نشانه اصلی اومیکرون سرعت بالای ابتلا بین اعضای خانواده است

نشانه اصلی اومیکرون سرعت بالای ابتلا بین اعضای خانواده است

هر کدام از سوی های کرونا که در دنیا گسترش پیدا می‌کنند، یک علامت خاص خود را دارند. برای مثال مهم‌ترین نشانه امیکرون، سرعت بالای ابتلای آن است به گونه‌ای که پزشکان ایران معتقد هستند در عرض ۱۷ روز می‌تواند کل افراد را به خود درگیر کند. اگر چه اعتقاد بر این است که امیکرون درجه خفیفی از ویروس کرونا است ولی به دلیل اینکه سرعت گسترش آن زیاد بوده و در نتیجه می‌تواند در مدت زمان کوتاهی آحاد جامعه را درگیر کند، باید نسبت به این زنگ خطر نیز هوشیار بوده و بیشتر از قبل پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنیم.

راه تشخیص ابتلا به اومیکرون مانند سایر سویه ها همان تست پی سی آر PCR است که از طریق بینی و حلق انجام می‌شود و اگر بخواهیم متوجه شویم که کرونا از نوع اومیکرون است یا سایر انواع کرونا بایستی تعیین توالی ژنی انجام دهیم که در این روش نوع ویروس مشخص می شود. یکی از نشانه‌های اصلی سویه جدید کرونا یا اومیکرون سرعت بالای ابتلا در بین اعضای خانواده است به طوری که در کوتاه‌ترین زمان همه اعضای خانواده به این ویروس آلوده می‌شوند.

استفاده از ماسک و قرنطینه کردن در صورت مشاهده علائم را باید جدی گرفت و در کنار آن تمامی اعضای خانواده که بالای ۱۲سال سن دارند باید روند واکسیناسیونشان را جدی بگیرند. سویه جدیدی گرونا متأسفانه در کشورهای مختلف شیوع یافته و در حال گسترش است ولی شناخت اندکی در باره این سویه وجود دارد تا جایی که گزارش های اولیه حاکی از علائم خفیف‌ تر نسبت به سویه دلتا داشت اما اخیراً شاهد فرم‌های شدید این سویه ، بستری بیماران و حتی مرگ در برخی از کشورها بودیم.

آزمایش هورمونی زنانه

تمایل به گسترش بیشتر اومیکرون نسبت به سایر سویه های کرونا

سویه اومیکرون نسبت به سایر سویه های کرونا تمایل به گسترش بیشتری دارد و یکی از علائم این سویه درگیری سریع اعضای خانواده و بستگان در صورت ابتلای یک نفر از میان آنان است و هرگاه ابتلای جمعی اعضای خانواده به نشانه های کرونا مشاهده شد اصل بر این است که سویه اومیکرون است ضمن این که افرادی که طی دو هفته اخیر مسافرتی داشتند باید بیش از پیش این علایم را جدی بگیرند. راه تشخیص ابتلا به اومیکرون مانند سایر سویه ها همان تست پی سی آر PCR است که از طریق بینی و حلق انجام می‌شود و اگر بخواهیم متوجه شویم که کرونا از نوع اومیکرون است یا سایر انواع کرونا بایستی تعیین توالی ژنی انجام دهیم که در این روش نوع ویروس مشخص می شود.

آیا «اومیکرون» واکسن‌گریز است؟

واکسن کرونا در مقابل «اومیکرون» همچون سویه‌های گذشته احتمال ابتلا، شدت وضعیت بیماری و مرگ ومیر را کاهش خواهد داد، اما نتایج مطالعات اولیه نشان می‌دهد علیرغم تزریق واکسن هم احتمال ابتلا به این بیماری وجود دارد. بر اساس آخرین تحقیقات، سویه اومیکرون هم علائم بیماری کووید۱۹ را به دنبال داشته و باتوجه به شواهد اولیه به نظر می‌رسد، نسبت به دیگر سویه‌های کرونا خفیف‌تر است، اما به دلیل افزایش قدرت سرایت بیماری از انسان به انسان، علیرغم تزریق واکسن کرونا هم افراد در معرض خطر آلودگی قرار خواهند داشت. بنابراین رعایت اصول بهداشتی مقابله با کرونا اعم از حفظ فاصله‌گذاری فیزیکی، استفاده از ماسک استاندارد، پرهیز از اجتماعات و شست وشوی مداوم دست‌ها مجددا باید متذکر شود.

اکنون داده‌ها در خصوص «اومیکرون» مربوط به آفریقای جنوبی بوده و در صورت شیوع در دیگر کشورها، گروه‌های جمعیتی و همچنین ایران، قدرت انتقال، شدت وضعیت بیماری‌زایی و… می‌تواند تغییر کند، اما به طور کل این سویه نیز از خانواده کرونا ویروس بوده و وضعیت بیماری هم مشابه با جهش‌های قبلی خواهد بود. سازمان بهداشت جهانی سویه جدید ویروس کرونا در آفریقای جنوبی را «اومیکرون» نام‌گذاری کرده است.

آیا «اومیکرون» واکسن‌گریز است؟

جهش های کروموزومی سویه جدید کرونا

جهش های کروموزومی سویه جدید کرونا دو برابر دلتا ویروس و سرعت انتشار آن بسیار بالاست، این سویه جدید اکنون در مکزیک، هنگ‌کنگ و اسرائیل شیوع یافته و کشورهای جهان همه‌گیری این سویه را برای دنیا خطرناک ارزیابی می‌کنند. سویه جدید اومیکرون ۵۰۰ برابر سرعت سرایت‌پذیری بیشتری نسبت به سویه‌های قبلی این ویروس داشته و تاکنون ۵۰ جهش گزارش شده که ۳۰ جهش کلیدی و قدرت انتقال بسیار بالایی دارد. بر اساس یافته ها اقدامات پیشگیرانه برای مقابله با سویه جدید کرونا در کشور باید سخت‌گیرانه شده و رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی الزامی است.

تاثیر کدام واکسن کرونا در برابر سویه اومیکرون بیشتر است؟

از زمانی که سازمان بهداشت جهانی(WHO) سویه اومیکرون را به‌ عنوان یک سویه نگران‌کننده کووید ۱۹ اعلام کرد، در سراسر جهان این دغدغه‌ شکل گرفته که کدام واکسن‌ها در برابر آن موثر عمل می‌کند. در حالی که دانشمندان هنوز اطلاعات زیادی در مورد این سویه ندارند و ممکن است شدت بیماری حاصل از آن کمتر از دلتا باشد اما اعتقاد بر این است که سرعت انتقال آن نسبت به انواع قبلی بالاتر است. این سویه باعث بسته شدن برخی از مرزهای بین‌المللی و تغییر دستورالعمل‌های سفر در تعدادی از کشورها از جمله استرالیا شده است. استرالیا یکی از کشورها با بالاترین نرخ‌ واکسیناسیون در جهان است.

در حال حاضر پاسخ ساده این است که این واکسن‌ها به احتمال زیاد حفاظت لازم را ایجاد خواهند کرد اما هیچکس به طور قطع به این موضوع اطمینان ندارد. این سویه در افراد واکسینه‌ شده و واکسینه نشده آفریقای جنوبی شناسایی و به گفته کارشناسان ابتلا به آن باعث خستگی شدید اما بیماری خفیف می‌شود. به گفته تونی کانینگهام، ویروس‌شناس موسسه وست مید(Westmead) استرالیا، دانشمندان در سراسر جهان دنبال این هستند که آیا آنتی‌بادی‌های محافظ در واکسن‌های مورد استفاده به اندازه کافی در برابر این سویه مقاوم است یا خیر.

پروفسور کانینگهام ادامه داد: من شک دارم که واکسن‌های فایزر، مدرنا و آسترازنکا مورد استفاده در استرالیا بیماری‌ شدید سویه اومیکرون را پوشش دهد چون به وضوح مشاهده شده این سویه کسانی که واکسینه شده‌اند را هم آلوده می‌کند. البته نباید از یاد برد که ما فقط به مقدار کمی آنتی‌بادی برای محافظت در برابر این بیماری شدید نیاز داریم.

تست‌های آزمایشگاهی برای تعیین میزان کارایی واکسن‌های فعلی در برابر سویه جدید

پل کلی، یک کارشناس ارشد پزشکی، در این خصوص گفت: هم‌اکنون دانشمندان در حال انجام تست‌های آزمایشگاهی برای تعیین میزان کارایی واکسن‌های فعلی در برابر سویه جدید هستند. پروفسور کلی گفت: این ویروس از اولین مرتبه‌ای که در استرالیا تشخیص داده شد، گسترش خود را آغاز کرده است؛ بنابراین می‌توان در سطح بین‌المللی آزمایش‌های مزبور را انجام داد. کاترین بنت، اپیدمیولوژیست دانشگاه دیکین نیز در این زمینه گفت: دانشمندان در حال تجزیه‌وتحلیل نرخ عفونت ناشی از ابتلا به این ویروس در آفریقای جنوبی و سایر کشورهای آفریقایی برای تعیین میزان آلودگی بین افراد واکسینه‌ شده و واکسینه نشده هستند. یکی از مشکلات فعلی درصد پایین افراد واکسینه‌ شده در منطقه آفریقاست.

در آفریقای جنوبی، جایی که به گفته او بیشتر فعالیت‌های اپیدمیولوژیک در حال انجام است، نرخ واکسیناسیون حدود ۲۴.۱ درصد برای کل جمعیت است. پروفسور بنت تاکید کرد: در حال حاضر برای نتیجه‌گیری برخی موارد خیلی زود است. وی افزود: ۲ فرد آلوده به این ویروس زمانی که که از آفریقا وارد استرالیا شدند، کاملا واکسینه بودند. در حال حاضر روشن است که واکسن‌ها در مقابل سویه‌های دیگر به ویژه برای بیماری‌های شدید مقاومت ایجاد می‌کند. من تصور می‌کنم باید به واکسن‌ها اطمینان داشت.

قدامات پیشگیرانه برای مقابله با اومیکرون

عقیده سازندگان واکسن در مورد سویه اومیکرون چیست؟

سازندگان واکسن مانند فایزر و مدرنا روی چیزی کار می‌کنند که برخی از واکسن‌های نسل بعدی را برچسب‌گذاری می‌کند. این واکسن‌ها تحت عنوان mRNA می‌تواند انواع خاص ویروس کرونا مانند اومیکرون را که در گردش است، هدف قرار دهد. پروفسور بنت اظهار کرد: طبق گفته‌های شرکت‌های تولیدکننده واکسن تا اوایل سال آینده تولید واکسن‌ها تنها چند هفته طول می‌کشد. این موضوع یکی از نقاط قوت فناوری mRNA است. انتظار می‌رود اخبار بیشتری در مورد اثربخشی واکسن‌های کنونی در برابر سویه جدید بشنویم.

پروفسور کانینگهام نیز در این باره تصریح کرد: اگر واکسن‌های فعلی کارآمد باشد و اومیکرون سویه غالب در جهان نشود، تولید واکسن جدید برای هدف قرار دادن آن هیچ فایده‌ای ندارد. توسعه‌دهندگان واکسن از جمله گروه وی در موسسه وست‌مید در حال کار روی واکسن‌های نسل بعدی خود هستند که در برابر انواع مختلف این ویروس مقاوم است. وی می‌گوید: این تقریبا شبیه همان کاری است که دانشمندان تلاش می‌کنند برای تولید واکسن جهانی آنفلوآنزا انجام دهند. دانشمند بریتانیایی که تحقیقات زیربنای واکسن آسترازنکا را رهبری می‌کند در این‌باره خاطرنشان کرد: در صورت نیاز می‌توان واکسن جدیدی را علیه سویه جدید ساخت.

پروفسور اندرو پولارد، مدیر گروه واکسن آکسفورد، اظهار کرد: واکسن‌های موجود باید علیه سویه جدید کارایی داشته باشد اما نتیجه قطعی این موضوع تنها پس از انجام تحقیقات بیشتر در هفته‌های آینده آشکار خواهد شد. بعید است یک بیماری همه‌گیر در جمعیت واکسینه‌ شده مانند سال گذشته (با نوع دلتا) رخ دهد اما در صورت لزوم فرآیند تولید واکسن جدید به‌ طور فزاینده‌ای به خوبی انجام می‌شود و اگر به آن نیاز باشد، می‌توان آن را به سرعت تولید کرد. نکته کلیدی در این ماجرا این است که آدمیان باید باهوش‌تر از ویروس در حال حرکت باشند.

شدت بیماری سویه اومیکرون چه میزان است؟

به گفته پروفسور کانینگهام یکی دیگر از عواملی که دولت‌ها و سازمان جهانی بهداشت باید آن را ارزیابی کنند، شدت بیماری اومیکرون است. وی گفت: آنچه تاکنون مشاهده شده، این است که تا مقطع فعلی اومیکرون بیماری خفیف‌تری به نظر می‌رسد. پل کلی خاطرنشان کرد: تجزیه‌وتحلیل های اولیه نشان داد در مقایسه با سویه‌های قبلی، اومیکرون یک بیماری نسبتا خفیف است اما نباید از یاد برد که آمار مبتلایان قطعی و مشکوک فقط چندصد نفر بوده است. در واقع تنها زمانی که مبتلایان بیشتری مشاهده شود، می‌توان شدت این بیماری را ارزیابی کرد. تاکنون روشن شده اومیکرون هنوز همان سارس کوو ۲ است و ویروس جدیدی نیست.

جواب آزمایش پرواز را سریع دریافت کنید

شاید برای شما پیش آمده باشد که یک برنامه اضطراری سفر برایتان پیش آمده باشد و یا لحظات آخر و در فرصت کم متوجه الزام تست کرونای پروازی شده اید و در هر صورت نیاز به انجام تست و دریافت سریع جواب هستید ولی آیا این مورد امکان پذیر است؟ در پاسخ باید بگوییم بله. با مجموعه آنی آزما شما می توانید در کمترین زمان مپکن پذیریش را به صورت آنلاین انجام دهید و سپس‌ کادر نمونه گیر برای انجام آزمایش به محلی می خواهید مراجعه می کند و در نهایت جواب تست شما در کمترین زمان ممکن بر روی سایت قرار می گیرد.

انجام تست کرونای پروازی باید با روش PCR

انجام تست کرونای پروازی باید با روش PCR انجام شود. همان طور که می دانیم انواع تست کرونا وجود دارد که در این میان تست PCR با احتمال ۷۰٪ با بالا به تشخیص می پردازد. در این تست ماده ژنوم ویروس در بین سلول های شما جستجو می شود. روش PCR یک روش پیشرفته برای تشخیص بسیاری از ویروس ها و بیماری های دیگر کاربرد دارد که در دنیای تشخیص از آن استفاده می شود. (جهت کسب اطلاعات بیشتر به مقاله تست کرونا در منزل مراجعه فرمایید)

اگر شما نیز نیاز به انجام تست کرونای پروازی دارید و برای انجام آن وقت کافی ندارید و یا در انجام آن دچار سردرگمی شده اید برای انجام آسان این کار با صرفه جویی در زمان می توانید نمونه گیری در منزل را با کادر مجرب آنی آزما انجام دهید. آنی آزما با توجه به تجربه در چندین سال دارد و همچنین نیاز شما با هدف تشخیص آسان شکل گرفته است. برای انجام این کار تنها با ورود به صفحه اصلی آنی آزما پذیرش خود را انجام دهید و آزمایشگاه مورد تایید شرکت هوایی خود را انتخاب کنید‌ . همکاران ما جهت نمونه گیریی در اسرع وقت با شما تماس می گیرند و به آدرس مورد درخواست شما مراجعه خواهند کرد. سپس نتیجه تست شما در کوتاه ترین زمان در سایت و در دسترس شما قرار می گیرد.

انجام تست کرونای پروازی باید با روش PCR

مدارک لازم برای پذیرش آزمایش COVID-19 PCR ویژه مسافران پروازهای بین المللی

1- کپی پاسپورت یا گذرنامه

2- کپی بلیط پرواز

3- تکمیل فرم مربوط به پذیرش

براي درخواست نمونه گيرى در محل توصیه می شود از 24 ساعت قبل هماهنگی های لازم انجام شود. جوابدهی در کمتر از 24 ساعت انجام خواهد شد (به جز مواردی که نیازبه تکرار تست باشد).

نمونه گیری در منزل

تست کرونای پروازی یکی از خدمات نوین

تست کرونای پروازی یکی از خدمات نوینی است که توسط آزمایشگاه آنلاین آنی آزما به همراه خدماتی چون آزمایش کرونا در منزل به همشهریان عزیز تهرانی ارائه می شود. با شیوع و همه گیری ویروس کرونا در بسیاری از کشور‎های دنیا از جمله ایران، برخی از قوانین پرواز‎های داخلی و خارجی برای مسافران تغییر پیدا کرده است. بر این اساس اگر بخواهید از طریق پرواز به سایر کشور‎های دنیا سفر کنید، لازم است نتیجه تست pcr کرونا را داشته باشید. البته تست پی سی آری که نتیجه آن منفی باشد.

در صورت مثبت بودن تست کرونا، اجازه خروج از کشور و ورود به کشور مقصد را نخواهید داشت. مشغله های شغلی و دردسرهایی مثل ترافیک و شلوغی آزمایشگاه ها باعث شده تا استفاده از تست کرونا در منزل به یک راه حل ایده آل برای بسیاری از افراد تبدیل شده باشد.

تست کرونای پروازی، تنها در یک بازه زمانی تعریف شده، معتبر است. اگر از مدت زمان قانونی آن گذشته باشد لازم است تست PCR کرونا دوباره تکرار شود. این مدت زمان در بسیاری از کشورها از جمله ایران ، به ۹۶ ساعت می‌رسد. اما برخی کشورها در این مورد با سختگیری بیشتری برخورد کرده و مدت زمان اعتبار نتیجه منفی تست کرونا را ۷۲ ساعت در نظر گرفته‌اند. برای کسب اطلاعات در این زمینه لازم است با ایرلاین مورد نظر تماس بگیرید.

سخن پایانی

یکی از سوالاتی که ذهن اغلب مردم را به خود درگیر کرده است این است که آیا واکسن کرونا بر روی امیکرون تاثیر می‌گذارد یا نه. در این مقاله پیرامون این موضوع صحبت کردیم و البته باز هم لازم می‌دانیم این نکته را متذکر شویم که واکسن‌های کرونا تنها می‌توانند بدن انسان را نسبت به سویه‌های مختلف این ویروس مقاوم کنند و تضمینی برای عدم ابتلا به بیماری کرونا وجود نخواهد داشت. بنابراین عاقلانه‌ترین کار این است که با دستان خود شرایط را برای ابتلا به سویه امیکرون و یا سایر سویه‌های کرونا فراهم نکنیم. حتی در صورتی که نیاز به تست کرونا دارید، با آزمایشگاه‌هایی همانند آزمایشگاه آنلاین آنی آزما ما تماس گرفته و تست کرونا در منزل انجام دهید تا با این اقدام احتمال سرایت بیماری به افراد دیگر وجود نداشته باشد.

درخواست آزمایش

  • YYYY slash MM slash DD

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

باز کردن پیام
خدمات نمونه گیری در محل آنی آزما
سلام
به خدمات نمونه گیری در محل آنی آزما خوش آمدید!
برای ارتباط با اپراتور پیام خود را ارسال نمائید.