آزمایشات کرونا ویروس را در دوران قرنطینه خانگی انجام دهید

کرونا ویروس و انجام آزمایشات در قرنطینه خانگی

امروزه درد مشترکی که بین تمام کشورهای دنیا وجود دارد، ویروس کرونا است. این ویروس خطرناک انسان ها را خانه نشین کرده است چرا که حضور در اجتماع و نزدیک شدن افراد به یکدیگر، زمینه را برای ابتلا سریع به این ویروس کشنده فراهم می کند به همین دلیل است که کشور ما ایران نزدیک به 3 ماه است قرنطینه خانگی را بهترین راه کنترل ویروس کرونا اعلام نموده است. اما ممکن است شما در دوران قررنطینه به دلیل آمد و شد اجباری به بیرون از منزل، علائمی از ویروس را در بدن خود مشاهده کنید. علائم این بیماری بسیار شبیه به سرماخوردگی است پس چگونه می توان در عین حفظ قرنطینه، مطمئن شویم به کرونا مبتلا شده ایم یا خیر؟ برای این منظور باید آزمایشات قرنطینه خانگی را انجام دهید.

کرونا ویروس یک ویروس تنفسی است که از چین آغاز شده و بیش از یک و نیم میلیون فرد را آلوده کرده و هر روز تعداد تلفات ناشی از آن در حال افرایش می باشد. یکی از بهترین و شاید موثر ترین راه های مقابله با این بیماری خطرناک، پیشگیری از ابتلا به آن می باشد. از روش های پیشگیری این بیماری، قرنطینه خانگی و کاهش ارتباط بین افراد است زیرا در صورتی که فرد با ناقل های بیماری تماسی نداشته باشد، به احتمال زیاد به این بیماری مبتلا نخواهد شد.

کرونا ویروس برای اولین بار در سال 1937 از ویروس برونشیت عفونی در پرندگان جدا شد. نوع انسانی کرونا ویروس {HCoV} برای اولین بار در دهه 1960 و در دماغ فردی پیدا شد که سرما خوردگی معمولی داشت. دو گونه انسانی کرونا ویروس، که به نام های OC43 و 229E شناخته می شوند، مسئول بسیاری از سرما خوردگی های معمولی در انسان هستند.

کرونا ویروس و انجام آزمایشات در قرنطینه خانگی

این ویروس چند نوع مختلف دارد که جدیدترین آنها عبارت اند از:

1. سارس در سال 2002

2. مرس در سال 2015

3. کووید 19 در سال 2019 – 2020

اطلاعات کلی درباره کرونا ویروس

• هیچ راه حل و گزینه درمانی برای بهبود این ویروس وجود ندارد. واکسن این ویروس اخیرا در آمریکا در حال گذراندن مراحل آزمایشگاهی خود است.

• این ویروس علائمی شبیه به آنفولانزا و سرماخوردگی را دارد .

• بر اساس گفته ها ، این ویروس به طور میانگین بعد از 14 روز علائم خود را نشان می دهد . ( 2 تا 14 روز نهفتگی بدون علائم ) یعنی در این روز ها هیچ گونه علائمی در فرد وجود ندارد و او بدون اینکه متوجه باشد بیماری را به تمام افرادی که با او در ارتباط هستند، انتقال می دهد.

• ویروس کرونا از هر 100 نفر یک نفر را می کشد و افرادی که نمی توانند با این بیماری مبارزه کنند معمولا دارای یک بیماری زمینه ای دیگر نیز هستند. از بیماری های زمینه ای می توان به بیماری های خود ایمنی و دیابت و اختلالات تنفسی اشاره کرد. به این افراد، گروه های سنی بالای 60 سال را نیز اضافه کنید که به دلیل افزایش سن، سیستم ایمنی ضعیف تری دارند.

• کرونا ویروس در ابتلا به هر دو بیماری SARS و MERS نقش دارد.

• کرونا ویروس گونه های زیاد و متنوعی را آلوده می کند. تاکنون ابتلای حیواناتی مثل خفاش، ببر و گربه ها به صورت کامل تایید شده است. تاکنون گزارشی از ابتلای سگ ها مشاهده نشده است.

• تا کنون هفت نوع کرونا ویروس انسانی شناسایی شده است.

• شیوع بیماری کرونا که از کشور چین آغاز شده است، به 200 کشور منتقل شده است و تا کنون جان بیش از 100 هزار نفر را گرفته است.

کرونا ویروس و انجام آزمایشات در قرنطینه خانگی

نشانه ها و علائم ابتلا به کرونا ویروس

پس از این که بدن انسان به کرونا ویروس آلوده شود، در ابتدا هیچ علائم و نشانه ای از ابتلا در فرد دیده نمی شود. این در حالی است که بیماری در این دوران می تواند از فرد آلوده به دیگران منتقل شود. پس از پایان این دوره نهفتگی، نشانه هایی که فرد با آن مواجه می شود تقریبا به مدت دو تا چهار روز حالتی مانند سرما خوردگی یا آنفولانزا را در او به وجود می آورد.

علام این بیماری عبارتند از :

• تب؛

• آبریزش بینی؛

• خستگی و بی حالی؛

• سرفه؛

• خارش گلو؛

• آسم تشدید شده.

از موارد پیچیدگی کرونا ویروس همین دوره نهفتگی و همچنین انتقال سریع و راحت آن از طریق قطرات تنفسی می باشد. این ویروس به سختی در آزمایشگاه قابل کشت است و از آنجا ویژگی های ظاهری و سطحی به خصوصی دارد و دائما در حال تغییر آنتی ژن های سطحی خود می باشد، به سختی قابل کنترل و درمان می باشد. این ویروس را نمی تواند در آزمایشگاه کشت داد و تنها راه شناسایی و تشخیص آن، انجام واکنش PCR و بررسی وجود DNA ویروس در نمونه نازوفارنکس یا نمونه ترشحات تنفسی فرد می باشد.

کرونا ویروس و انجام آزمایشات در قرنطینه خانگی

پیشگیری از کرونا ویروس

در حال حاظر هیچ واکسنی برای این ویروس ساخته نشده است ، پس بهترین روش پیشگیری از ابتلا به آن است . روش های پیشگیری از ابتلا به این بیماری :

• دست هایتان را همیشه و به صورت مکرر به مدت 30 ثانیه با آب و صابون بشورید .

• از دست دادن یا تماس فیزیکی با افراد مشکوک خودداری کنید .

• سعی کنید از دستکش های یک بار مصرف استفاده کنید .

• از تماس دست با دهان و بینی که راه های تنفسی هستند خودداری کنید .

• اشیا و دیگر محیط های خانه را ضد عفونی کنید .

• از ماسک استفاده کنید .

هیچ راهی برای درمان ویروس کرونا وجود ندارد، بنابراین تنها راه درمانی پیش روی تان وجود دارد، این است که از خودتان مراقبت کنید و با رعایت برخی نکات زیر تا جایی که می توانید از این بیماری دوری کنید.

رعایت برخی نکات برای پیشگیری از کرونا

• استراحت کنید و بیش از حد به خودتان فشار نیاورید.

• به مقدار کافی آب بخورید.

• سیگار کشیدن را ترک کنید و در محل های آلوده باقی نمانید.

• می توانید از قرص های استامینوفن، ایبوبروفن یا ناپروکسن را برای کم کردن درد و تب استفاده کنید.

• دستگاه تصفیه کننده هوا را در خانه قرار دهید.

کرونا ویروس و انجام آزمایشات در قرنطینه خانگی

نحوه انتقال کرونا ویروس

تا به امروز تحقیقات زیادی بر روی نحوه انتشار این ویروس و نحوه انتقال آن از فردی به فرد دیگر انجام نشده است. با این وجود، باور بر این است که این ویروس تنها از طریق ذرات موجود در دستگاه تنفسی به فرد دیگری منتقل می شود و او را آلوده می کند.

کرونا ویروس از راه های زیر به فرد دیگری منتقل می شود:

• در صورتی که فرد در هنگام سرفه و عطسه کردن جلوی دهانش را نگیرد، قطره های ریز وارد هوا شده و ویروس در فضا پراکنده می شود.

• لمس کردن و دست دادن با فردی که به ویروس مبتلا شده است و سپس لمس کردن بینی، چشم یا دهان خودتان.

• در موارد بسیار نادر، در صورت تماس با مدفوع، این ویروس از فردی به فرد دیگر منتقل می شود.

برای این که از ابتلا به این ویروس جلوگیری کنید، در خانه بمانید و تمام روز را که ممکن است حتی نشانه های وجود ویروس را هم مشاهده کنید، استراحت کنید و هرگز با مردم دیگر ارتباطی نداشته باشید. هنگام سرفه و عطسه کردن، دهان و بینی تان را با دستمال یا شال گردن بپوشید زیرا در غیر این صورت، زمینه انتقال ویروس را فراهم کرده اید. حواس تان باشد که دستمال های استفاده شده را دوباره مصرف نکنید و خانه تان را مرتب ضد عفونی کنید.

راه های درمان کرونا ویروس

همان طور که در بالا اشاره کردیم این ویروس چیز جدیدی نیست و سال هاست که با ما بوده است. همان طور که آنفولانزا انواع مختلفی دارد که می تواند بر حیوانات خاص و انسان ها تاثیر بگذارد، گونه های مختلفی از کرونا ویروس می تواند بر حیوانات و انسان تأثیر بگذارد. نباید این نکته را فراموش کنید که در اکثر مواقع عفونت هایی که بر اثر این ویروس به وجود می آیند خفیف و بی خطر هستند و تنها نزدیک به 2% از مبتلایانی که زمینه بیماری های دیگر را دارند در معرض خطر هستند و بعد از دیدن علائم باید به بیمارستان مراجعه کنند.

سوال مهمی که این روزها مطرح است این است که بالاخره برای پیشگیری و یا درمان آن چه کاری می توانید انجام دهید؟ شاید تا الان شنیده باشید که پوشیدن ماسک تاثیر بسیار کمی در جلوگیری از ابتلا به عفونت های ویروسی دارد. خب پس چه باید بکنیم؟!

پس بهترین کار، بالا بردن سیستم ایمنی بدنتان است تا در مبارزه با این ویروس به شما کمک کند!

اول از همه باید مواد مغذی، مخصوصا ویتامین های A ، C، و D را به اندازه کافی مصرف کنید. باید بدانید که این ویتامین ها برای تقویت سیستم ایمنی بدنتان بسیار مهم هستند.

ویتامین C

پیشنهاد من (دکتر برونشتاین) این است که در صورتی که هنوز مبتلا به ویروس کرونا نشدید و علائمش را ندارید هر روز حدودا 3000 تا 5000 میلی گرم ویتامین ویتامین C مصرف کنید. اما اگر اولین نشانه های این بیماری را مشاهده کردید تا قبل ازین که به اسهال مبتلا نشدید می توانید هر ساعت حدودا 1000 میلی گرم ویتامین C مصرف کنید. در طول دوره اسهال برای مدتی مصرف این ویتامین را قطع کنید (ممکن است باعث بیشتر شدن شدت اسهال شود).

ویتامین A

پیشنهاد می کنیم که اگر هنوز مریض نشده اید و علائم را ندارید هر روز 5000 واحد (5,000 Units) ویتامین A مصرف کنید و وقتی اولین نشانه های بیماری ظاهر شدند به مدت 4 روز 100000 واحد مصرف کنید.

توجه داشته باشید که زنان باردار نمی توانند این دوزها را مصرف کنند.

توجه: همچنین باید توجه داشته باشید که باید ویتامین A مصرف کنید نه بتاکاروتن

کرونا ویروس و انجام آزمایشات در قرنطینه خانگی

ویتامین D

طبق تحقیقات انجام شده این ویتامین برای مبارزه با عفونت ها بسیار مهم است. توصیه می کنم در شروع بیماری و مشاهده اولین علائم با مشورت پزشک خود ، ویتامین دی مصرف کنید کرونا ویروس ها از طریق ACE2 (آنزیم تبدیل آنژیوتانسین ) به سلول ها متصل می شوند. این آنزیم با مصرف ویتامین D کاهش می یابد. . براساس مطالعه انجام شده توسط دانشگاه کوئین مری لندن، مکمل های ویتامین D بدن را در برابر عفونت های حاد تنفسی از جمله سرماخوردگی و آنفولانزا محافظت می کنند. مصرف روزانه یا هفتگی مکمل ویتامین D تا حدود زیادی خطر عفونت حاد تنفسی را کمتر می کند. افرادی که سطح ویتامین D بالایی در بدنشان داشتند 10 برابر کمتر از دیگران به این نوع عفونت ها مبتلا شدند.

علاوه بر موارد بالا استفاده از ید (نمک) به اندازه کافی (نه زیاد) نه تنها در مبارزه با عفونت ها، بلکه برای عملکرد صحیح سیستم ایمنی بدن ضروری است. اگر شخصی مشکل فشار خون نداشته باشد و علائم بیماری کرونا در او دیده نشود، توصیه می کنم هر روز حدودا 25 میلی گرم ید مصرف کند. در صورتی اولین نشانه های بیماری ظاهر شدند بهتر است روزانه حدود 50-100 میلی گرم مصرف کنید.

توجه: مصرف ید می تواند عوارض جانبی ایجاد کند. به همین خاطر بهتر است تحت نظر پزشک مصرف شود.

علاوه بر این ها اگر می خواهید همیشه در برابر هر بیماری ایمن باشید و سیستم ایمنی قوی داشته باشید باید مصرف بیش از اندازه قند و شیرینی را فراموش کنید. تحقیقات و آزمایشات زیادی ثابت کردند که مصرف قند تصفیه شده عملکرد گلبول های سفید خون را تا چند ساعت بعد از مصرف دچار اختلال می کند.

توصیه آخر هم که با آن حتما آشنا هستید نوشیدن آب است! برای اینکه بدانید چه مقدار آب باید در طول روز بنوشید باید وزن بدن خود را به پوند محاسبه کنید و عدد بدست آمده را به دو تقسیم کنید. حاصل این محاسبه، مقدار آبی است برای نوشیدن در روز در واحد اونس نیاز دارید . کم آبی بدن باعث طولانی شدن و پیشرفت عفونت می شود. به همین خاطر بسیار مهم است که سطح آب بدنتان را در حد متعادل نگه دارید.

آخرین توصیه من این است که در صورت بیماری های ویروسی نظیر کرونا که درمان مشخصی ندارند، پزشکان به صورت وریدی مواد مغذی را به بدن بیمار هدایت کنند. ویتامین C، پراکسید هیدروژن و ازن که به صورت وریدی تجویز شده باشد می تواند به هر کسی که مبتلا به عفونت است کمک کند.

“دکتر دیوید برونشتاین”

کرونا ویروس و انجام آزمایشات در قرنطینه خانگی

سخن پایانی

در خانه ماندن یکی از راحت ترین و مناسب ترین روش های پیشگیری از ابتلا به این ویروس خطرناک می باشد. رعایت نکات پیشگیری و همچنین کاهش رفت و آمد های غیر ضروری در سطح شهر، از بهترین راه های شکست دادن این بیماری می باشد. در این بین هستند کسانی که مجبور هستند برای انجام کارهایی مثل آزمایش خون و آزمایش قند خون و بررسی روند بیماری خود، به مراکز درمانی که کانون و مرکز عفونت هستند، مراجعه کنند. با آزمایشگاه آنلاین آنی آزما و انجام نمونه برداری و آزمایش در منزل و انجام آزمایش در منزل، دیگر نیازی نیست به بیمارستان ها مراجعه کنید. فقط کافیست با آنی آزما تماس بگیرید و کلیه آزمایشات خود را در اسرع وقت در منزل خود انجام دهید.

درخواست آزمایش

  • YYYY slash MM slash DD

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

باز کردن پیام
خدمات نمونه گیری در محل آنی آزما
سلام
به خدمات نمونه گیری در محل آنی آزما خوش آمدید!
برای ارتباط با اپراتور پیام خود را ارسال نمائید.