ابتلا به کرونا و علائم جدیدی که با آن همراه است

علائم جدید ویروس کرونا

اتفاق تلخی که در تمام دنیا رخ داده است، شیوع ویروس کرونا است که متاسفانه هنوز واکسن و دارو برای درمان آن کشف نشده است. این بدان معنا است که تا زمان به دست آمدن دارو، مردم باید خودشان مراقب جان خود و نزدیکان باشند چرا که کرونا ممکن است منجر به مرگ شود. اما آنچه که باعث شده است تشخیص این بیماری برای متخصصین سخت باشد، تغییر علائم بیماری است. در واقع افرادی که به کوید 19 مبتلا می شوند علائم متفاوتی را نشان می دهند و این مسئله در پاییز، تشخیص را سخت تر می کند. اکنون پزشکان اعلام کرده اند که کرونا علائم جدیدی را نشان داده که کمک می کند بتوانآان را از سرماخوردگی و آنفولانزا تشخیص داد. توصیه می کنیم حتما این مقاله را مطالعه نمایید. آگاهی از علائم جدید کمک می کند تا در صورت ابتلای یکی از نزدیکان به این بمیاری، سریعا قرنطینه را شروع کنید.

علائم جدید ویروس کرونا ؛ در صورتی که بیمار هستید و یا نگران بیمار شدن هستید، ممکن است این علائم در صورت ابتلا به ویروس کرونا در شما مشاهده شود. بیش از شش ماه از شیوع ویروس کرونا گذشته است و این همچنان در سراسر جهان گسترش یافته و تلفات زیادی را به همراه داشته است. متاسفانه روند ابتلا به این ویروس در کشور ایران همانند بسیاری از کشورهای دیگر روند صعودی دارد.

ما در حال یادگیری اطلاعات جدید در مورد ویروس کرونا هستیم ، اما اجازه ندهید که این حجم از اطلاعات جدید شما را در مورد سلامتی خود و عزیزانتان وحشت زده نماید. تنها کافیست که با رعایت نکات بهداشتی و ایمنی از این بیماری دور بمانید. در اینجا لیستی از پاسخ به برخی از سؤالات متداول در مورد شیوع ویروس کرونا و علائم آن پاسخ داده شده است.

ویروس‌های کرونا خانواده بزرگی از‌ ویروس‌ها هستند که می‌توانند حیوانات و انسان‌ها را بیمار کنند. تعداد زیادی از ویروس‌های کرونا که تاکنون شناخته‌شده‌اند، موجب ابتلا به طیفی از عفونت‎های دستگاه تنفسی در انسانها می‌شوند. که از سرماخوردگی تا ابتلا به بیماری‌های شدیدتری مثل سندروم تنفسی خاورمیانه (مرس-MERS) و سندروم تنفسی حاد (سارس-SARS) متغیر هستند. ویروس کرونایی که به تازگی کشف شده است عامل ابتلا به بیماری کووید-19 است.

تب، خستگی و سرفه‌های خشک رایج‌ترین علائم ابتلا به بیماری کووید-19 هستند. بعضی از بیماران ممکن است علائم دیگری مثل درد و کوفتگی، گرفتگی بینی، آبریزش بینی، گلودرد یا اسهال داشته باشند. این علائم معمولا خفیف هستند و شروع آن‌ها تدریجی است. برخی از افراد مبتلا ممکن است هیچ یک از علائم بیماری را تجربه نکرده و احساس ناخوشی نکنند.

بیشتر مبتلایان (حدود 80 درصد) بدون نیاز به درمان خاصی بهبود پیدا می‌کنند. تقریباً از هر 6 نفر مبتلا به کووید-19، یک نفر به شدت بیمار شده و دچار تنگی نفس می‌شود. در سالمندان و افرادی که بیماری‌های زمینه‌ای مثل فشار خون بالا، بیماریهای قلبی یا دیابت دارند، احتمال وخامت بیماری بیشتر است. کسانی که علائم تب، سرفه و تنگی نفس دارند باید به پزشک مراجعه کنند.

علائم جدید ویروس کرونا

در صورت ابتلا به ویروس کرونا باید به دنبال چه علائمی باشیم؟

تب ، سرفه خشک ، خستگی ، لرز ، درد عضلانی ، گلودرد ، سردرد ، از دست دادن حس چشایی یا بویایی و مشکلات تنفسی یا تنگی نفس ، طبق توصیه های مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها جزو علائم شایع بیماری با ویروس کرونا می باشند. این بیماری می تواند باعث آسیب به ریه و تنگی نفس شود. برخی از این علائم با علائم آنفولانزا همپوشانی دارند ، که تشخیص آن دشوار است ، اما آبریزش بینی و سینوس های چرکی کمتر دیده می شود.

بیماران ممکن است مشکلات گوارشی یا اسهال را نیز نشان دهند. ما به مرور زمان در مورد علائم مختلف می آموزیم.

اکثر افراد پنج تا هفت روز پس از مواجهه با ویروس کرونا بیمار می شوند، اما علائم ممکن است در کمتر از دو روز یا در 14 روز ظاهر شود. در بعضی موارد ، افرادی که سالم به نظر می رسیدند به سرعت در هفته دوم تحت تاثیر علائم شدید بیماری قرار گرفتند. هر فرد آلوده نیاز به نظارت دقیق دارد.

علائم جدید ویروس کرونا

C.D.C. می گوید علائم زیر در صورت وجود داشتن در شما باید شما را به دنبال فوریت های درمانی سوق دهد.

  • تنفس دشوار و تنگی نفس
  • درد مداوم یا فشار در سینه
  • سردرگمی
  • لب یا صورت مایل به آبی
  • هر علامت دیگری که شدید یا نگران کننده باشد

اگر احساس بیماری کنم باید چه کاری انجام دهم؟

اولین اقدامی که می توانید برای کمک به خود و عزیزان خود و اجتماع انجام دهید ، ماندن در خانه است ، به جز در مواردی که نیاز فوری و شدید به دریافت مراقبت های پزشکی در بیمارستان دارید. به طور کلی ، C.D.C. در صورت مشاهده علائم ویروس کرونا توصیه می كند یا فکر می كنید با شخصی كه احتمالاً در معرض ویروس بوده تماس داشته اید، با پزشك متخصص خود تماس بگیرید.

تا آن جا که می توانید به بیمارستان ها و مراکز درمانی مراجعه نفرمایید مگر اینکه علائم شدیدی داشته باشید که نیاز به مراقبت پزشکی دارند. یکی از راه های جلوگیری از انتشار گسترده ویروس در سطح جامعه، قرنطینه سازی افراد مبتلا می باشد و ماندن در خانه و انجام آزمایش در منزل ویروس کرونا به محدود سازی ویروس کمک شایانی می نماید.

C.D.C. همچنین پیشنهاد می کند که از حمل و نقل عمومی ، و تاکسی استفاده نکنید و خود را در اسرع وقت از سایر افراد در خانه جدا کنید. این بدان معناست که اجازه ندهید کسی وارد اتاق شما شود و در شرایط ایده آل ، حتی از حمام مشترک نیز استفاده نکنید. دیگر افراد باید حداقل دو متر از شما دور باشند و از دست زدن به هرگونه سطحی که ممکن است روی آن سرفه کرده یا لمس کرده باشید، از جمله دستگیره های در، بشقاب ، لیوان و حوله پرهیز کنند. تا حد ممکن محیط را ضد عفونی کنید.

برای اطلاع از وضعیت بیماری خود و بررسی روند بهبودی خود می توانید از آزمایش در منزل و بررسی میزان آنتی بادی ویروس کرونا استفاده نمایید. برای این کار کافیست به سایت آزمایشگاه آنی آزما مراجعه کرده و محل و زمان مورد نظر خود برای انجام تست کرونا را تعیین نمایید.

اگر کسی در خانواده من بیمار شود چه می شود؟

اگر فکر می کنید ممکن است شخصی در خانواده شما آلوده شده باشد ، همان مراحل ذکر شده در بالا را دنبال کنید. ویروس کرونا تا حد زیادی در کودکان تاثیر کمتری می گذارد، و تأیید شده است كه بیشتر کودکانی که آلوده می شوند، فقط علائم خفیفی دارند. اما در ماه مه ، پزشکان در اروپا و ایالات متحده یک پدیده نگران کننده را گزارش دادند: برخی از کودکان با علائمی که می تواند باعث التهاب در پوست ، چشم ها ، رگ های خونی و قلب شود به شدت بیمار می شوند.

به والدین کودکانی که این علائم را دارند و یا سایر افراد مرتبط با ویروس کرونا، توصیه می شود به جای اینکه به دنبال رفع کردن بثورات یا تب یا درد شکم باشند، در اسرع وقت کودک خود را به پزشک متخصص کودکان یا متخصصین عفونی ببرند.

بیماری با ویروس کرونا چه تفاوت هایی با آنفولانزا دارد؟

به نظر می رسد که ویروس کرونا کشنده تر از آنفولانزای فصلی بوده و بسیار مسری است. برآوردهای اولیه میزان مرگ و میر ناشی از این بیماری را در حدود 2 درصد بوده است ، در حالی که آنفولانزای فصلی ، به طور متوسط ، حدود 1/1 درصد از افراد آلوده را به قتل می رساند. اما به نظر می رسد کودکان بیشتر تحت تأثیر آنفولانزا قرار دارند.

در مقابل ، آنفولانزای 1918 نرخ مرگ و میر غیرمعمول بالایی داشت – و بیشتر از 2 درصد بود. از آنجا که این بیماری بسیار مسری است ، آنفولانزا ده ها میلیون نفر را در این دوران کشت.

علائم جدید ویروس کرونا

ویروس کرونا چگونه گسترش می یابد؟

مطابق با گزارشات C.D.C تصور می شود كه ویروس کرونا عمدتاً از یك شخص به شخص دیگر منتقل می شود، و معمولاً از طریق قطرات تنفسی هنگامی كه فرد آلوده عطسه می كند ، سرفه می كند و یا در نزدیكی فرد صحبت می كند حتی اگر آن شخص علائمی را نشان ندهد ، انتقال می یابد. این بیماری همچنین می تواند از طریق سطوح آلوده گسترش یابد ، اگرچه C.D.C. گفته است که تصور نمی شود این روش اصلی انتقال این ویروس باشد.

هنوز هم اگر فرد آلوده سرفه کند و قطره ای روی سطحی جای بگذارد، ممکن است فردی که آن سطح را لمس می کند ، بیمار شود.

یک مطالعه در مورد ویروس کرونا نشان داد که آن ها به مدت دو ساعت تا نه روز بر روی فلزات، شیشه و پلاستیک باقی مانده اند. اما خبرهای خوبی وجود دارد: ویروسی که باعث کووید 19 می شود با استفاده از هرگونه ضد عفونی کننده یا سفید کننده ساده ، از بین می رود.

قطرات می توانند روی سطح دستکش های لاتکس بنشینند. برخی از متخصصان پوشیدن دستکش پارچه ای یا چرمی را که جذب قطرات می شود و به اندازه کافی حجیم هستند توصیه می کنند و شما نباید صورت خود را لمس نمایید.

چرا در صورت ابتلا به ویروس کرونا برخی از افراد بسیار بیمار می شوند اما بیشتر افراد تنها یک بیماری خفیف را تجربه می نمایند؟

حدود 80 درصد از افراد آلوده به ویروس کرونا جدید علائم نسبتاً خفیف یا بدون علامتی دارند. اما حدود 20 درصد از مردم به بیماری به مراتب جدی تر مبتلا می شوند و در حدود 2 درصد از بیماران در اثر این بیماری کشته می شوند. بهترین تخمین فعلی از C.D.C. این است که حدود 35 درصد از افراد آلوده بدون علامت هستند.

بیماری با ویروس کرونا می تواند بزرگسالان را در هر سنی به طور جدی مبتلا کند. براساس گزارشی از اولین موارد ثبت شده در ایالات متحده ، بزرگسالان جوان ، که قبلاً سالم بودند، می توانند علائم شدیدی را ایجاد کنند که ممکن است نیاز به دستگاه های تهویه هوایی و سایر پشتیبانی های مراقبت های ویژه داشته باشند.

این بیماران شانس بهتری برای زنده ماندن دارند. افراد مسن ، ضعیف تر ، یا افراد دارای مشکلات پزشکی اساسی ، مانند دیابت یا بیماری مزمن دیگر ، با احتمال بیشتری نسبت به کشته شدن با ویروس روبرو هستند.

علائم جدید ویروس کرونا

اگر تعداد زیادی از افراد مبتلا بدون علامت هستند ، چگونه می توانم از ابتلا به این ویروس مطلع شوم؟

دو نوع آزمایش برای ویروس کرونا وجود دارد: یک آزمایش ویروسی ، که تشخیص می دهد شما کووید 19 دارید یا خیر و یک آزمایش آنتی بادی ، که به شما می گوید بدن شما علیه ویروس کرونا پادتن تولید کرده است یا خیر. وجود آنتی بادی ها – پروتئین های محافظت کننده ساخته شده در پاسخ به عفونت – به کووید 19 نشان دهنده عفونت قبلی است. شما به راحتی می توانید در آزمایشگاه آنلاین آنی آزما بدون این که نیاز باشد به صورت حضوری به آزمایشگاه مراجعه فرمایید، تست کرونا را با بالاترین دقت و با رعایت کلیه پروتکل های بهداشتی انجام دهید.

به خاطر داشته باشید که آنتی بادی ها برای تولید شدن نیاز به زمان دارند ، بنابراین عدم وجود آنتی بادی ممکن است به این معنا باشد که بدن شما وقت کافی برای تولید آنتی بادی پس از ابتلا به عفونت نداشته است.

آیا این آنتی بادی ها از من در برابر عفونت مجدد با ویروس کرونا محافظت می کنند؟

پیچیده است ما هنوز به طور قطعی نمی دانیم که آیا این آنتی بادی ها از عفونت مجدد با این ویروس محافظت می کنند یا خیر، یا اینکه تا چه مدتی می توانند در بدن باقی بمانند. مطالعه جدید نشان می دهد که آنتی بادی ها ممکن است فقط دو تا سه ماه در بدن باقی بمانند، به خصوص در افرادی که هرگز در هنگام آلوده بودن علائم خود را نشان نداده اند.

نتیجه گیری لزوماً به معنای این نیست که این افراد می توانند بار دوم آلوده شوند ، چندین متخصص هشدار دادند. حتی مقادیر کم آنتی بادی های خنثی کننده قدرتمند ، مانند سلول های T سیستم ایمنی و سلول های B ممکن است هنوز هم محافظ کننده باشند.

علائم جدید ویروس کرونا

آیا درمانی برای ویروس کرونا وجود دارد؟ درمورد واکسن چطور؟

در حال حاضر هیچ درمانی یا واکسنی برای ویروس کرونا وجود ندارد. در ماه مه ، به داروی Remdesivir ، اولین داروی ضد ویروسی برای نشان دادن اثربخشی در مقابل ویروس کرونا در آزمایشات انسانی ، توسط سازمان غذا و داروی ایالات متحده مجوز استفاده اضطراری داده شد ، و به پزشکان این امکان را دادند که از این دارو برای بیماران با تشخیص تایید شده کووید -19 استفاده کنند.

از آنجا که این دارو به صورت داخل وریدی تجویز می شود ، محدود به استفاده در بیمارستان است ، اما شرکت بیو دارویی آمریکایی Gilead Science به زودی آزمایش های یک نسخه استنشاقی را آغاز می کند تا بتواند محدودیت بیمارستانی را برطرف کند. با این حال ، تعیین دارو به منزله تایید رسمی دارو نیست ، و ایمنی و اثر بخشی Remdesivir هنوز هم در چندین کارآزمایی بالینی مورد بررسی قرار می گیرد.

در مورد واکسن ، محققان در سراسر جهان بیش از 140 نسخه تولید می کنند. واکسن ها معمولاً قبل از مراجعه به کلینیک به سالها تحقیق و آزمایش نیاز دارند ، اما دکتر آنتونی اس. فاوسی ، بهترین متخصص بیماریهای عفونی کشور آمریکا، گفت: اواخر ماه ژوئن “با احتیاط خوش بینانه” ممکن است که واکسن تا اوایل سال 2021 آماده خواهد بود.

اگر شما نیز تمایل دارید آزمایش ویروس کرونا را در منزل خود و بدون مراجعه حضوری و در معرض آلودگی قرار گرفتن انجام دهید، می توانید به سایت آنی آزما مراجعه کرده و پس از پر کردن فرم پذیرش، نسبت به انجام آزمایش در منزل با رعایت کلیه پروتکل های بهداشتی اقدام خواهد شد.

درخواست آزمایش

  • YYYY slash MM slash DD

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

باز کردن پیام
خدمات نمونه گیری در محل آنی آزما
سلام
به خدمات نمونه گیری در محل آنی آزما خوش آمدید!
برای ارتباط با اپراتور پیام خود را ارسال نمائید.