آموزش تشخیص صحیح علائم کرونا

علائم کرونا

بیماری کووید یا کرونا، یکی از جدید ترین مشکلات بشری محسوب می شود. این بیماری در زمان اوج خود توانست تا افراد زیادی را به خود درگیر کرده و بسیاری از فرآیند های جهانی را مختل نماید. امروزه واکسن مناسب برای مقابله با این بیماری کشف شده و در نتیجه افراد کمتری به آن درگیر می شوند؛ هرچند که نباید فکر کنیم این مسئله قرار است تا باعث از بین رفتن کرونا شود. دانستن علائم کرونا یکی از آسان ترین راه هایی است که می توان به وسیله آن، از شیوع و پیشرفت این بیماری جلوگیری نمود.
با ما در ادامه این مقاله، همراه باشید تا علائم این بیماری را شناخته و روش های پیشگیری از آن را با یکدیگر مطالعه نماییم.

شناخت انواع علائم کرونا

ویروس کرونا با درگیر کردن ریه و دیگر اعضای بدن، سبب بروز مشکلات و علائم خاصی در افراد می شود. علائم کرونا بسیار به علائم دیگر بیماری های رایج مانند سرماخوردگی و آنفولانزا شبیه بوده و این مشکل می تواند باعث گمراه شدن بیماران شود.
علائم کووید به چند دسته تقسیم می شوند که سه علامت اصلی آن، به ترتیب تب، سرفه و خستگی هستند. این سه نکته تقریبا در میان تمامی بیماران مبتلا به ویروس کرونا مشابه بوده و کمتر بیماری می تواند ویروس کووید را بدون تجربه این سه حالت، از بدن خود خارج نماید.
در نظر داشته باشید که علائم کرونا محدود به این سه گزینه نشده و این ویروس بیماران مختلف را به شیوه های گوناگونی با خود درگیر خواهد کرد.

علائم کرونا ویروس را بهتر بشناسیم
علائم کرونا ویروس را بهتر بشناسیم

علائم فرعی کرونا ویروس کدامند؟

برخی از علائم کرونا صرفا در دسته های خاصی از بیماران دیده می شود و همه افراد، این علائم را تجربه نخواهند کرد. این که شما کدام علائم کووید را تجربه کنید، کاملا بسته به نوع ویروس درگیر کننده و سیستم بدنی شما خواهد بود.
بروز مشکلات تنفسی، درد های عضلانی، لرز، تب خفیف، درد در ناحیه قفسه سینه، اسهال و استفراغ می توانند از علائم زودرس ویروس کرونا محسوب شده و شما را نسبت به وضعیت سلامتی بدن خود، نگران کنند. در نظر داشته باشید افرادی که به بیماری کووید مبتلا می شوند، تمامی این علائم را در خود ندارند، بلکه صرفا برخی از آن ها را تجربه خواهند کرد.

دوران نقاهت بیماری کرونا
دوران نقاهت بیماری کرونا

چه زمانی باید به دکتر مراجعه کنیم؟

شناخت علائم کرونا به تنهایی کافی نخواهد بود و شما باید برای درمان به موقع و سریع این ویروس، زمان مناسبی را برای مراجعه به دکتر انتخاب کنید. اما سوال اصلی اینجا است که چه زمانی باید نسبت به علائم نگران شده و برای درمان آن ها، به دکتر مراجعه نماییم؟
اگر اخیرا با افرادی که بیماری کووید داشته در ارتباط بودید یا نشانه های ویروس کرونا را در خود احساس می کنید، بهتر است تا بدون هیچگونه اتلاف وقتی به دکتر مراجعه کرده و مراحل درمانی خود را آغاز کنید. مراجعه زود هنگام به دکتر می تواند روند درمان را سرعت بخشیده و مسیری آسان تر را برای مداوا پیش روی شما قرار دهد.

پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا
پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا

نکات مهم درباره پیشگیری از ویروس کرونا

درست است که شناخت و تشخیص به موقع علائم کرونا به ما در درمان هرچه بهتر این بیماری، کمک خواهد کرد؛ اما پیشگیری همیشه در مرحله نخست نسبت به درمان قرار دارد.
مهم ترین و اصلی ترین راه برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری، زدن ماسک خواهد بود. علاوه بر پوشیدن ماسک، استفاده از دستکش، جلوگیری از لمس صورت و چشم ها، استفاده از الکل بهداشتی و غیره راه های دیگری برای جلوگیری از ابتلا به این بیماری به شمار می روند.
با توجه به رعایت تمامی این موارد، باز هم بهترین راه پیشگیری عدم حضور در مکان های سر بسته و شلوغ خواهد بود.

شناخت صحیح علائم کرونا و پیشگیری به موقع از ابتلا به این بیماری، روند بهبود پیدا کردن را در ما افزایش داده و می تواند دوران نقاهت آسانی را برایمان به ارمغان آورد. با شناخت علائم کووید و رعایت نکات بهداشتی در برابر این ویروس، از عزیزان و اطرافیانتان در برابر بیماری محافظت کرده و سلامتی را به آن ها هدیه دهید.

 

خدمات مرتبط:

تست آنتی بادی واکسن کرونا

تست PCR و آنتی بادی

مقالات مرتبط:

آموزش تشخیص صحیح علائم کرونا

مدت زمان ناقل بودن کرونا چقدر است؟ حتما بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

باز کردن پیام
خدمات نمونه گیری در محل آنی آزما
سلام
به خدمات نمونه گیری در محل آنی آزما خوش آمدید!
برای ارتباط با اپراتور پیام خود را ارسال نمائید.