افراد مسن چگونه از ویروس کرونا در امان بمانند

ویروس کرونا و افراد مسن

ثبت آزمایش

  • YYYY slash MM slash DD

متاسفانه ویروس کرونا که در تمام دنیا شایع شده است، تمامی سنین را تهدید می کند اما خطر کرونا برای افراد مسن بسیار بیشتر است. این افراد سیستم ایمنی ضعیف تری داشته و از طرفی احتمال ابتلای آن ها به امراضی همانند بیماری های قلبی و عروقی بیشتر است. همین دو عامل کافی است تا بیشتر در معرض ابتلا به ویروس کرونا قرار داشته باشند. اما جایی برای نگرانی نخواهد بود. شما کافی است چند نکته را در نظر داشته و مراقبت های لازم را از خود داشته باشید. در این صورت از کرونا درا مان خواهید ماند. البته اطرافیان افراد مسن نیز لازم است احتیاط نموده و زمانی که قرار است به دیدن پدر و مادر مسن خود بروند، با رعایت اصول بهداشتی، شرایط را برای آن ها ایمن کنند تا این ویروس خطر جانی برای آن ها نداشته باشد.

درباره  ویروس کرونا و افراد مسن بیشتر بدایند

ویروس کرونا و افراد مسن ؛ ویروس کرونا نوعی بیماری ناشی از نوعی ویروس است که قبلاً در انسان شناسایی و دیده نشده بود. در بیشتر موارد ، ویروس کرونا باعث علائم خفیفی از جمله سرفه خشک ، خستگی و تب می شود ، هرچند که تب ممکن است علامت این بیماری برای برخی از افراد مسن نباشد. علائم خفیف دیگر شامل درد و ناراحتی ، احتقان بینی ، آبریزش بینی ، گلودرد یا اسهال است.

برخی از افراد آلوده می شوند اما علائمی ایجاد نمی کنند و احساس ناخوشایندی نمی کنند. بیشتر افراد بدون نیاز به درمان خاص ، از این بیماری بهبود می یابند. از هر 6 نفری که به ویروس کرونا مبتلا می شوند، 1 نفر به طور جدی بیمار می شود و در تنفس خود مشکل دارد.

ویروس کرونا و افراد مسن

ویروس کرونا چگونه منتقل می شود؟

افراد می توانند ویروس کرونا را از سایر مبتلایان به ویروس بگیرند. این بیماری می تواند از طریق شخصی به شخص دیگر و از طریق قطرات کوچک تنفسی از بینی یا دهان از فرد به فرد دیگر گسترش یابد ، که در هنگام سرفه یا بازدم فرد مبتلا به کرونا ویروس گسترش می یابد. این قطرات بر روی اشیاء و سطوح اطراف فرد فرود می آید. سپس افراد دیگر با لمس این اجسام یا سطوح ، کووید 19 را گرفته و سپس چشم ، بینی یا دهان خود را لمس می کنند. افراد همچنین می توانند این بیماری را در صورت تنفس قطرات از فرد مبتلا به این ویروس که سرفه می کند یا تنفس می کند، بگیرند.

چه کسانی در معرض ابتلا به بیماری شدید با ویروس کرونا هستند؟

ویروس کرونا و افراد مسن و افراد در هر سنی که دارای شرایط پزشکی و بیماری قبلی موجود هستند (مانند دیابت ، فشار خون بالا ، بیماری قلبی ، بیماری ریه یا سرطان) بیشتر از سایرین در خطر ابتلا به بیماری جدی و شدید با ویروس کرونا می باشند.

آیا واکسن ، دارو یا درمانی برای ویروس کرونا وجود دارد؟

در حالی که برخی از داروهای غربی ، سنتی یا خانگی ممکن است باعث تسکین و کاهش علائم خفیف کووید 19 شوند ، هیچ داروی تایید شده ای برای پیشگیری یا درمان این بیماری وجود ندارد. WHO خود درمانی را با هیچ دارویی ، از جمله آنتی بیوتیک ها ، به عنوان یک پیشگیری یا درمانی برای کرونا ویروس توصیه نمی کند. با این حال ، چندین آزمایش بالینی در حال انجام در مورد داروهای غربی و سنتی در حال انجام است. WHO در تلاش است تا واكسن ها و داروها را برای پیشگیری و درمان COVID-19 هماهنگ كند و به محض دستیابی به نتایج تحقیقات ، اطلاعات جدیدی را ارائه خواهد داد.

ویروس کرونا و افراد مسن

برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا چه کاری می توانم انجام دهم؟

برای جلوگیری از عفونت ، پنج کار وجود دارد که می توانید انجام دهید.

1. مرتباً دستها را با آب و صابون بشویید و آنها را کاملاً خشک کنید.

همچنین اگر دست شما به وضوح کثیف نیست و در صورت وجود این محصول در دسترس هستید ، می توانید از مالش دست با الکل استفاده کنید. تمیز کردن مکرر دست ها ، ویروس را در صورت وجود روی دست شما از بین می برد. اگر صابون دستی یا الکل موجود نباشد ، استفاده از آب کلر (0.05٪) برای شستشوی دست یک گزینه است ، اما ایده آل نیست زیرا استفاده مکرر ممکن است باعث تحریک پوست شما شود.

2. هنگام سرفه و عطسه ، دهان و بینی خود را با آرنج یا پارچه و ماسک بپوشانید.

و به یاد داشته باشید که پارچه مورد استفاده را بلافاصله در سطل زباله درب دار ریخته و دستان خود را بشویید. به این ترتیب از دیگران در برابر هرگونه ویروسی که از طریق سرفه و عطسه رها می شود ، محافظت می کنید.

3. از تماس دست با چشم ، بینی و دهان خودداری کنید.

دست بسیاری از سطوح آلوده به ویروس را لمس می کند. اگر با دستان آلوده چشم ، بینی یا دهان خود را لمس کنید ، می توانید ویروس را از سطح آلوده به بدنتان انتقال دهید.

4. فاصله اجتماعی خود را از دیگران حفظ کنید.

اگر مقامات ملی یا محلی شما قرنطینه خانگی را اعمال کرده اند ، احترام به این قانون بسیار مهم است. انجام ورزش در بیرون برای سلامتی جسمی و روحی شما مفید است ، اما باید فقط در صورت انجام مقررات برای منطقه شما انجام شود. وقتی بیرون می روید ، از رفتن به فضاهای شلوغ خودداری کنید و حداقل 1 متر فاصله را از دیگران حفظ کنید. از مراجعه غیرضروری به بیرون از خانه خودداری کنید.

اگر ویزیت ها ضروری است (به عنوان مثال مراقب برای حمایت از فعالیت های زندگی روزانه) ، از بازدید کننده خود بخواهید که به طور مرتب علائم را بررسی کند تا هنگام بازدید شما از علائم علامت گذاری شده بهره مند شوید. از آنها بخواهید که این پنج عمل مهم را نیز انجام دهند ، از جمله شستن دست ها هنگام ورود به خانه شما.

5. هر روز سطوح لمس شده را تمیز و ضد عفونی کنید.

این سطوح شامل میزها ، میز کارها ، کلیدهای روشنایی ، صندلی ها، مبل ها، تلفن ها ، صفحه کلیدها ، توالت ، شیرهای برقی و غیره می شود. اگر سطوح کثیف است ، قبل از ضد عفونی از مواد شوینده یا صابون و آب استفاده کنید.

ویروس کرونا و افراد مسن

افراد مسن برای آماده شدن در برابر ویروس کرونا در جامعه خود چه کاری می توانند انجام دهند؟

کارهای بسیاری وجود دارد که می توانید برای آماده شدن در برابر ویروس کرونا و افراد مسن در جامعه خود انجام دهید.

خود را از اقدامات ویژه ای که در جامعه شما انجام شده است و همچنین خدمات و منابع اطلاعات موثقی که برای فوریت های پزشکی در دسترس است (به عنوان مثال زایمان خانگی ، پشتیبانی روانی- اجتماعی ، وب سایت وزارت بهداشت ، دسترسی جایگزین به مستمری خود) مطلع کنید.

لیستی از لوازم اصلی مورد نیاز حداقل برای دو هفته ایجاد کنید و سعی کنید این موارد را در صورت امکان تهیه نمایید (به عنوان مثال مواد غذایی غیر قابل فساد ، محصولات خانگی ، باتری برای وسایل کمکی که ممکن است استفاده کنید و داروهای تجویزی). از طرف دیگر ، از اعضای خانواده ، مراقبان ، همسایگان یا رهبران جامعه بخواهید که در زمینه سفارش و یا تحویل مواد غذایی یا داروهای تجویزی کمک کنند.

اطمینان حاصل کنید که اعتبار تلفن همراه شما بالا رفته است و مکانی امن برای شارژ تلفن خود به طور مرتب شناسایی کنید تا بتوانید با خانواده و دوستان در تماس باشید و در صورت لزوم به خدمات اضطراری برسید. لیستی از شماره های اضطراری (به عنوان مثال راهنمای محلی ویروس کرونا، شماره های اورژانس های بهداشتی در بیمارستان، خط تلفن پشتیبانی روانی- اجتماعی) تهیه کنید و از مراکز پشتیبانی (به عنوان مثال اعضای خانواده و دوستان ، مراقب اصلی ، متخصصین مراقبت از اجتماع ، انجمن های افراد مسن)تهیه نمایید.

اگر تنها زندگی می کنید ، ممکن است بخواهید این لیست را به اشتراک بگذارید و از همسایگان ، خانواده یا سرپرستان خود بخواهید که به طور مرتب در تماس باشند ، به عنوان مثال از طریق تلفن یا گپ ویدیویی. با کارمند مراقبت های بهداشتی خود صحبت کنید که چگونه می توان نیازهای سلامتی شما را در طول دوران کرونا برطرف کرد. این کار ممکن است در به تعویق انداختن قرارهای غیر فوری ، گفتگو با پزشک یا متخصص مراقبت های بهداشتی بجای مراجعه حضوری و یا گفتگوی ویدیویی به جای حضوری و یا تجدید نظر در برنامه واکسیناسیون شما مفید باشد.

اگر به پشتیبانی ارائه شده از یک مراقب تکیه می کنید ، با شخص دیگری که به او اعتماد دارید برای حمایت از نیازهای روزمره زندگی و مراقبت خود در صورتی که فرد مراقب شما نتواند به مراقبت خود ادامه دهد ، شناسایی کنید. با هم ، می توانید تمام مراقبت های شخصی و مساعدت های لازم و نحوه تهیه آن را یادداشت کرده و آن را با این شخص مورد اعتماد به اشتراک بگذارید تا در صورت نیاز آنها بتوانند مراقبت های لازم را ارائه دهند.

اگر سرپرست اصلی شخص دیگری هستید که به مراقبت وابسته می باشد (به عنوان مثال نوه ، همسر بزرگتر ، فرزند دارای معلولیت) ، شخصی را شناسایی کنید که شما و شخصی که به او اعتماد دارید ، مسئولیت های مراقبتی شما را در صورت بیمار شدن به عهده بگیرد. به عنوان مثال در صورتی که می خواهید آزمایش ویروس کرونا انجام دهید، به جای مراجعه حضوری می توانید از خدمات آنلاین و غیر حضوری آنی آزما برای انجام کلیه آزمایشات خود استفاده نمایید.

مقامات محلی یا سازمان های داوطلب که در این شرایط در جامعه شما پشتیبانی می کنند ممکن است بتوانند کمک کنند. اگر چند نفر در خانه شما زندگی می کنند ، در صورت امکان یک اتاق یا فضای جداگانه در خانه خود تهیه کنید تا هر کسی که علائم ابتلا به ویروس کرونا را نشان می دهد ، از دیگران جدا شود. اگر فضای شخصی برای انزوا ندارید ، با رهبران جامعه یا مقامات بهداشت محلی تماس بگیرید تا ببینید فضای جامعه وجود دارد که می تواند به شما یا سایر اعضای خانواده کمک کند تا خود را در انزوا قرار دهید.

در مورد اتفاقی که برای شما رخ می دهد و شما قادر به تصمیم گیری های خود نیستید ، در مورد مراقبت و پشتیبانی ، از جمله درمان پزشکی ، برای شما مهم است که فکر کنید. اگر می خواهید یک برنامه مراقبت پیشرفته تهیه کنید تا خواسته های درمانی و پزشکی خود را ثبت کنید ، می توانید در مورد آن با کارمند مراقبت های بهداشتی یا شخصی که به آن اعتماد دارید صحبت کنید. می توانید خواسته های خود را بنویسید و آنها را با افرادی که به آنها اعتماد دارید به اشتراک بگذارید.

ویروس کرونا و افراد مسن

در صورت بروز علائم ویروس کرونا چه کاری باید انجام دهم؟

اگر علائم مربوط به ویروس کرونا را مشاهده کردید ، با یک پزشک مشورت کنید. در صورت امکان ابتدا با تلفن تماس بگیرید و در مورد شرایط سلامتی و داروهای قبلی که می خواهید استفاده کنید، به پزشک اطلاع دهید. دستورالعمل های مربوط به مراقبت های بهداشتی را رعایت کنید و علائم خود را به طور مرتب کنترل کنید. اگر در تنفس مشکل دارید ، فوراً با اورژانس بیمارستان تماس بگیرید زیرا این موضوع ممکن است به دلیل عفونت تنفسی باشد. در صورت امکان ابتدا با تلفن تماس بگیرید تا یاد بگیرید که بعد چه کاری انجام دهید.

اگر با دیگران زندگی می کنید ، به محض اینکه به عفونت شک دارید با استفاده از فضایی که از قبل مشخص کرده اید ، خود را جدا کنید. شما و سایر اعضای خانواده نیز باید در صورت امکان ماسک پزشکی را در حد امکان بپوشید. اگر با دیگران زندگی می کنید و مراقبت در منزل در مورد ویروس کرونا توسط مددکار شما توصیه می شود ، سایر اعضای خانواده باید راهنمایی های مربوط به مراقبت در منزل را برای بیماران مبتلا به ویروس کرونا ارائه دهند که علائم خفیف و مدیریت تماس با آنها را دنبال می کنند.

اگر به تنهایی زندگی می کنید و مراقبت در منزل در مورد ویروس کرونا توسط پزشک مراقبت های بهداشتی توصیه می شود ، از خانواده ، دوستان ، همسایگان ، پزشک مراقبت های بهداشتی یا یک سازمان داوطلب محلی بخواهید که مرتباً شما را چک کنند و در صورت لزوم پشتیبانی را ارائه دهند.

ویروس کرونا و افراد مسن

انجام آزمایش در منزل برای مدیریت ویروس کرونا

آزمایش در منزل یکی از روش های ساده و بدون دردسر برای انجام کلیه آزمایش های شما، به خصوص آزمایش ویروس کرونا می باشد. در این روش دیگر نیازی نیست که شما به صورت حضوری به آزمایشگاه مراجعه نمایید و تنها کافیست از طریق سایت آزمایشگاه آنلاین آنی آزما، درخواست خود مبنی بر انجام آزمایش را پر کرده و در کوتاه ترین زمان و در مکان دلخواه شما، نمونه گیری شما انجام شود.

نمونه گیری در منزل توسط کادر متخصص و آموزش دیده آزمایشگاه انجام می شود. این افراد ضمن گذراندن دوره های علمی و عملی مورد نیاز برای انجام خونگیری صحیح و اصولی، با استفاده از کامل ترین ابزار و تجهیزات پزشکی مورد نیاز برای نمونه گیری، آزمایش شما را در زمان و محل دلخواه شما انجام می دهند. آزمایش در منزل روش نسبتا جدیدی است که به کمک افرادی می آید که امکان مراجعه حضوری به آزمایشگاه و دریافت جواب را ندارند و با کمک این راه می توانند با کمترین هزینه و در کمترین زمان آزمایش خود را با خیال راحت انجام دهند.

برای اکثر افراد این سوال پیش می آید که در صورتی که تست های من به صورت آزمایش در منزل انجام شود، تکلیف جواب های آن چگونه خواهد بود و یا در صورتی که مشکل یا سوالی برای فرد ایجاد شود، از چه راهی می توانند آنها را پیگیری نمایند. جواب تمام این سوالات بسیار ساده و راحت می باشد. برای این منظور شما به صورت اینترنتی آزمایشات خود را ثبت می نمایید و بای دریافت جواب های خود نیز به راحتی می توانید به صورت اینترنتی و در قسمت جوابدهی و با دریافت رمز عبور مخصوص خود جواب های آزمایش خود را مشاهده کرده و پرینت نمایید.

در صورتی که مشکل یا سوالی نیز برای شما پیش بیاید، قسمت پشتیبانی سایت آماده است تا در سریع ترین زمان به سوالات شما پاسخ داده و مشکلات شما را برطرف نماید.

آزمایش های شما در آزمایشگاه آنلاین آنی آزما با بهترین و با کیفیت ترین دستگاه های آزمایشگاهی انجام می شود که مورد تایید پزشکان و متخصصان می باشد و جواب های این آزمایشگاه دارای اعتبار ویژه ای در نزد جامعه پزشکان می باشد و شما با خیال کاملا راحت می توانید تست های آزمایشگاهی خود را به دست متخصصان ما بسپارید.

درخواست آزمایش

  • YYYY slash MM slash DD

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

باز کردن پیام
خدمات نمونه گیری در محل آنی آزما
سلام
به خدمات نمونه گیری در محل آنی آزما خوش آمدید!
برای ارتباط با اپراتور پیام خود را ارسال نمائید.