با ویروس کرونا و واکسن آسترازنکا آشنا شوید

واکسن آسترازنکا

واکسن آسترازنکا یکی از واکسن های است که برای اتمام ویروس کرونا ساخته شد. برای اتمام ویروس کرونا واکسن های زیادی ساخته شد که این واکسن یکی از چند واکسن ساخته شده می باشد. در چند سال گذشته با شیوع ویروس کرونا زندگی انسان ها تحت تاثیر زیادی قرار گرفت. ویروس کرونا نه تنها در کشور ما بلکه در سراسر جهان به زودی شیوع پیدا کرده و افراد بسیاری را درگیر کرد. با توجه به این موارد کسب اطلاعات در مورد این واکسن می تواند کمک زیادی به شما کند. در ادامه در مورد این واکسن و اطلاعات در مورد آن بحث می کنیم.

آیا با عوارض جانبی در مورد واکسن کرونا آسترازنکا آشنا هستید؟

در حال حاضر واکسن های زیادی برای مقابله با ویروس کرونا وجود دارند. واکسن کرونا آسترازنکا به صورت عضلانی تزریق شده و توسط دانشگاه آکسفورد توسعه داده شد. این واکسن ممکن است عوارضی به دنبال داشته باشد. از جمله این موارد می‌ توان به سردرد و تهوع اشاره کرد. ممکن هست این واکسن عوارض جانبی به دنبال داشته باشد. از جمله عوارض جانبی می توان به ایجاد درد یا حساسیت در قسمت بازو یا محل تزریق واکسن اشاره کرد. از جمله علائم دیگر می‌ توان درد عضلانی، تب و لرز را نام برد.

واکسن آسترازنکا احتمال دارد عوارض جانبی کمتری نظیر سرگیجه، دل درد، درد در پا و کاهش اشتها را به دنبال داشته باشد. همچنین احتمال دارد احساس خستگی و سردرد داشته باشید. با توجه به آنچه که در مورد این واکسن اشاره شده می‌ گویند که این عوارض جانبی احتمال دارد خفیف باشند و بعد از دو روز از بین بروند.

در بعضی مواقع این واکسن احتمال دارد عوارض جانبی نادری نیز به دنبال داشته باشد. شاید این سوال برایتان پیش آید که واکسن آسترازنکا کجایی است؟ در واقع این واکسن با همکاری شرکت انگلستانی‌-‌سوئدی و دانشگاه آکسفورد تهیه و تولید شد. امروزه واکسن آسترازنکا در کشورهایی نظیره هند و کره جنوبی نیز به تولید می رسد. واکسن کرونا به زودی به قسمت های مختلف جهان راه پیدا کرد.در بسیاری از کشورهای جهان واکسن آسترازنکا دوز دوم  نیز تزریق شده و میزان محافظت از بدن توسط واکسن ها مشخص نیست. در حقیقت این واکسن ها جدید هستند و در مورد آن ها اطلاعات زیادی در دسترس نیست. بنابراین زمان لازم است تا این واکسن ها به طور کامل شناخته شوند. هر چند که واکسن هایی که ساخته می‌ شوند برای افزایش توان بدن در برابر بیماری کاربرد دارند‌. این واکسن ها امروزه اهمیت بیشتری پیدا کرده اند.

ویروس کرونا
اقدامات مهم قبل از دریافت واکسن

ویروس کرونا

در مورد ویروس کرونا و واکسن آسترازنکا چه می دانید؟

ویروس کرونا ویروس جدیدی می باشد به نام کووید ۱۹ نیز شناخته می‌ شود. این بیماری در سال ۲۰۱۹ شناخته شده و سبب ایجاد مشکلاتی زیادی نظیر بیماری تنفسی در افراد می شود.  انتقال این ویروس از یک انسان به انسان دیگر بوده و با تماس نزدیک با فرد بیمار ویروس انتقال داده می شود. با توجه به اینکه این ویروس از یک انسان به انسان دیگر در حال گسترش می باشد می‌ توان گفت شیوع بالایی دارد. افرادی که به ویروس کرونا مبتلا می شوند یک سری علائم را تجربه می‌ کنند.از جمله این علائم که می تواند از خفیف تا شدید در افراد ادامه داشته باشد می‌ توان به سرفه، تنگی نفس و تب اشاره کرد.

بعضی از بیماران که عوارض شدید ویروس کرونا را تجربه می‌ کنند ممکن است به عفونت ریوی  دچار شوند. آشنایی با  واکسن آسترازنکا می تواند اطلاعات زیادی در مورد بیماری جدید به شما بدهد.

ویروس کووید 19
راه های پیشگیری از کووید 19

ویروس کووید 19

با راه های جلوگیری از ابتلا به ویروس کرونا آشنا شوید‌

خوشبختانه راه‌های زیادی برای پیشگیری از قرار گرفتن در معرض ویروس کرونا وجود دارد. سریعترین روش برای در امان ماندن از ویروس کرونا اقدامات پیشگیرانه ساده و رعایت پروتکل‌های بهداشتی می باشد. از آنجایی که این ویروس از انسان به انسان دیگر منتقل می شود بنابراین خودداری از تماس نزدیک به افرادی که به این بیماری مبتلا هستند تاثیر گذار می باشد.

از طرف دیگر تماس با محیط های آلوده به ویروس سبب انتشار بیشتر بیماری و در نهایت ابتلا به کرونا می شود.  یکی دیگر از راه ها برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا خودداری از دست زدن به چشم و بینی با دست های آلوده و نشسته می باشد. برای ضدعفونی کردن دست ها می توانید دستان خود را با آب و صابون بشویید. راه دیگر برای پیشگیری از بیماری تزریق واکسن است. انواع واکسن های پیشگیری از بیماری مانند واکسن آسترازنکا در کشورهای مختلف جهان تزریق شده اند‌.

واکسن آسترازنکا
واکسن آسترازنکا یکی از راه های جلوگیری از ابتلا به ویروس کرونا 

واکسن آسترازنکا

با اقدامات مهم  در مورد واکسن آشنا شوید

با شنیدن نام این واکسن سوالی پیش می آید که واکسن آسترازنکا چیست؟ ‌با توجه به آنچه در قسمت قبل اشاره کردیم تزریق واکسن می تواند عوارضی در بدن بعضی از انسانها به دنبال داشته باشد. بنابراین اگر عوارض را در بدن خود حس کردید و عوارض بعد از گذشت مدتی از بین نرفت حتماً باید با پزشک خود مشورت کنید. به طور کلی قبل از تزریق واکسن باید پزشک خود را در جریان قرار داده و اطلاعاتی از او کسب کنید. اگر پس از تزریق واکسن واکنش آلرژیک را تجربه کردید بهتر می باشد با پزشک خود صحبت کرده و مشورت بگیرید. در حقیقت بسیاری از افراد در سراسر جهان انواع واکسن مربوط به بیماری کرونا مانند واکسن آسترازنکا را دریافت کرده اند. از جمله واکنش آلرژیک می توان به مواردی نظیر تنگی نفس، تورم در صورت، بثورات پوستی خارش دار و تورم در زبان اشاره کرد.

اگر دچار بیماری یا دچار خونریزی هستید باید پزشک را در جریان قرار داده و اطلاعاتی از او کسب کنید. بعضی از داروها سیستم ایمنی بدن را ضعیف می کنند. این داروها برای افرادی که سیستم ایمنی بدن آنها مشکل دارد توسط پزشک تجویز می شود مانند داروهای سرطان بنابراین بهتر می باشد پزشک خود را در جریان قرار دهید.  در نهایت اگر در مورد سیستم ایمنی خود مطمئن نیستید و نمی دانید که دچار این مشکلات هستید یا نه باید قبل از تزریق واکسن با یک پزشک ماهر مشورت کنید. اگر به بیماری های خاص مبتلا هستید یا اختلال در پلاکت های خون دارید حتماً برای تزریق ‌واکسن ‌آسترازنکا باید با پزشک خود مشورت کنید. به طور کلی داشتن اطلاعات در مورد این بیماری می تواند کمک کننده ی شما باشد.

 واکسن مقابله با بیماری
تزریق واکسن آسترازنکا

واکسن مقابله با بیماری

جمع بندی

در این مطلب در مورد ویروس جدیدی به نام ویروس کرونا بحث کرده و راه های پیشگیری از این ویروس را بیان کردیم. برای جلوگیری از شیوع بیشتر این ویروس واکسن های زیادی تولید شده اند. این واکسن توسط یک شرکت انگلیسی _ سوئدی و دانشگاه آکسفورد تهیه و تولید شد‌. همچنین در کشورهایی نظیر هند و کره جنوبی نیز تولید می شود. این واکسن در بسیاری از کشورهای جهان برای پیشگیری از شیوع بیشتر ویروس کرونا استفاده می شود. از جمله واکسن های مقابله با کرونا می‌ توان به واکسن آسترازنکا اشاره کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

باز کردن پیام
خدمات نمونه گیری در محل آنی آزما
سلام
به خدمات نمونه گیری در محل آنی آزما خوش آمدید!
برای ارتباط با اپراتور پیام خود را ارسال نمائید.