک های پارچه ای صورت باید در حین ادامه فاصله فیزیکی استفاده شوند.

توجه: استفاده از ماسک های جراحی و ماسک های تنفسی N95 برای کارکنان مراقبت های بهداشتی بسیار مهم است.

SARS-CoV-2 بیشتر از طریق تماس نزدیک یا قطره هایی که هنگام عطسه یا سرفه فرد ویروس پراکنده می شوند، از فردی به فرد دیگر منتقل می شود. ویروس کرونا ویروس بسیار مسری است، به این معنی که به راحتی از فردی به فرد دیگر منتقل می شود. با توجه به منبع CDC، افرادی که ویروس دارند بیشتر علائم بیماری COVID-19 را نشان می دهند.

اگرچه بسیار کمتر شایع است، این احتمال وجود دارد که فردی که به ویروس کرونا آلوده است حتی اگر علائمی از خود نشان ندهد، ویروس را منتقل کند. همچنین ممکن است ویروس از طریق لمس سطوح آلوده به ویروس و سپس لمس دهان یا بینی منتقل شود. با این حال، این راه اصلی انتشار ویروس کرونا نیست.

چگونه از خود در برابر ویروس کرونا محافظت کنید؟

بهترین راه برای جلوگیری از ابتلا به ویروس کرونا، شستن مرتب دست ها است. از آب و صابون استفاده کنید و حداقل 20 ثانیه بشویید. اگر آب و صابون ندارید، می توانید از ضد عفونی کننده دست با حداقل 60 درصد الکل استفاده کنید.

پیشگیری از ویروس کرونا

راه های دیگر برای محافظت از خود شامل موارد زیر است:

حداقل 6 فوت از هر کسی که بیمار به نظر می رسد فاصله داشته باشید و از گروه های بزرگ مردم خودداری کنید.
از دست زدن به صورت خودداری کنید.

موارد شخصی را با دیگران به اشتراک نگذارید. این موارد شامل مواردی مانند نوشیدن لیوان، ظروف، مسواک و غیره است.

سطوح با لمس بالا مانند دستگیره های در، صفحه کلید و نرده راه پله را در خانه خود با پاک کننده های خانگی یا محلول سفید کننده رقیق پاک کنید.

پس از لمس سطوحی مانند دکمه های آسانسور یا خودپرداز، دستگیره های پمپ بنزین و چرخ دستی های مواد غذایی، دستان خود را بشویید یا از ضد عفونی کننده دست استفاده کنید.

اگر شروع به مشکلات تنفسی می کنید و فکر می کنید علائم شما با علائم COVID-19 سازگار است، در خانه بمانید و با پزشک خود تماس بگیرید.

علائم معمول چیست؟

علائم ویروس کرونا معمولاً خفیف است و به آرامی ایجاد می شود. علائم اصلی عبارتند از:

  • تب
  • تنگی نفس
  • سرفه کردن
  • خستگی

علائم دیگر کمتر شایع ممکن است شامل موارد زیر باشد:

  • درد و درد عضلانی
  • گرفتگی بینی
  • گلو درد
  • آبریزش بینی
  • لرز ، که گاهی اوقات با تکان های مکرر همراه است
  • سردرد
  • از دست دادن بو یا چشایی

علائم تنفسی کووید 19 بیشتر از سرماخوردگی است که معمولاً باعث آبریزش بینی، گرفتگی و عطسه می شود. همچنین، تب با سرماخوردگی خیلی شایع نیست. آنفولانزا علائمی مشابه کووید 19 دارد. با این حال ، ویروس کرونا به احتمال زیاد باعث تنگی نفس و سایر علائم تنفسی می شود. حدود 80 درصد منبع معتبر افراد بدون نیاز به هیچ گونه درمان پزشکی خاصی از علائم کرونا بهبود می یابند.

با این حال، برخی از افراد پس از ابتلا به ویروس کرونا می توانند به شدت بیمار شوند. افراد مسن و افراد دارای سیستم ایمنی بدن آسیب دیده بیشترین خطر ابتلا به علائم شدیدتر را دارند.

اگر فکر می کنید علائم کووید 19 را دارید، چه کاری باید انجام دهید؟

اگر فکر می کنید علائم کرونا ویروس دارید، در خانه بمانید و با پزشک خود تماس بگیرید. به پزشک خود اطلاع دهید:

  • چه نوع علائمی دارید
  • علائم شما چقدر شدید است
  • آیا شما به خارج از کشور سفر کرده اید یا با کسی تماس گرفته اید
  • آیا شما در اطراف گروه های زیادی از مردم بوده اید

در موارد زیر ممکن است نیاز به ارزیابی داشته باشید:

  • علائم شما شدید است
  • شما یک فرد بزرگتر هستید
  • شما بیماری مهم و اساسی دارید
  • شما در معرض فردی با ویروس کرونا قرار گرفته اید

پزشک شما تشخیص می دهد که آیا شما به آزمایش نیاز دارید و بهترین نوع درمان چیست. اگر علائم شما خفیف است و هیچ بیماری زمینه ای برای سلامتی ندارید، ممکن است پزشک به شما بگوید که فقط در خانه بمانید ، استراحت کنید، هیدراته باشید و از تماس با افراد دیگر خودداری کنید. اگر علائم شما بعد از چند روز استراحت بدتر شد، مهم است که سریع مراقبت های پزشکی را انجام دهید.

انواع دیگر ویروس کرونا چیست؟

ویروس کرونا نوعی خاص است که باعث بیماری های تنفسی در حیوانات و انسان می شود. کرونا به معنی “تاج” است و نام ویروس ها پروتئین های خارج ویروس هایی است که شبیه تاج هستند. SARS-CoV-2 جدیدترین نوع ویروس کرونا است که کشف شده است. گمان می رود منبع این ویروس حیوانات در بازار روباز در چین باشد. هنوز مشخص نیست که چه نوع حیوانی منبع ویروس بوده است. ویروس کرونا می تواند باعث بیماری های تنفسی شود که از یک سرماخوردگی خفیف تا ذات الریه متغیر است. در حقیقت، بیشتر افراد در برهه ای از زندگی به نوعی به ویروس کرونا مبتلا می شوند.

انواع ویروس کرونا

انواع دیگر ویروس های کرونا شامل:

SARS-CoV ، که باعث سندرم حاد تنفسی حاد (SARS) می شود. دوره کمون برای SARS معمولاً 2 تا 7 روز است. منبع معتمد ، اما در برخی از افراد ممکن است 10 روز باشد.

MERS-CoV ، که باعث سندرم تنفسی خاورمیانه (MERS) می شود. دوره انکوباسیون MERS-CoV بین 2 تا 14 روز است، با 5 تا 6 روز متوسط.

بیشتر افرادی که به ویروس کرونا مبتلا می شوند، علائم را در طی 2 تا 14 روز پس از قرار گرفتن در معرض ویروس کرونا ، معروف به SARS-CoV-2 ، مشاهده می کنند. به طور متوسط ، حدود 5 روز طول می کشد تا علائم ایجاد شود، اما با کسب اطلاعات بیشتر در مورد ویروس، این ممکن است تغییر کند. اگر علائم کووید 19 دارید، برای مشاوره با پزشک خود تماس بگیرید. تا زمانی که بدانید چه نوع بیماری دارید، در خانه بمانید و از تماس با افراد دیگر خودداری کنید.

اهمیت بیماری ویروس کرونا در شرایط دشوار امروزی بیش از قبل نمایان می شود جایی که به دلیل وجود بیماری خطرناکی مثل کرونا به افراد توصیه می شود در خانه خود بمانند تا از گزند آسیب این بیماری در امان بمانند. همچنین اغلب پزشکان برای تعیین نوع بیماری مراجعین یا بررسی روند بهبود آنان انجام آزمایش های مختلف مانند آزمایش خون، ادرار، مدفوع و… را تجویز می کنند.

همچنین بسیاری از افراد میانسال یا مسن، برای چکاپ دوره ای وضعیت بدنی خود و پیشگیری از شرایط حاد و خطرناک، به صورت دوره ای به پزشک و آزمایشگاه مراجعه نموده و وضعیت سلامتی خود را بررسی می کنند. اما ممکن است در برخی موارد مراجعه به آزمایشگاه برای افراد امکان پذیر نباشد یا به شرایط ویژه ای که به دلیل وجود ویروس کرونا در جامعه حکم فرما شده، ترجیح بدهند در خانه مانده و قرنطینه خانگی را رعایت نمایند.

نمونه گیری در منزل

با توجه به اینکه سلامتی افراد همواره در اولویت قرار دارد، آزمایشگاه آنی آزما با ارائه خدماتی مانند آزمایش در منزل و آزمایش کرونا در منزل آماده خدمت رسانی بیشتر به شما عزیزان می باشد تا هیچ فردی آزمایشات خود را به هیچ دلیلی به تعویق نیاندازد.

آنی آزما با توجه به نیازی که از گذشته تا امروز احتیاج بوده به وجود آمد و ما تمام تلاش و دقت خود را به کار گرفته ایم برای اینکه شما را در مسیر سلامتی یاری کنیم . فرصتی مناسب است اگر امکان رفتن به آزمایشگاه را ندارید تنها با چند کلیک ساده آزمایشگاه را به خانه یا محل کار خود بیاورید تا بدون مراجعه حضوری و پرداخت هزینه اضافه آزمایش خود را انجام دهید.

همکاران ما پس از ثبت درخواست شما به منزل یا محل کار و … می آیند ، نسخه شما را بررسی کرده ، نمونه گیری می کنند و به بهترین آزمایشگاه های مورد نظر می برند . لازم به ذکر است تمامی پرسنل نمونه گیر از آزمایشگاه های مرجع ارسال خواهند شد و آنی آزما صرفا نقش معرفی بیماران به آزمایشگاه ها را دارا می باشد.

درخواست آزمایش

  • YYYY slash MM slash DD

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

باز کردن پیام
خدمات نمونه گیری در محل آنی آزما
سلام
به خدمات نمونه گیری در محل آنی آزما خوش آمدید!
برای ارتباط با اپراتور پیام خود را ارسال نمائید.