مزایای آزمایش کرونا در منزل

مزایای آزمایش کرونا در منزل

مهمترین فاکتور برای مهار کرونا، بحث رعایت فاصله‌های اجتماعی است و برای این منظور ما باید ابتدا از رفتن به محیط‌های شلوغ و محیط‌هایی که به احتمال بیشتری آلوده هستند خودداری کنیم. در این میان آزمایشگاه‌ها به عنوان مکان‌های پرخطر شناخته می‌شوند چون افراد زیادی روزانه برای انجام تست کرونا به آزمایشگاه مراجعه می‌کنند. بنابراین در چنین شرایطی انجام آزمایش کرونا در منزل عاقلانه‌ترین کاری است که می‌توان انجام داد. شاید این سؤال برای شما به وجود بیاید که چگونه می‌توانید آزمایش را خارج از حیط آزمایشگاهی انجام دهیم؟ این مطلب در این مورد برای شما توضیحات علمی را ارائه می‌کند.

آزمایش کرونا در منزل یک روش آسان و کاربردی جهت تشخیص می باشد

انجام تست کرونا در منزل از نظر اقتصادی بسیار مقرون به صرفه است. این روز ها با افزایش ترافیک و هزینه های رفت و آمد مراجعه به یک مرکز دارای هزینه بالایی می باشد که با انجام این روش می توان در هزینه های تشخیص و درمان تا حدود زیادی صرفه جویی کرد. با مدرنیته شدن جهان امروز روز به روز جهان به سمتی سوق پیدا می کند راه های انجام کار های ضروری از جمله انجام آزمایشات می باشد.

انجام آزمایش کرونا در منزل این امکان را فراهم می کند که بدون هیچ گونه دردسری آزمایش خود را انجام دهید. زمان برای همه ما به یک مسئله بسیار مهم تبدیل شده است. به طوری که شاید ممکن است شما از انجام دادن بسیاری از کارها حتی ضروری به علت کمبود وقت صرف نظر کرده باشید ولی با انجام آزمایش در منزل می توانید علاوه بر آن که در زمان خود صرفه جویی کرده باشید این زمان را صرف خانوادتان کنید. همچنین حتی اگر قادر به مرخصی از کار خود نیستید نگران نباشید شما می توانید آزمایش خود را در محل کار خود نیز انجام دهید. انجام آزمایش کرونا در منزل در منزل این امکان را به شما می دهد بدون آن که مجبور به خروج از قرنطینه باشید نمونه گیری در منزل یا محل کار خود انجام دهید.

آزمایش هورمونی زنانه

برای انجام آزمایش کرونا در منزل کدام روش تستی را انتخاب کنیم؟

یکی از سوالاتی ممکن است برای شما در حین تکمیل پذیرش برای آزمایش کرونا در منزل پیش آمده باشد، این است که برای تشخیص ابتلا به کووید ۱۹ کدام از تست های کرونا که شامل الایزا، ، رپید، روش های غربالگری می باشد را انتخاب کنم؟ در پاسخ به چنین سوالی باید بگوییم تست های کرونا هر کدام کاربرد به خصوص خود را دارند و این تصور که هر کدام نسبت به دیگری برتری و یا تست بهتری است اشتباه می باشد. به طور کلی آزمایش کرونا با روش PCR جهت تشخیص ابتلا یا عدم ابتلا به کرونا انجام می شود ولی تست الایزا به روش آنتی بادی در بیشتر موارد جهت تشخیص و پیگیری درمان و یا بهبودی کامل فرد انجام می شود.

بنابراین اگر دارای علائم کووید ۱۹ در خود یا نزدیکانتان هستید، بهتر است روش PCR را جهت آزمایش کرونا در منزل انتخاب کنید. تست PCR در آزمایش ویروس کرونا به دنبال خود ویروس در بینی ، گلو یا مناطق دیگر دستگاه تنفسی است تا مشخص شود آیا عفونت فعال با SARS-CoV-2 وجود دارد یا خیر. در بیشتر موارد ، یک نمونه از بینی یا گلو توسط پزشک متخصص یا کارکنان بیمارستان و پرستار ها به وسیله سواپ گرفته می شود و آن سواب برای آزمایش به آزمایشگاه فرستاده می شود. تست مثبت PCR در آزمایش ویروس کرونا بدین معنی است که فرد مورد آزمایش عفونت فعال COVID-19 دارد.

آزمایش کرونا در منزل

عوارض کرونا برای زنان باردار

مادران مبتلا شده خصوصا گروهی که دچار درگیری ریه می‌شوند در معرض خطر زایمان زودرس (قبل از ۳۷ هفته بارداری) و سزارین بیشتر قرار می گیرند. البته پنج علت اصلی مرگ در بین زنان ایرانی برای کلیه سنین شامل بیماری‌های قلبی عروقی، سرطان‌ها، اختلالات عصبی، دیابت، بیماری‌های کلیوی و بیماری‌های مزمن تنفسی بوده که همگی از بیماری‌های غیرواگیر هستند. با توجه به اینکه در حال حاضر اولویت سلامت در کل کشور پاندمی کرونا است و از طرف دیگر با توجه به نقشی که زنان در مدیریت سلامت خود، خانواده و در نهایت جامعه ایفا می‌کنند شعار امسال “زنان، مدیریت سلامت، مهار کرونا” انتخاب شده است. هرچند مرگ و میر و میزان بستری کووید۱۹ در بین آقایان بیشتر است، ولی عوارض روانی و اجتماعی ناشی از کووید۱۹ در بین خانم‌ها بیشتر دیده می‌شود.

زنان باردار از گروه‌های در معرض خطر برای کووید هستند. بارداری احتمال ابتلا به کووید۱۹ را افزایش نمی‌دهد ولی احتمال بستری و مرگ ناشی از کووید۱۹ در بین زنان باردار بیشتر از زنان غیر باردار در گروه سنی مشابه است. از طرف دیگر پاندمی کووید۱۹ تاثیر زیادی بر روی زندگی ما گذاشته و شرایط زندگی را پر استرس کرده است. شرایط قرنطینه، احساس تنهایی، ترس از مرگ و از دست دادن عزیزان و دسترسی مداوم به اخبار بد شرایط زندگی را پر از اضطراب و فشارهای روحی کرده است. مراقبت‌های کووید۱۹ نظیر اقدامات پیشگیری، آموزش کودکان در خانه و مراقبت از افراد مبتلا و بیمار و… فشار بیشتری بر زنان وارد می‌کند و این باعث می‌شود که عوارض روانی نظیر بی‌خوابی، افسردگی، اضطراب و یا بدتر شدن بیماری روانی قبلی در بین زنان بیشتر بروز کند.

بارداری و احتمال ابتلا به کووید۱۹ علامت‌دار یا بی علامت

بارداری باعث افزایش احتمال ابتلا به کووید۱۹ علامت‌دار یا بی علامت نمی‌شود، اما زنان باردار در مقایسه با زنان دیگر در همان گروه سنی، ممکن است دوره بالینی شدیدتری را طی کنند. به این معنی که احتمال بستری، نیاز به مراقبت‌های ویژه و نیاز به استفاده از ونتیلاتور در زنان باردار و زنانی که به تازگی زایمان کرده اند (تا ۴۲ روز پس از ختم حاملگی) و به کرونا مبتلا شده‌اند بالاتر از زنان غیر باردار در همان گروه سنی است. علاوه بر آن عواقبی نظیر زایمان زودتر از موعد (زودتر از ۳۷ هفته) در بین زنان باردار مبتلا به کووید۱۹ بالاتر از زنان باردار غیر مبتلا به این بیماری است.

مادران مبتلا شده خصوصا گروهی که دچار درگیری ریه می‌شوند در معرض خطر زایمان زودرس (قبل از ۳۷ هفته بارداری) و سزارین بیشتر قرار می گیرند. با توجه به اینکه باروری تحت تاثیر وضعیت روحی روانی است، قطعا کووید۱۹ تاثیراتی روی باروری داشته است ولی ارتباط مستقیم بین کووید۱۹ و عادت ماهانه، اگر چه به صورت تئوری مطرح شده ولی از جمله مواردی است که در سطح جهان نیاز به بررسی بیشتر دارد. میزان ابتلا در بین زنان و مردان تفاوت چندانی ندارد ولی میزان بستری، مرگ و میر و عوارض ناشی از بیماری در بین آقایان بیشتر است.

بارداری و احتمال ابتلا به کووید۱۹ علامت‌دار یا بی علامت

پنج علت اصلی مرگ در بین زنان ایرانی

پنج علت اصلی مرگ در بین زنان ایرانی برای کلیه سنین شامل بیماری‌های قلبی عروقی، سرطان‌ها، اختلالات عصبی، دیابت، بیماری‌های کلیوی و بیماری‌های مزمن تنفسی بوده که همگی از بیماری‌های غیر واگیر هستند. بر اساس مطالعه بار بیماری‌ها نیز بیماری‌های قلبی عروقی، اسکلتی عضلانی و اختلالات روانی سه رتبه اول را در بین زنان دارند. طبق پیمایش عوامل خطر بیماری‌های واگیر، شیوع دیابت بر اساس قند خون ناشتا در بین زنان ۱۱.۵۵درصد بوده که در مقایسه با آقایان ۱۰ درصد بالاتر است.

با بالا رفتن سن از ۴۵ سال به بالا این میزان بالاتر می‌رود و در گروه سنی ۷۰ سال تا حد ۲۷ درصد می‌رسد. برای بیماری‌های دارای اولویت، چه واگیر و چه غیر واگیر نظام ثبت و مراقبت وجود دارد و این نظام اطلاعات را به تفکیک زن و مرد جمع آوری و اعلام می‌کند. برای سرطان‌ها نیز یک نظام جامع ثبت سرطان در کشور وجود دارد که آمار بیماری را استخراج و گزارش می‌کند.

پوکی استخوان یکی از بیماری‌های شایع در کشور

پوکی استخوان یکی از بیماری‌های شایع در کشور است. در حال حاضر از هر ۲ زن و هر ۴ مرد بالای ۵۰ سال یک نفر این بیماری را تجربه می‌کنند. ۸۰ درصد زنان ایرانی بالای ۷۵ سال به استئوپروز مبتلا هستند و در ۶۰ سالگی این عدد نزدیک به ۵۰ می رسد. نیمی از زنان بالای ۵۰ سال شکستگی استئوپروز را تجربه می‌کنند که به نظر می‌رسد این موضوع از هر پیامد سلامت دیگری بروز بیشتری داشته باشد. این بیماری به شدت کیفیت زندگی را کاهش داده و یا سبب وابستگی افراد به دیگران می‌شود و در نتیجه ناتوانی ایجاد می‌کند. بررسی‌ها نشان داده است که ۶۴ درصد زنان ایرانی دچار کم تحرکی هستند از طرف دیگر کمبود ویتامین D نیز بسیار شایع است. سبک زندگی مانند رژیم غذایی و ورزش برای پیشگیری از پوکی استخوان ضروری است.

در زمان اپیدمی کووید۱۹ برخی عوامل خطر پوکی استخوان شایع‌تر شده است. عواملی مثل کم تحرکی، تغذیه نامناسب و مصرف سیگار و الکل از عوامل مهم پوکی استخوان هستند که همه‌گیری کووید۱۹ به آن دامن می‌زند. برای جلوگیری از پوکی استخوان باید ورزش منظم داشته باشیم. بزرگسالان ۱۹ تا ۶۴ ساله هر هفته حداقل باید ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه فعالیت هوازی با شدت متوسط مانند دوچرخه‌سواری یا پیاده‌روی سریع انجام دهند. همینطور مصرف لبنیات و غذاهای سرشار از کلسیم ضروری است. تشخیص به موقع کمبود ویتامین D به خصوص در خانم‌های بالای ۵۰ سال بسیار اهمیت دارد و اگر این ویتامین در بدن افراد کم باشد، با اقدام مناسب و دریافت این ویتامین به صورت مکمل می‌توان آن را جبران کرد تا از بروز پوکی استخوان جلوگیری کرد.

سلامت عمومی و کم کردن مرگ و میر و بار بیماری‌ها

هدف اصلی وزارت بهداشت ارتقاء سلامت عمومی و کم کردن مرگ و میر و بار بیماری‌ها است. این موضوع شامل زنان و مردان می‌شود. تفاوت‌های فیزیکی و رفتاری و … بین زنان و مردان وجود دارد و وزارت بهداشت این تفاوت‌ها را در برنامه‌های مختلف در نظر گرفته، لحاظ می‌کند. از طرفی برخی برنامه‌ها نظیر برنامه سلامت مادران ویژه زنان است که به صورت یک برنامه مشخص در وزارت بهداشت در حال اجرا است.

مهم ترین چالش وزارت بهداشت در زمینه ارتقاء سلامت عدم اطلاع عمومی جامعه از وجود خدمات پایه سلامت است که به صورت رایگان توسط کلیه مراکز و پایگاه‌های بهداشتی درمانی در سطح کشور ارائه می‌شوند. متاسفانه به دلیل عدم اطلاع عمومی، میزان بهره‌گیری از این خدمات محدود است. مراکز و پایگاه‌های سلامت در سطح کشور خدمات پایه سلامت را برای گروه‌های سنی مختلف را ارائه می‌کنند.

پوکی استخوان

شیوع و مرگ ناشی از کرونا در افراد چاق بیشتر است

برای ایجاد ایمنی مواد غذایی باید حداقل آلودگی‌های بیولوژیکی، فیزیکی و شیمیایی موادغذایی را در نظر بگیریم و باعث شویم حداقل آسیب به مردم برسد. شدت و شیوع کرونا و همچنین مرگ و میر ناشی از آن در افراد چاق بیشتر است و این از آسیب های چاقی است. وزارت بهداشت متولی اصلی سلامت مردم است و هدف اصلی این وزارتخانه ارتقای سلامت جامعه است و باید برنامه‌های عملیاتی مشخصی در این راستا تدوین کند تا بتواند سلامت جسمی و روانی مردم را تامین کند.

امروزه همه ایران را به عنوان یکی از کشورهای مهم در برنامه‌های استراتژیک منطقه و آسیای جنوب شرقی می‌شناسند و کشور عزیز ما توانمندی‌های زیادی در حوزه امنیت و مواد غذایی به عهده دارد تا از طریق آن سلامت را برای مردم ایجاد کند. متولی این کار در کشور ما سازمان غذا و دارو است که در این سازمان مهمترین مسئله این است که نظارت بر ایمنی در زنجیره غذایی است.

در شرایط پاندمی کرونا دیدیم که افرادی که چاق بودند شدت و شیوع بیشتر بیماری را تجربه کردند و مرگ و میر هم در آنها بیشتر بود؛ اینها نشان دهنده آسیب‌های چاقی بود. مصرف قند، نمک و چربی بالا از مواردی است که باعث ایجاد مشکل می‌شود و غذا و دارو باید با تولید کنندگان مواد غذایی تعامل داشته باشد تا از میزان حداقلی اقلام یاد شده در تولیدات خود استفاده کننند. برای اینکه در این راستا فعال باشیم در این سازمان مسئولین خبره داریم که فعال هستند. شرایط تحریم‌های ظالمانه در ایران یک حسن داشت و آنهم این بود که به مواد غذایی داخلی خود متمرکز شدیم و مصرف مواد غذایی داخلی را می‌توانیم بهتر کنترل کنیم.

نمونه گیری در منزل

تست آنتی بادی واکسن کرونا به صورت آزمایش در منزل

تست آنتی بادی واکسن کرونا به صورت آزمایش در منزل یکی از خدمات نوینی است که توسط آزمایشگاه آنلاین آنی آزما برای همشهریان عزیز ساکن تهران ارائه می گردد. با این خدمت جدید دیگر نیازی نیست که شما به صورت حضوری برای انجام آزمایشات خود به آزمایشگاه مراجعه کرده و وقت خود را تلف نمایید. تنها کاری که لازم است انجام دهید این است که تلفن خود را بردارید و با آزمایشگاه آنی آزما تماس بگیرید و یا از اپلیکیشن این آزمایشگاه، محل نمونه گیری خودتان را مشخص کنید و یا اینکه با مراجعه به سایت آنی آزما، کارهای پذیرش آزمایشات خود را به صورت اینترنتی و غیرحضوری انجام دهید.

آزمایش کرونا در منزل یک روش ساده در عین حال کاربردی می باشد که امروزه برای تشخیص آسان می باشد. با صنعتی شدن دنیا، افزایش ساعات کاری، افزایش آلودگی ها، ترافیک، شیوع بیماری هایی مانند کووید ۱۹ و غیره مراجعه به آزمایشگاه و انجام آزمایشگاه تبدیل به یک کار پردردسر شده است. به طوری که بسیاری از افراد به علت وقت گیر بودن و سخت بودن این راه هر روز انجام آزمایش را به تعویق می اندازند ولی انجام آزمایش در منزل وین امکان را برای شما ایجاد می کند که بدون آن که مجبور به حضور در آزمایشگاه برای انجام نمونه گیری، پذیرش، جوابدهی باشید، در منزل یا محل کار در عرض چند دقیقه می توانید آزمایش خود را انجام دهید.

سخن پایانی

آزمایشگاه شبانه روزی آنی آزما یکی از بهترین و بزرگترین مراکزی است که سال‌هاست خدمات غیرحضوری خود را شروع کرده و به همین دلیل آمادگی ارائه خدمات در دوران کرونا برای شما عزیزان را دارد. با توجه به اینکه ما لازم دانستیم دامنه خدمات خود را برای همه مردم در تمام کشور گسترش دهیم، به همین دلیل با همه آزمایشگاه‌های ایران وارد قرارداد شده و در نتیجه شما در هر منطقه جغرافیایی که باشید می‌توانید با تماس با آزمایشگاه شبانه روزی آنی آزما، از خدمات نمونه‌گیری در منزل و انجام تست کرونا در منزل بهره‌مند شوید. همچنین نتیجه به صورت آنلاین برای شما ارائه می‌گردد. بنابراین با توجه به مزایای آزمایش کرونا در منزل، در این مقاله در مورد آن صحبت کردیم. شما می‌توانید در بهترین شرایط آزمایشگاهی و بدون نیاز به مراجعه حضوری، تست کرونا در منزل را انجام دهید.

درخواست آزمایش

  • YYYY slash MM slash DD

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

باز کردن پیام
خدمات نمونه گیری در محل آنی آزما
سلام
به خدمات نمونه گیری در محل آنی آزما خوش آمدید!
برای ارتباط با اپراتور پیام خود را ارسال نمائید.