ارتباط بین بار ویروسی و ابتلا به کرونا

ارتباط بین بار ویروسی و ابتلا به کرونا

آمار ابتلا به بیماری کرونا نشان داده است که شدت علائم در بین افراد مختلف متفاوت بوده و به همین دلیل است که فرضیه ارتباط بین بار ویروسی و ابتلا به کرونا توسط متخصصان جهانی مطرح شده است. جالب است بدانید که ممکن است در یک خانواده برخی از افراد درگیر شده و برخی دیگر هیچ علائمی را نشان نمی‌دهند.

البته متخصصان معتقد هستند عوامل مختلفی بر روی میزان مقاومت بدن نسبت به ویروس کووید ۱۹ تأثیر می‌گذارد اما این فرضیه که بین بار ویروسی و ابتلا به کرونا ارتباط وجود دارد، قابل انکار نیست. ما در این مقاله به بررسی این موضوع پرداخته و توضیح می‌دهیم که منظور از بار ویروس چیست و آیا احتمال ابتلا به کرونا را افزایش می‌دهد یا خیر.

آزمایش ایدز در منزل

منظور از بار ویروسی چیست؟

زمانی که ویروسی وارد بدن می‌شود، براساس عوامل مختلفی می‌تواند منجر به بیماری‌زایی گردد. برای مثال‌ قبل از اینکه کرونا به دنیا معرفی شود همه افراد از بیماری آنفولانزا می‌ترسیدند. اما این ویروس نمی‌توانست در بدن همه مردم ایجاد عفونت و آلودگی کند. یکی از عوامل مؤثر در این زمینه، بار ویروس بود. منظور از بار ویروس، تعداد ویروس‌هایی است که به بدن فرد وارد شده و در نتیجه می‌تواند در قسمت‌هایی از بدن همانند حلق و ریه‌ها بنشیند.

درمورد ویروس‌های شبیه آنفولانزا، این فرضیه کاملاً صحت دارد که بار ویروسی با میزان ابتلا به بیماری رابطه مستقیم دارد. به عبارت دیگر هر چه تعداد ویروس وارد شده به بدن بیشتر گردد، احتمال شدید شدن علائم ابتلا به آنفولانزا نیز افزایش پیدا خواهد کرد. برخی از مطالعاتی در کشور چین انجام گرفته نشان می‌دهد که به احتمال زیاد بین بار ویروسی و احتمال ابتلا به کرونا نیز رابطه وجود دارد.

منظور از بار ویروسی چیست؟

آیا بین بار ویروسی و ابتلا به کرونا ارتباط مستقیم وجود دارد؟

طبق آخرین یافته‌های به دست آمده، برای اینکه فردی به بیماری کووید ۱۹ مبتلا شود، تعداد ویروس‌های معلق در هوا و مدت زمان قرار گرفتن در معرض ویروس‌ها، دو عامل بسیار مهمی هستند که خطر ابتلا به بیماری و البته شدت علائم را تعیین می‌کند. علت اینکه از زمان معرفی ویروس کووید ۱۹ تأکید بر این است که حتماً از ماسک استفاده کنید این است که تعداد ویروس در داخل هوا کاهش یابد. اجازه دهید این موضوع را به صورت علمی مورد بررسی قرار دهیم.

زمانی که شما سرفه می‌کنید باعث می‌شود ۳۰۰۰ ذره‌ معلق از داخل بدن در هوا منتشر شده و هر کدام از این ذرات می‌توانند با سرعت ۸۰ کیلومتر در ساعت در فضا پخش شوند. اکنون فرض کنیم که یک نفر در نزدیک شما عطسه می‌کند. عطسه حدود ۳۰ هزار ذره را وارد هوا خواهد کرد که هر کدام از آن‌ها با سرعت ۳۲۱ کیلومتر در فضا پخش می‌شود.

عطسه کردن و بدتر شدن شرایط برای شیوع تعداد زیادی از ویروس

در واقع عطسه کردن شرایط را برای شیوع تعداد زیادی از ویروس، بسیار بدتر خواهد کرد. به همین دلیل است که استفاده از ماسک الزامی شده و زمانی که به محیط بیرون از خانه می‌روید، به هیچ عنوان نباید ماسک را بردارید. در واقع عطسه و سرفه، بار ویروسی را در داخل هوا بالا خواهد بود. اکنون فرض کنیم که شما به بیماری کووید ۱۹ مبتلا هستید و در اتاق خود عطسه و سرفه می‌کنید. اگر کسی که به بیماری مبتلا نیست وارد اتاق شده و چنین هوایی را استشمام کند، قطعاً درگیر ویروس خواهد شد.

عطسه کردن و بدتر شدن شرایط برای شیوع تعداد زیادی از ویروس

تا چه مدت زمان بعد از هر بار عطسه و سرفه کردن نباید چنین هوایی را تنفس کرد؟

قطرات کوچکی که از طریق عطسه یا سرفه شما یا فردی وارد هوا شده‌اند در مدت چند دقیقه به صورت معلق باقی مانده و سپس بر روی سطوح می‌نشینند. اگر شما یا نزدیکان شما آلوده به کرونا هستند و می‌دانید که در اتاق عطسه کرده است تقریباً ۵ دقیقه صبر کنید و سپس وارد اتاق گردید تا تمام ذرات بنشینند.

لازم است این نکته را بیان کنیم احتمال آلوده شدن توسط هوایی که فرد آلوده در آن عطسه و سرفه کرده ۵ دقیقه و احتمال آلوده شدن با هوایی که شخص بیمار در آن نفس می‌کشد، حدود ۵۰ دقیقه است. بنابراین کاملاً متوجه شدید که عطسه و سرفه کردن تا چه اندازه می‌تواند بار ویروسی را در داخل هوا افزایش دهد.

نتیجه‌گیری نهایی

همانگونه که در این مقاله متوجه شدید ارتباط بین بار ویروسی و احتمال آلوده شدن به بیماری کرونا موضوعی است که باید جدی گرفته شده و تا زمانی که این ویروس ریشه‌کن نشده است از ماست استفاده کنید. شاید زمانی که شما وارد یک محیط می‌شوید، در همان لحظه شخصی بیمار در محیط عطسه یا سرفه کره و بار ویروسی در داخل فضا بسیار افزایش یافته است.

بار ویروسی کرونا

شما از این موضوع بی‌اطلاع هستید و اگر چنین هوایی را تنفس ‌کنید بنابراین به احتمال بسیار زیاد درگیر بیماری خواهید شد. متأسفانه هنوز هم افراد زیادی در جامعه هستند که علی‌رغم توصیه‌های ایمنی برای حفظ سلامت خود و دیگران، هنوز هم بیماری کرونا را جدی نگرفته و آسیب بسیار جدی به بدنه جامعه وارد می‌کنند. بنابراین توصیه اکید ما بر این است که حتی اگر واکسیناسیون را انجام داده‌اید تا زمانی که متخصصان جهان اعلام نکرده‌اند، پروتکل‌های بهداشتی را کنار نگذاشته و در هر محیط که وارد می‌شوید از نسخه‌های قبلی استفاده کنید. از سوی دیگر فراموش نکنید شما مسئول سلامت خود و سایر افراد خانواده و جامعه هستید.

نمونه گیری در منزل

تست کرونا در منزل

اگر علائم کرونا را مشاهده کردید به جای اینکه وارد جامعه شوید و آزمایشگاه بروید تا تست گروه را انجام دهید، در خانه مانده و تست کرونا در منزل با آنی آزما را تجربه کنید. کافی است با آزمایشگاه شبانه روزی آن آزما تماس بگیرید تا براساس موقعیت جغرافیایی خود، نزدیکترین نیروهای آزمایشگاه‌هایی که خدمات آنلاین را ارائه می‌کند به منزل شما اعزام نماید. شما باید به محض رؤیت علائم کرونا قرنطینه را آغاز کنید و تا زمانی که مطمئن نیستید جواب تست منفی است، از خانه خارج نشوید.

درخواست آزمایش

  • YYYY slash MM slash DD

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

باز کردن پیام
خدمات نمونه گیری در محل آنی آزما
سلام
به خدمات نمونه گیری در محل آنی آزما خوش آمدید!
برای ارتباط با اپراتور پیام خود را ارسال نمائید.