با تفاوت‌ های عفونت کرونا و سینوزیت آشنا شویم

با تفاوت‌ های عفونت کرونا و سینوزیت آشنا شویم

قطعاً می‌دانید که یکی از عوارض ناشی از آلوده شدن به ویروس کرونا عفونت‌هایی است که در ناحیه گلو و یا در ریه اتفاق می‌افتد. البته در پی بروز عفونت، این مشکل در تمام برای گسترش یافته و ممکن است کل بدن شما را نیز درگیر نماید. اکنون این سؤال به وجود می‌آید که تفاوت‌ های عفونت کرونا و سینوزیت چیست؟

بعضی از افراد زمانی که دچار عفونت در ناحیه گلو و بینی می‌شوند، مبنی را بر سینوزیت می‌گذارند اما ممکن است بدن شما به کووید ۱۹ آلوده شده باشد. در این مقاله با بررسی تفاوت بین عفونت کرونایی و سینوزیت کمک می‌کنیم که در صورت بروز عفونت، در ابتدا خودتان بتوانید تشخیص دهید که به کرونا مشکوک هستید یا دچار سینوزیت شده‌اید.

نمونه گیری در منزل

نحوه تشخیص عفونت کرونا نسبت به سرماخوردگی

با توجه به اینکه علائم کرونا شباهت بسیار زیادی به سرماخوردگی دارند بنابراین در اولین قدم بهتر است عفونت کرونایی و عفونت ناشی از سرماخوردگی را با یکدیگر مقایسه کنیم. مهمترین علائم سرماخوردگی شامل:

– عطسه

– آبریزش بینی

– گرفتگی بینی

– سوزش گلو

– ترشحات پشت حلق

– پر آب شدن چشم

– سرفه

– گاهی اوقات تب

علائم ناشی از سرماخوردگی نهایتاً بین دو تا سه روز بعد از سرایت به آلودگی آغاز شده و بسیار خفیفی هستند به حدی که اغلب افراد تب را نیز تجربه نخواهند کرد. این علائم در مدت ۱۰ روز تا ۲ هفته بهبود پیدا می‌کنند.

در مقابل، علائم عفونت کرونایی بین ۲ تا ۱۴ روز بعد از آلوده شدن به ویروس آغاز شده و شدت آن ممکن است در بعضی از افراد به حدی پیشروی کند که منجر به مرگ گردد.

تشخیص عفونت کرونا نسبت به سرماخوردگی

مهمترین علائم عفونت کرونایی عبارتند از:

– تب

– سرفه

– مشکلات تنفسی

– سردرد

– درد در عضلات و احساس خستگی

– از دست رفتن احساس بویایی و چشایی

– آبریزش و گرفتگی بینی

– احساس تهوع و استفراغ

– گلو درد

– اسهال

بررسی تفاوت ‌های عفونت کرونایی و سینوزیت

یکی دیگر از بیماری‌هایی که باید با عفونت کرونایی مقایسه شود، سینوزیت است. سینوزیت در گروه بیماری‌های عفونی است که بسیاری از افراد با شروع فصل سرد آن را تجربه می‌کنند. علائم آن کاملاً شبیه ویروس کرونا است. از جمله می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

– گرفتگی بینی

– عفونت‌کردن سینوس‌ها

– تب

– سرفه

بررسی تفاوت ‌های عفونت کرونایی و سینوزیت

چگونه می‌توان عفونت کرونا و سینوزیت را از یکدیگر تشخیص داد؟

مهمترین علت بروز سینوزیت، سرما یا آلرژی‌های فصلی هستند که باعث می‌شوند قسمت داخلی سینوس‌ها در گونه و جمجمه اطراف بینی ملتهب شده و در نتیجه عفونت تشکیل گردد. بنابراین همین مسأله می‌تواند بارزترین تفاوت عفونت کرونا و سینوزیت باشد چون در بیماری کرونا، عفونت عمدتا در ناحیه گلو و ریه‌ها رخ می‌دهد در حالی که سینوزیت ناحیه گونه‌ها و اطراف بینی را درگیر می‌کند. به طور کلی علائم ویژه سینوزیت عبارتند از:

– تب

– گرفتگی بینی

– اختلالات تنفسی که به ندرت رخ می‌دهند.

– سرفه‌های خلط‌آور

– سردرد

– سوزش گلو

– ترشحات پشت حلق

– بدبو شدن تنفس

– درد در ناحیه جمجمه و پیشانی

– ورم کردن اطراف چشم‌ها به دلیل عفونت

– سفت شدن ناحیه گردن

– مشکل در بینایی به دلیل پیشروی عفونت

چگونه می‌توان عفونت کرونا و سینوزیت را از یکدیگر تشخیص داد؟

آیا ابتلا به کرونا می‌تواند شرایط را برای بروز سینوزیت فراهم کند؟

برطبق آخرین یافته‌های پزشکی، با توجه به اینکه ویروس کرونا باعث بروز عفونت در دستگاه تنفس فوقانی نیز می‌شود و سینوس‌ها نیز در ناحیه گونه حلق و بینی قرار گرفته‌اند بنابراین در افرادی که به کرونا مبتلا می‌شوند اگر درمان سریع آغاز نگردد، احتمال درگیر شدن دستگاه تنفس فوقانی یعنی قسمت گونه‌ها، حلق و بینی بسیار زیاد بوده و در این صورت کنترل بیماری کمی سخت می‌شود.

به همین دلیل است که متخصصاناکیدا توصیه می‌کنند به محض دیدن علائم باید سریعاً آزمایش کرونا در منزل انجام گیرد. برای این منظور شما می‌توانید با آزمایشگاه شبانه روزی آنی آزما تماس گرفته و از آن‌ها بخواهید خدمات در منزل را ارائه کنند. کارشناسان ما براساس موقعیت جغرافیایی شما به منزل شما مراجعه کرده و تست کرونا را انجام می‌دهند.

نمونه گیری در منزل

برای پیشگیری از عفونت کرونا و سینوزیت چه کار باید کرد؟

اگر چه روش انتقال بیماری کرونا به داخل بدن با روش ابتلا به سینوزیت کاملاً متفاوت است اما یکسری راه‌های پیشگیری‌کننده به صورت مشترک برای ایمن کردن بدن نسبت به این بیماری‌ها وجود دارد که در ادامه بیان خواهیم کرد:

– از رفتن به محیط‌های بسیار سرد پرهیز کرده و یا اینکه در طول فصل سرما حتماً گرم بپوشید و از شال استفاده کنید تا سرما دستگاه تنفس فوقانی را تحریک نکند چون در این صورت بدن ضعیف شده و با کوچکترین آلودگی از ویروس کرونا، بدن را درگیر خواهد کرد.

– با توجه به اینکه مواد با بوی تند تأثیر بسیار زیادی بر روی دستگاه تنفسی می‌گذارند و این عامل باعث می‌شود که سینوزیت و حتی ریه بسیار حساس شوند، بنابراین تا زمانی که کرونا وجود دارد به خصوص در فصل سرما، از عطرهای تند و شوینده‌هایی که بوی تندی دارند خودداری کنید.

– اگر می‌دانید محیطی آلوده بوده و افراد بیمار در آن حضور دارند از رفتن به این محیط پرهیز کنید چرا که ممکن است این آلودگی به دلیل کرونا باشد و بدن شما را نیز درگیر نماید.

– در ایام زمستان بهتر است برای حضور در اماکن عمومی حتماً دهان خود را بپوشانید و از ماسک استفاده کنید. تا زمانی که کرونا برطرف می‌شود باز هم باید این کار را انجام داد چون ویروس‌های دیگر در هوا وجود داشته و انسان را آلوده می‌کنند. بنابراین درگیری با کرونا، عفونت سینوزیت را افزایش می‌یابد.

– در نهایت اینکه باید بدن خود را بهتر تقویت کنید تا از ابتلا به عفونت کرونا و سینوزیت در امان باشید. داشتن سیستم ایمنی قوی به درمان عفونت‌های کوچک کمک کرده و از پیشروی آن‌ها جلوگیری می‌کند.

درخواست آزمایش

  • YYYY slash MM slash DD

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

باز کردن پیام
خدمات نمونه گیری در محل آنی آزما
سلام
به خدمات نمونه گیری در محل آنی آزما خوش آمدید!
برای ارتباط با اپراتور پیام خود را ارسال نمائید.