آیا می توان ویروس کرونا را درمان نمود

آیا درمانی برای ویروس کرونا وجود دارد

در حال حاضر یکی از دغدغه های تمام دنیا، یافتن واکسن برای ویروس کرونا و یک روش درمانی موثر برای مبتلایان به این ویروس است. متاسفانه روزانه تعداد زیادی از افراد جهان و یه ویژه کشور ما ایران، جان خود را به دلیل درگیر شدن با این ویروس از دست می دهند و این در حالی است که بعد از گذشت چندین ماه، هنوز هیچ چیز در مورد این ویروس به صورت قطعی تایید نشده است. آنچه که یافتن واکسن و راه درمانی ویروس کرونا ار سخت کرده است، تغییر ساختاری در این ویروس است. لذا تا زمانی که محققان بتوانند درمان قطعی برای کرونا به دنیا معرفی نمایند، شما باید خودتان به فکر راه چاره بوده و با مراقبت های لازم و رعایت پرتوکل های بهداشتی، از ابتلا به این ویروس جلوگیری نمایید. البته اگر با این ویروس منحوس درگیر شده و شرایط وخیمی ندارید، با کمی استراحت، خوردن آب کافی و غذای مناسب و… بهبود خواهید یافت.

درمان ویروس کرونا امروزه یکی از مهم ترین دغدغه های افراد مختلف و همچنین کادر درمان می باشد. بیشتر افرادی که با ویروس کرونا بیمار می شوند، می توانند در خانه بهبود یابند. در حال حاضر هیچ درمان خاص برای کووید-19 وجود ندارد. اما برخی از همان کارهایی که شما در صورت داشتن آنفولانزا می توانید آن ها را برای بهبود یافتن انجام دهید برای کرونا ویروس نیز می توانید انجام دهید – به عنوان مثال استراحت کافی ، خوردن آب کافی و استفاده از داروها برای تسکین تب و درد.

در این میان دانشمندان در تلاش هستند تا درمان های مؤثری برای این بیماری پیدا کنند. روش های درمانی مورد بررسی شامل داروهایی است که برای درمان مالاریا و بیماری های خود ایمنی استفاده می شود. داروهای ضد ویروسی که برای سایر ویروس ها ایجاد شده اند، و آنتی بادی های افرادی که از ویروس کرونا بهبود یافته اند، می باشد.
(جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد ویروس کرونا می تواندی به مقاله ویروس کرونا چیست و چه ویژگی هایی دارد مراجعه نمایید.)

آیا درمانی برای ویروس کرونا وجود دارد

پلاسمای اهدایی چیست؟ این ماده چگونه می تواند به افراد مبتلا به ویروس کرونا کمک کند؟

هنگامی که افراد مبتلا به ویروس کرونا بهبود می یابند، خون آنها حاوی آنتی بادی هایی است که بدن آنها برای مبارزه با کرونا ویروس تولید کرده و به آنها در بهبودی کمک می کند. آنتی بادی ها در پلاسما یافت می شوند، که یک قسمت از خون است.

پلاسمای اهدایی – به معنای واقعی کلمه پلاسما از بیماران بهبود یافته – بیش از 100 سال است که برای درمان انواع بیماری ها از سرخک تا فلج اطفال ، آبله مرغان و SARS استفاده می شود. در شرایط فعلی ، پلاسمای حاوی آنتی بادی از بیمار بهبود یافته از طریق انتقال به بیمار مبتلا به کرونا ویروس داده می شود. آنتی بادی های اهدا کننده به بیمار در مبارزه با بیماری کمک می کند، و احتمالاً با کوتاه کردن طول دوره بیماری یا کاهش شدت آن، این کار را انجام می دهد.

اگرچه اهدای پلاسما سالهاست كه مورد استفاده قرار می گیرد، و با موفقیت های متفاوت تست شده است، در مورد میزان تأثیر آن در درمان ویروس کرونا اطلاعات کافی در دسترس نیز تا مشخص کند این روش تا چه اندازه مؤثر می باشد. گزارش هایی از موفقیت این روش از سوی چین منتشر شده است ، اما هیچ مطالعه تصادفی و کنترل شده ای (استاندارد طلایی برای مطالعات تحقیقاتی) انجام نشده است. کارشناسان همچنین بهترین زمان را در طول دوره بیماری برای اهدای پلاسما نمی دانند.

در 24 مارس ، FDA شروع به استفاده از پلاسما بكار گرفته شده در بیماران مبتلا به عفونت های جدی یا فوراً تهدیدكننده زندگی به بیماری کووید 19 كرد. این روش درمانی هنوز هم تجربی تلقی می شود.

چه کسی می تواند پلاسمای خود را برای درمان کووید 19 اهدا کند؟

برای اهداء پلاسما، فرد باید معیارهای مختلفی را رعایت کند. آزمایش آن ها باید برای ویروس کرونا مثبت بوده باشد، و پس از گذراندن یک دوره خاص، از این بیماری بهبودی پیدا کنند، و هیچ علائمی از این بیماری را برای 14 روز نداشته باشند، و در هنگام اهدای پلاسما، تست ویروس کرونای آن ها منفی باشد و سطح آنتی بادی بالایی در پلاسمای خود داشته باشند. یک اهدا کننده و بیمار نیز باید دارای خون سازگار باشند. پس از اهدا پلاسما ، دیگر بیماری های عفونی مانند HIV بررسی می شود. هر اهدا کننده پلاسمای کافی برای درمان یک تا سه بیمار تولید می کند. اهدای پلاسمای خون نباید سیستم ایمنی بدن فرد اهدا کننده را تضعیف کند و فرد اهدا کننده را مستعد ابتلا مجدد به ویروس کند.

آیا درمانی برای ویروس کرونا وجود دارد

آیا درمان ضد ویروسی برای ویروس کرونا وجود دارد؟

در حال حاضر هیچ درمان ضد ویروسی خاصی برای ویروس کرونا وجود ندارد. با این حال ، داروهایی که قبلاً برای درمان سایر عفونت های ویروسی تولید شده اند ، آزمایش می شوند تا ببینند که آیا ممکن است در برابر ویروسی که باعث کووید-19می شوند نیز مؤثر باشند.

چرا ایجاد روش های درمانی بیماری های ویروسی بسیار دشوار است؟

یک داروی ضد ویروسی باید بتواند قسمت خاصی از چرخه زندگی ویروس را که برای تولید مثل لازم است ، هدف قرار دهد. علاوه بر این ، یک داروی ضد ویروسی باید بتواند ویروس را بکشد بدون آنکه سلول انسانی را که ویروس اشغال می کند، بکشد. و این که ویروس ها بسیار سازگار هستند. از آنجا که ویروس ها به سرعت تولید مثل می کنند، فرصت زیادی برای جهش (تغییر اطلاعات ژنتیکی خود) با هر نسل جدید دارند، و به طور بالقوه در برابر هرگونه دارو یا واکسن که ایجاد می کنیم مقاومت می کنند.

چه درمانی برای معالجه ویروس کرونا وجود دارد؟

در حال حاضر هیچ درمان ضد ویروسی خاصی برای کرونا ویروس وجود ندارد. با این حال ، مشابه با درمان هرگونه عفونت ویروسی ، این اقدامات می تواند کمک کننده باشد:

  • در حالی که نیازی به ماندن در تختخواب ندارید، باید استراحت کنید.
  • آب کافی بنوشید
  • برای کاهش تب و درد، استامینوفن مصرف کنید.

حتماً دستورالعمل ها را دنبال کنید. اگر داروی ترکیبی از سرماخوردگی یا آنفولانزا مصرف می کنید ، تمام مواد و دوزها را رعایت کنید. برای استامینوفن ، مقدار کل روزانه کلیه محصولات نباید از 3000 میلی گرم تجاوز کند.

آیا درمانی برای ویروس کرونا وجود دارد

آیا مصرف ایبوپروفن برای درمان علائم ویروس کرونا مناسب است؟

برخی پزشکان فرانسوی توصیه می کنند برای کاهش علائم ناشی از ویروس کرونا از ایبوپروفن (Motrin ، Advil ، بسیاری از نسخه های عمومی) استفاده نشود. براساس گزارش های موجود افراد سالمی که به کووید 19 مبتلا بودند و از NSAID برای تسکین علائم خود استفاده می کردند، یک بیماری شدید به خصوص پنومونی ایجاد کردند. این گزارشات فقط مشاهدات محدود است و مبتنی بر مطالعات علمی نیست.

WHO در ابتدا استفاده از استامینوفن به جای ایبوپروفن را برای کمک به کاهش تب و درد و دردهای مربوط به این عفونت کرونا ویروس توصیه کرده است ، اما اکنون اعلام کرده است که می توان از استامینوفن یا ایبوپروفن استفاده کرد. تغییرات سریع در توصیه ها عدم اطمینان را ایجاد می کند. از آنجا که برخی پزشکان در مورد NSAIDs نگران هستند ، هنوز هم به نظر می رسد که ابتدا استامینوفن با دوز کلی کمتر از 3000 میلی گرم در روز را انتخاب نمایید.

اما اگر مشکوک هستید یا می دانید که به کرونا ویروس مبتلا هستید و نمی توانید استامینوفن مصرف کنید ، یا حداکثر دوز مصرف دارو را کرده اید و هنوز هم به تسکین علائم احتیاج دارید ، از مصرف ایبوپروفن برای کاهش علائم بیماری خود می توانید استفاده کنید.

آیا کلروکین یا هیدروکسی کلروکین و آزیترومایسین برای درمان ویروس کرونا بی خطر و مؤثر هستند؟

گزارش های اولیه از چین و فرانسه حاکی از آن است که بیماران با علائم شدید ویروس کرونا با استفاده از کلروکین یا هیدروکسی کلروکین سریع تر بهبود می یابند. برخی پزشکان از ترکیبی از هیدروکسی کلروکین و آزیترومایسین با برخی از اثرات مثبت استفاده می کردند.

هیدروکسی کلروکین و کلروکین در درجه اول برای درمان مالاریا و چندین بیماری التهابی از جمله لوپوس و آرتریت روماتوئید استفاده می شود. آزیترومایسین یک آنتی بیوتیک معمول برای استرپتوکوکوس گلو و ذات الریه باکتریایی است. هر دو دارو ارزان و به راحتی در دسترس هستند.

نشان داده شده است که هیدروکسی کلروکین و کلروکین ویروس کووید 19 را در محیط آزمایشگاهی از بین می برد. به نظر می رسد این داروها از طریق دو مکانیسم کار می کنند. اول ، آنها اتصال ویروس را به سلول سخت تر می كنند و مانع از ورود ویروس به سلول و تکثیر درون آن می شوند. دوم ، اگر ویروس موفق به ورود به داخل سلول شود، داروها قبل از تکثیر آن را می کشند.

آزیترومایسین هرگز برای عفونت های ویروسی استفاده نمی شود. با این حال ، این آنتی بیوتیک دارای برخی اقدامات ضد التهابی است. گمانه زنی ها وجود دارد، هرچند که هرگز اثبات نشده است که آزیترومایسین ممکن است به کاهش فشار ایمنی بیش از حد در برابر عفونت کووید 19 کمک کند. دانشمندان هنوز در مورد اینکه آیا این داروها ، به تنهایی یا به صورت ترکیبی ، می توانند عفونت کرونا ویروس را درمان کنند، ابراز نگرانی کرده اند.

در حالی که مطالعات اخیر نشان می دهد که فایده ای نداشته و احتمالاً خطر مرگ بیشتر به دلیل ناهنجاری های ریتمیک مرگبار در قلب وجود دارد ، دو مطالعه مؤید این نتیجه گیری می باشد که به دلیل بی نظمی در نحوه جمع آوری و تجزیه و تحلیل نتایج از طرف نویسندگان، این تحقیق کنار گذاشته شده اند. با توجه به اثربخشی هیدروکسی کلروکین به تنهایی برای جلوگیری از عفونت کرونا ویروس ، نتایج یک کارآزمایی بالینی که اخیراً در مجله پزشکی نیو انگلستان منتشر شده است ، نشان داد که این دارو از بروز عفونت جلوگیری نمی کند. با این حال ، چگونگی انجام این مطالعه توسط برخی از کارشناسان مورد سوال قرار گرفته است.

کلروکین یا هیدروکسی کلروکین با یا بدون آزیترومایسین نباید برای جلوگیری یا درمان عفونت کووید 19 استفاده شود، مگر اینکه در بیمارستان یا به عنوان بخشی از یک کارآزمایی بالینی تجویز شود. کارآزمایی های بالینی که در حال انجام است و برای ارزیابی اثربخشی این داروها آغاز شده است ، از سر گرفته می شوند.

آیا درمانی برای ویروس کرونا وجود دارد

آیا رامدیزیور که یک داروی ضد ویروسی می باشد، برای درمان ویروس کرونا نیز مؤثر است؟

دانشمندان در سرتاسر جهان در حال آزمایش این هستند كه آیا داروهایی كه قبلاً برای درمان سایر عفونت های ویروسی تهیه شده اند نیز ممكن است درمقابل کرونا ویروس جدید كه باعث کووید 19 می شود، مؤثر باشد یا خیر. یکی از داروهایی که مورد توجه بسیاری قرار گرفته است، رامدیزیور (Remdesivir) که یک داروی ضد ویروسی است. دلیل این امر این است كه كرونا ویروسی كه باعث کووید 19 می شود شبیه به كرونا ویروسی هایی است كه باعث ایجاد بیماری های SARS و MERS شده است – و شواهد حاصل از مطالعات آزمایشگاهی و حیوانات نشان می دهد كه رامدیزیور ممكن است به محدود کردن تولید مثل و گسترش این ویروس ها در بدن كمك كند. به ویژه ، هر سه ویروس که می توانند توسط داروها هدف قرار گیرند ، یک بخش مهم وجود دارد.

آن بخش مهم ، که آنزیم مهمی را که ویروس نیاز به تولید مثل دارد ، ایجاد می کند ، در هر سه کرونا ویروس تقریباً یکسان است. داروهایی مانند رامدیزیور که با موفقیت در هدف قرار گرفته اند در ویروس هایی که باعث SARS و MERS می شوند در برابر ویروس COVID-19 کار می کنند. رامدیزیور برای معالجه چندین بیماری شدید ویروسی دیگر، از جمله بیماری ناشی از ویروس ابولا (نه یک کرونا ویروس) ایجاد شده است. این کار با مهار توانایی ویروس در تولید مثل و ساخت نسخه هایی از خود می تواند با مکانیسم های زیر عمل کند:

اگر نتواند تولید مثل کند، نمی تواند نسخه های دیگری از خود تولید کند که سلول های دیگر و سایر قسمت های بدن را آلوده کند. به نظر می رسد این دارو در شرایط آزمایشگاهی، در محافظت از سلول ها در برابر عفونت توسط ویروس کرونا مؤثر است (همانطور که در مورد کرونا ویروس های SARS و MERS صادق است)، اما مطالعات بیشتری برای تأیید صحت این امر در دست اقدام است.

مطالعات انسانی نیز در حال انجام است. مطالعه ای در چین که در لنست منتشر شده است نشان داد که بیماران با مدت زمان علائم 10 روز یا کمتر که تحت درمان با رامدیزیور قرار داشتند ، نسبت به بیمارانی که دارونما دریافت کرده اند ، زمان سریع تری برای بهبود بالینی دارند.

آیا درمانی برای ویروس کرونا وجود دارد

من شنیده ام که ویتامین C با دوز بالا برای معالجه بیماران مبتلا به ویروس کرونا استفاده می شود. آیا این کار اثری هم دارد؟ و آیا برای جلوگیری از ابتلا به ویروس کووید 19 باید ویتامین C مصرف کنم؟

برخی از بیماران مبتلا به کووید-19 که به شدت مبتلا به بیماری بحرانی هستند ، با این امید که بهبودی را تسریع کند ، با دوز بالای ویتامین C داخل وریدی (IV) تزریق شده اند. با این حال ، هیچ شواهد علمی روشنی و قانع کننده ای وجود ندارد که نشان دهد این کار برای عفونت COVID-19 موثر است ، و این یک بخش استاندارد برای درمان این عفونت جدید نیست. مطالعه ای در چین در حال انجام است تا مشخص شود آیا این روش درمانی برای بیماران مبتلا به شدید COVID-19 مفید است. این ایده که ویتامین C با دوز بالا می تواند به عفونت های زیاد کمک کند ، جدید نیست.

یک مطالعه 2017 نشان داد که درمان با ویتامین C با دوز بالا (همراه با تیامین و کورتیکواستروئیدها) به نظر می رسد از مرگ و میر در افراد مبتلا به سپسیس جلوگیری می کند ، نوعی از عفونت قریب به اتفاق باعث فشار خون ناخوشایند و نارسایی اعضای بدن است. مطالعه دیگری که سال گذشته منتشر شد ، تأثیر تزریق ویتامین C با دوز بالا را در بین بیماران مبتلا به عفونت های شدید که دچار سپسیس و سندرم پریشانی حاد تنفسی (ARDS) بودند ، ارزیابی کرد که در آن ریه ها با مایعات پر می شوند. در حالی که اقدامات اصلی بهبود در چهار روز اول ویتامین C بهبود نیافته بود ، در بین بیماران تحت درمان میزان مرگ و میر در 28 روز کمتر بود.

اگرچه هیچ یک از این مطالعات به بررسی مصرف ویتامین C در بیماران مبتلا به COVID-19 نپرداختند ، ویتامین درمانی به طور خاص برای سپسیس و ARDS انجام شده است ، و اینها شایع ترین شرایط منجر به بستری در بخش مراقبت های ویژه ، پشتیبانی از ونتیلاتور یا مرگ در بین مبتلایان به عفونت شدید COVID-19 هستند. با توجه به پیشگیری ، هیچ مدرکی وجود ندارد که مصرف ویتامین C به جلوگیری از عفونت با تاج ویروس ناشی از COVID-19 کمک کند. در حالی که دوزهای استاندارد ویتامین C به طور کلی بی ضرر هستند ، دوزهای زیاد می تواند عوارض جانبی زیادی از جمله تهوع ، گرفتگی و افزایش خطر سنگ کلیه ایجاد کند.

برای انجام آزمایش ویروس کرونا در منزل و به صورت نمونه برداری در منزل می توانید به سایت آزمایشگاه آنی آزما مراجعه نمایید و پس از تعیین محل خون گیری، این آزمایش به صورت آزمایش در منزل انجام می شود.

درخواست آزمایش

  • YYYY slash MM slash DD

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

باز کردن پیام
خدمات نمونه گیری در محل آنی آزما
سلام
به خدمات نمونه گیری در محل آنی آزما خوش آمدید!
برای ارتباط با اپراتور پیام خود را ارسال نمائید.